I mjeri fmi ke ka per prind.
ma more nga gishtat , se dhe mua me ka bere pershtypje ajo "gezuar " ne cdo post . Loool.
Cunit ti thuash , qe ne bote jetojne rraca te ndryshme. Psh ti qe je daddy je martuar me nje mami te bardhe dhe bere nje cun te bardhe. Psh ai daddy tjeter qe eshte i zi eshte martuar me nje mami te zeze, dhe kane bere nje cun te zi, ose ai daddy kinez eshte martuar me nje mami kineze dhe kane bere nje cun kinez dhe lista vazhdon. Por theksoja ,qe mos jete konfjuz kur te shofi ndonje cun te zi te vij ta marri ne shkolle ndonje mami e bardhe , ka raste kur keto rraca mixen dhe dalin nje i bardhe , nje i zi dhe nje whatever. Ja kshu ti thuash cunit. Derisa te rritet dhe ta kuptoj vete . Nese ke frike se thote ndonje gje ne shkolle , thuaji e ka fajin tv-ja dhe show-s qe shikon (media ndikon shume dhe te femijet lool ) . Ja u zgjidh dhe kjo .
cheers.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pse i mjere fmia im mor Gjelosh ?!
Ka babe e nene, ka tre vellezer, jeton pa ndonje mungese te ndieshme jetesore, shkon ne futboll, frengjisht, ne kopesht, nuk i mungon asnje film shqiptar per femije, asnje kenge per femije, meson shqip dhe flet kenaqshem(i detyruar), Rakia sic e sheh s'i mungon, cfare mund te bej tjeter qe te mos quhet i mjere?!
Me te zinjte jam duke perdorur metoden e literatures per femije dhe lodrave me kafshet e pyllit, per ta ndihmuar te bej krahasimin dhe te dalloje ngjyrat natyrale.
Gezuar Gjelosh!
Gezuar!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 07-03-2009 mė 23:27
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Pink!
Megjithese disa nga te mesiperpermendurat prej jush ia kam aplikuar taktikisht,
besoj se vetem duke ia permendur shpeshhere dhe pa e presionuar, mund te arrije te krijoje nje ide per ceshtjen.
Pardje i bleva nje monkey Webkinz dhe nje liber me femije te ndryshem posacerisht, per te sjelle pak ne perfytyrim te qenit afer dhe pa rrezik me ngjyrat e lekureve, neser do t'i marr nje Panda per balance.
Gezuar!
Cheers!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 07-03-2009 mė 23:29
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
thuaji fmijes keshtu arkia ''te keqen babi , i paske ngjare babit nga mendte'' .
![]()
Krijoni Kontakt