truri eshte kryesori per dashurin,
Zemra esht ajo qe rref me fort gjate perjetimit te ndjenjave dashurore.
me bo si mas trunit nuk ke gje ne terezi kur behet fjal per dashurin...
ky esht mendimi im ...
eh zemra shkret ajo ndjen ca te besh ajo rref dhe cmendet kur shikon ate njeri qe e do ose kur je ne faz qe po e njef...ajo esht qe te jep ate drejtim qe te duhet me vendosur per personin qe do kalosh jeten ose me te cilin je dashuruar!!
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Pse zemra eshte simbol i dashurise !!! Si duket se ne ate kohe kur eshte vendosur se cili organ i njeriut do te simbolizoj dashurine, njerezit nuk kane ditur shum per organet tjera , se sikur te kishin ditur me shum , ma merr mendja si simbol te dashurise do te kishin be muskulin mashkullor qe gjendet midis kembeve
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Ate se dime ne ,se ku eshte vene dora ne kohet e lashta.
Feelings change - memories don't.
Po kot i ka nel simbol asaj se vallai sa te dhem koka kur bi ndashni ste dhom zemra. Dhe per mendimin tim duhet te ishte koka simboli dashnise![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
Shpirti nuk ka asnji lidhje me gjymtyret
Cdo qenie qe ka GJAK ka SHPIRT , gjaku pra asht elementi shprirtnor ndersa JETA perbahet nga tjere element psh, lule me jete (embjelle) lule pa jete (e thare)
Per zemren si "organ i ndjenjave" asht perdorur nga Francezet duke pas parasysh rolin kryesor ne furnizimin e trupit me gjak
Vetem zemra pa GJAKUN si element asht HIC, njeriut mundet ti vendosish nji zemer artiviciale (plastike) e kjo mund te rrahi fort kur dashuron
Krijoni Kontakt