Close
Faqja 26 prej 29 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 283
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    pse jemi njerz pa tradit.............
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga La_Fenice Lexo Postimin
    Egersiren nuk e pranon askush ne shtepi pa e mesuar se si te sillet,kur e shohim qe ka mesuar i hapim deren!
    c'eshte gjith kjo urrejtje ndaj vetes xhanem .... ?! ju urreni jo vetem veten tuaj por edhe ata qe ju kane sjellur ne kete bote se ndryshe nuk kuptohet kjo urrejtje ndaj shqiptareve ....

Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    pse jemi njerz pa tradit.............
    po ti moj vajze a e din se c'don me thene tradite apo ja fut kot ...?!

nuk me mbetet gje tjeter vecse te uroj qe te pakten mos te mbani pasaporte shqiptare ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 11-09-2009 më 17:52
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Me specie të tilla si ty nuk mund të themi se jemi Europian, por gjithsesi më e dashur për të gjithë është të themi se, së pari jemi "Shqiptar" e më pas "Europian", e tek specie të tilla si ti ndodhi e kundërta, së pari u bët Europian e më pas Shqiptar, dhe kjo është fatkeqësi ... !!!

me sa shikoj une, fatkeqesi eshte ajo qe ju po mundoheni te manipuloni situaten

i/e regjistruar Maska e Bart_Forever
    Anëtarësuar
    24-08-2009
    Postime
    59
    Po me thot kush se qfar fitmi ka Shqipria qe te futet nen ombrellen e bashkimit europian jan shtete artificiale ne gjdo cep,,dhe gjdo dit e me shum po sjell probleme ,pasuria e tyre vjen,prej kolonive,vjedhje hajdut te paftyr,pastaj na drejtohen ne qe bejm trafik droge,

Po mos te jen kta plehra kuj ti shesim drog shqiptareet..po le ti merr djalli,,,,,,,,,ja serbia qe nuk i ka ber kerkesa do futetet me interes te tyre ,,ndersa te ne e kunderta aq me shum hezitojm aq me shum perballem ,,,po le te ik Evropa ne lesh kurr skemi per te par drit nga ky popull i degjeneruar,nuk kerkohet ndonje metod tjeter e jetes veten EU aman or popull kur do mushem mend ne????????

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Qysh me t`dasht europa kur ne vetveten nuk e dojm hahaha.

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    PSE NUK NA DO EUROPA?
    Problemi me i madh ekzistues i te gjihte kohrave ka qen problemi ekonomik.Sipas sistemeve poltike ka rrjedhur sistemi ekonomik.Ne fakt kemi denuar vetveten gjithmon politikisht ne e kjo na ka bere te jemi i dyti nga fundi ne kete kontinent.
    Paresia kryesore e nje qeverie te moderuar nga nje kushtetut e drejt eshte te shfrytezosh maksimalisht dhe teknikisht pozicionin dhe pasurin gjeografike te nje vendi.
    Prioriteti kryesor eshte jo vetem ti shpallesh luft korrupsionit por ta demtosh ate seriozisht sepse vetem keshtu kemi shfrytezim te mirfillt te asaj qe duam te shfrytezojm.
    Tratativat midis shteteve shpesh here nuk behen per nga simpatia por interesi reciprok. Jemi nje monedh e vlersuar pak sa qe nuk mund te blejm dot interesat e perbashketa.
    Europa na do vetem ateher kur ne si komb te duam veten tone.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Pse pra ?!

Eshte punë racizmi, e jo pune standardi.

Italianet kan frigen qe pas Konstantinopojes, i vie rradha Romes ! Paramendoni se cfar duhet menduar per Shqiptaret dhe Boshnjaket nese liberalizimi do t'ishte e mundur !? A P O K A L I P S I ! ! !

europa nuk na do per shkak te talibanve te zi te shkretirave afgane qe ecin me pigjama te bardha ne civilizim dhe mbyllin gratë me maska te zeza shtof te zi dhe ua marrin te drejten me e pa diellin qenje hata mbi dhe ata jan vllezrit magjyp te talibanit shqipfols r post

prandaj nuk na do europa dhe nuk do te na don kurr deri sa te sigurohet se nuk i vjen kurfar rreziku nga shqiptart taliban pra nese talibanizmi nujk do te ket sukses ne dardani ne kosovë dhe trojet shqiptare e nese perhapet talibanizmi ne trojet shqiptare
    beohradi do te behet kryeqytet i shqiperisë etnike m,e ndihmen e europe mbajeni ne mend nga liriku
    ju hupt fara talibanve te shqipfolsa te trojeve etnike shqiptare

vetem ather kombi shqiptar mund te shpetoj e te integrohet ne europë

i/e regjistruar Maska e samuel69
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    afer teje mi tu bofte lali jot
    Postime
    25
    ne nuk po dum njoni tjetrin,dhe jo me te na doje europa

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Pse nuk na "do" Europa?
    Sepse as ne nuk e duam Europen!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Se Pse Ne Nuk E Duam Vetveten Kur Te Fillojm Ta Duam Vetveten Ather Europa Dote Na Doj Edhe Ne Shnetttttttttttttttt

Faqja 26 prej 29 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Fenomeni "Abdi Baleta"
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 206
    Postimi i Fundit: 06-09-2009, 09:28
  3. A e duan shqiptarët bashkimin kombëtar?
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 11:56
  4. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  5. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •