Close
Faqja 6 prej 29 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 283
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Qenka stermbushur kjo teme me pesimiste e skeptike. Une s'ju kuptoj. Perse ju duket e paarritshme heqja e vizave per qytetaret shqiptare brenda ketij viti? Behet fjale vetem per heqjen e vizave, jo per nje te drejte per qendrim te gjate ne Shtetet e Shengenit. Ku eshte problemi? Nese Kroacia apo Brazili e deri diku edhe Turqia gezojne kete te drejte, perse qenka kjo aq e paimagjinueshme ne rastin tone?

.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Kandidoni për t'u anëtarësuar në BE, urime për NATO-n

Kryetarja e delegacionit të Parlamentit Evropian për Evropën Juglindore, Doris Pack, solli mesazhin e Brukselit

Kryetarja e delegacionit të Parlamentit Evropian për Evropën Juglindore, Doris Pack, u shpreh se Shqipëria është e vendosur për aplikimin e statusit të kandidatit në Bashkimin Evropian. Ajo bëri me dije se delegacioni i Parlamentit Evropian ka zhvilluar ditën e djeshme diskutime me krerë të lartë të shtetit shqiptar. "Do të përmbledhim konkluzionet që kemi nxjerrë gjatë këtyre diskutimeve në një deklaratë", tha Pack gjatë konferencës së16-të ndërparlamentare Shqipëri-Parlamenti Evropian. Pack deklaroi se në Bashkimin Evropian, jo çdokush është në favor të zgjerimit të unionit. Por ajo nënvizoi se Shqipërisë nuk i hiqet mundësia, por duhet të përgatitet opinioni publik se është një rrugëtim i vështirë për Shqipërinë, pasi unioni nuk është në situatë të mirë ekonomike. "Ju duhet të bënin punën tuaj", theksoi Pack, duke iu drejtuar autoriteteve shqiptare. Ajo shtoi se për zgjerimin, do të ketë një tjetër delegacion nga BE-ja, i cili do të jetë më specifik në kërkesat e tij. Europarlamentarja theksoi se qeveria dhe klasa politike nuk duhet të shkëputin nga vëmendja prioritetet që ka vendi, duke renditur të parën zgjedhjet e qershorit. Duke u ndalur në debatet e fundit pozitë-opozitë, lidhur me çmimin e kartave, europarlamentarja Doris Pack nuk la pa përmendur dhe shqetësimin e opozitës se sa i përballueshëm është ky çmim nga të gjitha kategoritë e shqiptarëve. Eurodeputetja tha se sipas raportimeve, çmimi i kartës së identitetit është i pranueshëm. Pack uroi Shqipërinë për anëtarësimin që do të realizojë në NATO në Samitin e Strasbur/Kehlit muajin e ardhshëm. Në konferencën që u mbajt në takimin e 16-të ndërparlamentar morën pjesë një grup deputetësh të PE-së, si dhe deputetë nga të gjitha forcat politike në Parlament.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    Basha: Shqiptarët do të lëvizin pa viza në BE brenda vitit 2009
    .
    Shqiptaret qe tani levizin pa viza ne BE...vetem se duhet vize per te hyre ne BE dhe pastaj pasi ke kaluar kufirin, shqiptaret mund te levizin pa viza nga njeri shtet i BE ne tjetrin. Kete kane dashur te thone me kete lajm.

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    kjo jozi kudo ku shkon merr mbeshtetje
    Edhe une ja mbeshtes Jozit...
    Moderator, e di vet ti...

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Ha Kur Vin Zjedhjet Si Jan Gati Te Shesin Nenat E Tyre
    E Jo me Mos Na Ler Te IKim Jasht Shtetit Pa U futur Shqiperia
    Ne Bashkimin Europian Do Na Lekan Te IKim Vetem Me Pashaporta Po Thuaj Po
    Afrohen Zgjelljet Dhe Skan Si Te Thon Ndryshe
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

Citim Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Ha Kur Vin Zjedhjet Si Jan Gati Te Shesin Nenat E Tyre
    E Jo me Mos Na Ler Te IKim Jasht Shtetit Pa U futur Shqiperia
    Ne Bashkimin Europian Do Na Lekan Te IKim Vetem Me Pashaporta Po Thuaj Po
    Afrohen Zgjelljet Dhe Skan Si Te Thon Ndryshe

Bimi dikush shkroi keto vargje.....

Mjere populli Shqiptare
    majtas djathtas me gomare
    dhe gjithe budallenjte
    qe i besojne mbare

a thua te jene genjeshter....
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Bimi dikush shkroi keto vargje.....

Mjere populli Shqiptare
    majtas djathtas me gomare
    dhe gjithe budallenjte
    qe i besojne mbare

a thua te jene genjeshter....
    Jo Yllo Jan Te Verteta
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Edhe une ja mbeshtes Jozit...
    edhe une ja mbeshtes plotesisht (mendimin) jozit
    vari leshte

Fratini: Liberalizim vizash për Shqipërinë

Ministri i Jashtëm italian, Franko Fratini deklaron se Shqiperia i ka përmbushur kriteret për liberalizimin e vizave me Bashkimin Europian. Në ditën e parë të samitit të ministrave të Jashtëm të BE–së që mbahet në Çeki, kryediplomati italian tha para kolegëve të tij se Roma zyrtare mbështet heqjen e vizave me të gjitha vendet që i kanë plotësuar kushtet e vëna nga europianët, duke cituar këtu Shqipërinë dhe Serbinë. Fratini kërkoi një vullnet më të mirë politik për zgjerimin e Bashkimit Europian drejt Ballkanit. Të njejtin qendrim kanë mbajtur edhe anëtarët e tjerë, pjesëmarrës në samit. Dhe në mbështetje të liberalizimit të vizave mes Shqipërisë dhe BE–së, vetë ministri Fratini dhe homologu i tij slloven, iu drejtuan Bashkimit Europian pak ditë më parë me një letër, ku kërkonin gjithashtu zgjerimin e BE–së në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Në letër u theksua rëndësia e madhe e zgjerimit në këto vende, përfshi këtu Shqipërinë.

P.s Hajde tani ju mjaftistat e edveristat,dilni ne protesta qe neser dhe i mohoni te gjitha keto qe thote m.j fratini...te pakten te pakten,kurre shqiperia nuk esht shikur me ne sy te mire se tani,dhe ate fale qeverise berisha qe ju pederasat e ps dhe gay 69 e perbaltni cdo dite.
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 28-03-2009 më 20:13

Basha në Peqin, liberalizim i sigurtë i vizave

Ministri i Punëve të Jashtme Lulzim Basha ka qenë në qytetin e Peqinit gjatë Kuvendit të 9-të të degës së Partisë Demokratike në këtë qytet. Në fjalën e tij ministri Basha ka akuzuar kryetarin e opozitës Edi Rama për deklaratat e tij ndaj qeverisë. Ministri Lulzim Basha ka deklaruar se qeveria Berisha do të jetë ajo që do të arrijë të liberalizojë vizat. Basha nuk ka lënë pa përmendur dhe prioritet e qeverisë për ndërtimin e infrastrukturës rrugore në vend.

Faqja 6 prej 29 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Fenomeni "Abdi Baleta"
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 206
    Postimi i Fundit: 06-09-2009, 09:28
  3. A e duan shqiptarët bashkimin kombëtar?
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 11:56
  4. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  5. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •