Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Postime
    127

MBi profeten e re

selam alejkum

Disa miqte e mi me folen per nje emision televiz qe ishte zhvilluar para disa ditesh .Aty ishte prezantuar nje zonje qe deklaronte qe une jam profete.Ju lutem mund te me tregoni me shume per kete emision sepse nuk kam informacion te bollshem dhe te japim edhe ne kontributin tone ne te verteten qe profeti fundit dhe vula e pejgambereve eshte profeti Muhamed a.s.

Selam alejkum
    Ruela

ruela ishte nje grua ne dukje shume moderne e cila fliste qe ishte e derguara e zotit fliste ne emer te tij, mori nje shishe tha ca lutje eprej saj doli si tym. kishte plot qe sipas tyre ishin sherruar prej saj (keto duhet te provohen) po me beri pershtypje se ajo kishte sajuar nje lutje qe fillonte si ATI YNE e perfundonte si lutje myslimane smu duk normale nuk dua te gaboj. sdi cte them si une qe e pashe si ti qe se ke pare po njesoj aty dolen shume te sheruar po asnje mjek qe te thoshte po ata jane sheruar.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar mė parė nga ruela Lexo Postimin
    selam alejkum

Disa miqte e mi me folen per nje emision televiz qe ishte zhvilluar para disa ditesh .Aty ishte prezantuar nje zonje qe deklaronte qe une jam profete.Ju lutem mund te me tregoni me shume per kete emision sepse nuk kam informacion te bollshem dhe te japim edhe ne kontributin tone ne te verteten qe profeti fundit dhe vula e pejgambereve eshte profeti Muhamed a.s.

Selam alejkum
    Ruela
    Alejum Selam

Une e kam pa ate emision pjesrisht ajo kurgjo nuk ishe me shum sesa nje matrapze e qmendur qe i mashtronte disa qytetar se gjoja eshte profete dhe po i sheron ata me prekjet e saja.
    Per veq tjerash ishte shum arrogante nuk i lejonte te tjeret me fol deshironte me detyrim ata qe ishin aty ta pranojn ate si profete, pra ishte edhe nje teolog shum i mir i arsyeshem por e kot nuk e lejonte as ate te fliste madje e akuzonte ti nuk je teolog sepse sme pranon mua si profete.
    Ajo kishte nje pamje te nje kullerke adoleshente me at lloj stili te flokve dhe me at makiazh kishte pamjen e nje adoleshente te qorjentuar dhe te shfrenuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Postime
    127

Mbi profeten e re

Selam alejkum
    Flm per informacionin.
    Atehere si mendoni qe te hapim nje teme mbi profetin e fundit dhe ato qe do e vetshpellin veten profet te fundit.Zonja mund te kete shume aftesi dhe mund te kete sheruar shume njerez por vula e profeteve eshte vene nga Profeti MUhamed a.s

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Kjo teme eshte e hapur njer ............eshte prezente ne forum
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    Kjo teme eshte e hapur njer ............eshte prezente ne forum
    Ua pse kemi vetem nji profet moj cupe??

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Ku e ble buken kjo iher?

Sillni ndonje link video te shohim kete "profeten".Se kam idene se per cfare po behet fjale qe te jap nje mendim te vyer.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    Esselamu Alejkum...., I Derguari i Allahut ka lajmeruar ne hadith se pas tij do te dalin dhe do te shfaqen 30 Profete te rremė, disa kane dalė ne kohen e Sahabėve tė nderuar , disa pak me vonė dhe disa te tjerė nė kohėrat moderne. Nje tjeter Profet i rremė eshte edhe Jozef Smith i cili ka themeluar sektin e Krishtero-Cifuteve qe quhet MORMONET, ai pretendon qe eshte Profet, dhe nuk ēuditem aspak edhe me ate gruan qe e veteshpall veten e saj si Profete, I Derguari i Allahu ka thene gjithashtu qe une jam VULA I PROFETEVE dhe pas meje nuk ka me te tjere, dhe kete gje e vertetojne edhe argumente te tjera nga Kur`ani dhe Sunneti qe nuk mendojc se eshte vendi t`i permendim te gjitha, por ajo qe kerkohet eshte qe te informohen njerezit qe i Derguari i Allahut, Muhammedi i Ndershem , Fisniku dhe Zoteria i Njerzimit, nuk ka qene genjeshtar, ai nuk ka qene Poet, Fallxhor apo maxhistar, dhe ai kurre nuk i ka genjyer njerezit edhe perpara se te Dėrgohej si Profet nga Allahu Subhanehu ue Teala, madje aq shume i besonin Atij Mekasit saqe ia linin atij pasurite e tyre ne dorezim qe ti ruante , pra si nje lloji forme banke sepse besonin tek ai tmerresisht shume, sepse e njihnin shume mire se ai kurre nuk kishte genjyer dhe mashtruar asnjehere askend. Keshtu qe nuk kishte se si te genjente Ai Salallahu alejhi ue Selem per PROFETESINE, sepse ndryshe Allahu i Lartesuar do ta kishte treguar te VERTETEN . Megjithate, kjo ehste teme mjaft e gjere, PRETENDIMI I ASAJ ZONJES qe eshte profete, nuk ehste gje tjeter vetem se manifestim i magjive dhe i bashkepunimit qe ato bejne me boten e xhindeve, une me thene te drejten nuk e kam pare emisionin por mora spunto nga shkrimi i Rueles..., Allahu ia shperblefte me te mira dhe mendova te shkruaj dicka modeste per kete teme. Ju pershendes SELAM.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Postime
    127

Mbi profeten e re

Faleminderit kush e ka marre seriozisht kete teme.Ndersa per ato qe duan te shtyjne kohen dhe te behen interesante mund te hapin tema te tilla.

i/e regjistruar Maska e burbuqe1
    Anėtarėsuar
    23-11-2007
    Postime
    197
    Esselamu alejkum,

Ja linku i emisionit te kesaj te cmendures "profete" te vetshpallur...

http://www.top-channel.tv/new/video.php?id=4030

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •