Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    Citim Postuar mė parė nga toni007 Lexo Postimin
    Tema i rreferohet atyre shqiptare qe ndodhen jashte shtetit dhe mendojne qe ndoshta shteti ku jetojne nuk ju jep me mundesite e duhura ,ose jeni zhgenjyer nga gjithēka ne ate vende dhe mendoni (ah sikur te emigroja dhe njehere diku ne nje vend tjeter te europes ,dhe ndoshta do ksha me fate ne pune ,familie,shoqeri,etj)e keni kurajon serishte per nje veprim te tille?
    pergj dhe pse nuk do ta benit?
    ēfar ju pengon?
    Qe kam ikur nga shqiperia nuk jam penduar aspak. Qe te iki diku tjeter e te filloj jeten nga e para eshte nje "ide" kostante ne koken time prej disa muajsh... por jam akoma ne shqyrtim te kesaj ceshtjeje

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    ku per shembull klea? pastaj sa vjece je ti qe do ta fillosh edhe nje here nga e para?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Jo qe te emigroj ne vend tjeter qe s'me vete mendja se po investoj ketu kohe, mund, leke, por dhe te kthehem ne Shqiperi s'ma mban. Kur te dal ne pension mbase.
    Me lodhin rifillimet. Kur ke krijuar familje kerkon stabilitet.
    Feelings change - memories don't.

Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    ku per shembull klea? pastaj sa vjece je ti qe do ta fillosh edhe nje here nga e para?
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Jo qe te emigroj ne vend tjeter qe s'me vete mendja se po investoj ketu kohe, mund, leke, por dhe te kthehem ne Shqiperi s'ma mban. Kur te dal ne pension mbase.
    Me lodhin rifillimet. Kur ke krijuar familje kerkon stabilitet.
    Pikerisht perse nuk kam krijuar akoma familje them qe mund te levizi. Shkollen e mbylla e ky ishte synimi i Italise... tani duke pare e duke bere
    Nuk e di ende David se ku, edhe une e kam pak me "pertese" kete gje sepse nuk eshte e lehte te fillosh nga zero si dikur ne moshen 18 vjecare, por gjithsesi si ide te leviz nese me jepet nje mundesi, e pranoj.

La vita non si spiega, si VIVE!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Isha dy javė nė Kosovo dhe tė isha tu jetu atje unė pa mendu dy herė edhe n'Somali kisha shku se atje shumė ma mirė se nė Kosovo duhet me ken jeta.

Turp pėr at vend e at popull qė nuk veprojn dicka po tan diten veq me kshyr qysh mja rras njoni tjetėrit..
    Nuk ke cka i duhesh Kosoves fare,as mos eja me kurr Ty as ne Somali nuk do te lejojn te shkosh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga e panjohura : 27-11-2011 mė 13:16
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Rob~i~Allahut . Maska e Al-Mustafa
    Anėtarėsuar
    26-11-2011
    Postime
    88
    Sigursht se do te emigroj sepse ne shqiperi nuk ke mirqenie dhe ka shum faktore te tjere negativ te cilat do te ndikojne per keq ne kete shtet

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Absolutisht jo edhe pse se quj emigrim kete,kriza kishte ardh dhe ne shqiperi isha atje ne tetor.
    Thot miku lart pa drita e pa uji po atje do rri:
    Rrespekt per ju padushim,une spo skom ndermend te boj jete me keq se i rrefugjat ne shpin time keshtu qe shifemi kur te jen konditat me te mira.Per tani dhash shpin Tiron me qera padyshim me depozit 500 litra-eshte acesor i padiskutushem .

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    jam e gatshme te leviz ne cdo kohe...

Rob~i~Allahut . Maska e Al-Mustafa
    Anėtarėsuar
    26-11-2011
    Postime
    88
    Mir ti shoku altin71 mendon se eshte mir te jetosh ne nje vend qe nuk mban premtimin edhe me te voglin ? Ky nuk quhet shtet ky quhet fshat i degjeneruar .

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Kam zgjedhur fshatin,me mire se qyteti

Citim Postuar mė parė nga Al-Mustafa Lexo Postimin
    Mir ti shoku altin71 mendon se eshte mir te jetosh ne nje vend qe nuk mban premtimin edhe me te voglin ? Ky nuk quhet shtet ky quhet fshat i degjeneruar .
    Un kam len Tiranen per nje jet ne nje fshat te veriut te Italis.
    Padyshim jeta me familje eshte me e qete e te afron shume comoditete,por jeta sociale difekton jo pak.
    Jam duke vleresuar qe te perfitoj prejZvicres(si kufitar qe jam 7km afer).
    Pra te jetoj ne itali e te punoj ne zvicer eshte ideale,edhe per femit e nje te ardhme te tyre.
    do bej te pamunderen.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •