sepse kshu e ka krijuar mendja njerezore.
sepse kshu e ka krijuar mendja njerezore.
chi crede di sapere tutto non ha modo di scoprire che non e' affato vero
Unë mendoj se dashuria është pjesë përbërse e jetës tonë të përditshme dhe zemra është ajo që asnjë moment nuk ndalet së punuari gjatë tër jetës, ashtu dëshirojm ta kemi dhe dashurin në funksion, po vdiq zemra, vdiq dhe dashuria me gjithë te.
Pa zemer nuk jetohet dot ashtu dhe e mendojm pa dashuri edhe pse pa dashuri mund të jetohet por sja vlen ndoshta !!
dmth ti i rekomandon shumices se botes te bejne vetvrasje , sepse pa dashuri sja vlen te jetosh ???
hmmm interesting![]()
Hhehe po de hhaaha jo shaka pak
Unë dashurin e kuptoj jo vetem të jemi të dashuruara tek një mashkull, unë dashurin e kuptoj edhe dashurin që kemi ndaj mamit, babit, motres, vllaut, dashuri ndaj maceve apo ndaj religjionit, shtetit etj... fjala dashuri ka domethënje shumë më të gjërë dhe ska njeri në këtë botë e që nuk dashurin diçka prandaj edhe unë në këtë mënyrë e kam menduar dhe e mbështes se ska jetë pa dashuri...... cja koke ti cka koke Smth_Poetic![]()
un mendoj se duke qene zemra si organi kryesor ne trupin e njeriut behet ky krahasim si me i larti
Ok do të mundohem në pika të shkurta inshAll-llah okyy
Ju e dini që barkushet janë pompa të fuqishme me mure të trasha muskulore ndërsa aorta enna kryesore e gjakut ështtë një arterie e madhe, e cila del direkt nga ana e majtë e zembres..... ajo e transporton gjakin nga barkushja e majtë e zemrës për në enët e qarkullimit tëë gjakutt në periferi okyy mos të haroj edhe diçka se aorta është arteria më e madhe e trupit të njeriut dhe ka njjë diametër prej 2,5 - 3,5 cm
Nuk dua të zgjerohem shumë sepse është shumë interesante si funksionon aorta, si kontrollohet aorta, si janë sëmundjet e aortës etjjjjjjjj....
Krijoni Kontakt