Postuar më parë nga
medaur
Ti sjelli 3000 marinsa Sales?????Po mire mo lali pranej po gezohesh ti ? Une Salen nuk e dua fare dhe nuk jam as i djathte as i majte jam pa parti po ai eshte KRYEMINISTER i SHQIPERISE mer plak, ato 3 mije marinsat ti fuse ne ***** Amerika me gjithe Obamen .Sa pak seder keni mer burre ,Sala eshte ai qe eshte por ai eshte ai qe e ka zgjedh populli .E une kurre nuk do gezohem te shof Ata 3 mije bythzite e Amerikes ne Shqipri se Shqipria eshte ATDHEU im ,dhe Sali Berisha kryeministri i vendit tim.E po te arrij puna deri te 3 mije bythzite jam i pari qe rreshtohem me Salen e cdo shqiptar duhet te beje keshtu se Sala eshte gjaku im e i yti, bythzezi e ka nga Kenia-Uganda Tanganika .Pike.E sa per ate qe marinsat e bejne Salen kerme ,,,ti hane M.t.N,,,Qe ti bim shkurt amerikoni me mire tna ndimoje me leke e me arme nga pak sesa trri ktu me na dhen mend se u bo si puna e humorit me vasillaq vangjelin dhe estraden e Tirones ,, me Evropen dhe prodhimin e rrushit.(uaaa sa perpara paska ec europa e prodhoka rakin nga rrushi...)cccc ca popull pa seder jemi ne e hedhim poshte direkt tonin e ngrejme ne qiell te huajin.
Krijoni Kontakt