ku per shembull klea? pastaj sa vjece je ti qe do ta fillosh edhe nje here nga e para?
Jo qe te emigroj ne vend tjeter qe s'me vete mendja se po investoj ketu kohe, mund, leke, por dhe te kthehem ne Shqiperi s'ma mban. Kur te dal ne pension mbase.
Me lodhin rifillimet. Kur ke krijuar familje kerkon stabilitet.
Feelings change - memories don't.
Pikerisht perse nuk kam krijuar akoma familje them qe mund te levizi. Shkollen e mbylla e ky ishte synimi i Italise... tani duke pare e duke bere![]()
Nuk e di ende David se ku, edhe une e kam pak me "pertese" kete gje sepse nuk eshte e lehte te fillosh nga zero si dikur ne moshen 18 vjecare, por gjithsesi si ide te leviz nese me jepet nje mundesi, e pranoj.
La vita non si spiega, si VIVE!
Sigursht se do te emigroj sepse ne shqiperi nuk ke mirqenie dhe ka shum faktore te tjere negativ te cilat do te ndikojne per keq ne kete shtet
Absolutisht jo edhe pse se quj emigrim kete,kriza kishte ardh dhe ne shqiperi isha atje ne tetor.
Thot miku lart pa drita e pa uji po atje do rri:
Rrespekt per ju padushim,une spo skom ndermend te boj jete me keq se i rrefugjat ne shpin time keshtu qe shifemi kur te jen konditat me te mira.Per tani dhash shpin Tiron me qera padyshim me depozit 500 litra-eshte acesor i padiskutushem .
jam e gatshme te leviz ne cdo kohe...
Mir ti shoku altin71 mendon se eshte mir te jetosh ne nje vend qe nuk mban premtimin edhe me te voglin ? Ky nuk quhet shtet ky quhet fshat i degjeneruar .
Un kam len Tiranen per nje jet ne nje fshat te veriut te Italis.
Padyshim jeta me familje eshte me e qete e te afron shume comoditete,por jeta sociale difekton jo pak.
Jam duke vleresuar qe te perfitoj prejZvicres(si kufitar qe jam 7km afer).
Pra te jetoj ne itali e te punoj ne zvicer eshte ideale,edhe per femit e nje te ardhme te tyre.
do bej te pamunderen.
Krijoni Kontakt