Close
Faqja 5 prej 29 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 283
    E dua letërsinë Maska e riza2008
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Postime
    3,105
    Levizja e lire e shqipareve ne zonen shengen tani per tani do ngelet enderr.Realitet do behet,po dhe per ca kohe sa te plotsojme ato detyrime qe kemi karshi BE dhe organizmave te tjere nderkombetare.Premtime do kete nga i gjith spektri politik sipas interesave te çastit.Viti 2009 nuk do ta realizoje kete premtim.Do vazhdojme te rrime dyerve te ambasadave per nje vize.Duhet durim, pra do durojme s'kemi ç'far te bejme

cmitizuese Maska e zerbina
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    S`e di me thane
    Postime
    129
    Propagande e paster elektorale. Ndoshta pas 2-3 vjetesh edhe mundet. Nuk mund te na i heqin vizat neve pa Kosoven.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Basha: Shqiptarët do të lëvizin pa viza në BE brenda vitit 2009
    shqiptaret jane te lire qysh tani, te levizin pa viza ne drejtim te Henes, te planeteve, po deshen edhe te yjeve dhe galaktikave ... asnji gje tjeter nuk duhet, vetem ni vendim i Keshillit te Ministrave, i cili do te merret vetem prej salis ...

neqoftese Shqiptaret paskan me levize pa viza ne BE brenda vitit 2009, levizja do te kryhet edhe pa pare, falas ...

kom per m'i pague une ... jua kam garantue une ... domosdoshmerisht ... sigurisht ... absolutisht ... padyshimisht ... perfundimisht ...

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Më duket sikur disa nuk duan që shqiptarët të lëvizin lirshëm brënda 2009-ës apo edhe diçka më shumë ta zëmë 2010.
    Siç duket e presin nga dikush tjetër.Për të tjerat nuk paska rëndësi.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    Më duket sikur disa nuk duan që shqiptarët të lëvizin lirshëm brënda 2009-ës apo edhe diçka më shumë ta zëmë 2010.
    Siç duket e presin nga dikush tjetër.Për të tjerat nuk paska rëndësi.
    or Beso e kuptoj se ty te duken njerezit pesimist dhe te them te drejten dhe un i urrej pesimistat por e verteta esht se ne nuk jemi pesimiste por realist.Shqiptaret e sotem i kan 2 gram tru dhe nuk fluturojn me presh ne s.um .. nuk do shum tru te kuptosh se thenia e ketij qeveritari esht rren me bisht..muajt e fundit po flitet qe dhe levizja e Rumunve dhe Bullgareve te cilet kan vite ne EU te kontrollohet dhe kufizohet ne disa vende te EU e ai me thot se Shqiptaret do lejohen te bredhin te lir..esht me te vertet absurditeti me i madh i ministrave te Berishes pas te famshmit Pango,...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2003
    Vendndodhja
    Ne Kete Univers
    Postime
    147
    Pordhe me Rigon.
    nga 2015 edhe mundet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-04-2006
    Postime
    174
    Vizat, Topalli merr mbështetje në Bruksel

Ambicia për lëvizjen e lirë të qytetarëve përmes liberalizimit të vizave gjen mbështetjen e kryetarit të Parlamentit belg, Patrick Deëal, i cili konfirmoi angazhimin e tij personal për këtë çështje, në takimin që i rezervoi Kryetares së Kuvendit të Shqipërisë. Kryetarja e Kuvendit në takimin me homologun e saj belg në Bruksel ka marrë garancinë për liberalizimin e vizave. Si një ish-ministër i Brendshëm i Belgjikës, ku në këtë cilësi ka vizituar dhe Shqipërinë, Deëal është një njohës i mirë i reformave dhe i përpjekjeve të vendit tonë për integrim euroatlantik. “ Në këtë kuadër – u shpreh Kryetari i Parlamentit belg, unë do të bisedoj personalisht për çështjen e liberalizimit të vizave me përfaqësuesit e qeverisë së Belgjikës, si një prej vendeve më me influencë në BE dhe që vitin e ardhshëm merr Presidencën e radhës.

Panorama
    Sa do rrosh do te mesosh......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kjo jozi kudo ku shkon merr mbeshtetje
    JO SEKS PARA MARTESE

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    cituar prej apolloni31

...u shpreh Kryetari i Parlamentit belg, unë do të bisedoj personalisht për çështjen e liberalizimit të vizave me përfaqësuesit e qeverisë së Belgjikës, si një prej vendeve më me influencë në BE dhe që vitin e ardhshëm merr Presidencën e radhës.
    pra jozi paska marre mbeshtetje prej homologut belg qe liberalizimi i vizave te bisedohet me qeverine vitin e ardhshem ...

kur kemi pritur deri nashi, perse te mos presim deri vitin tjater ... se mos kemi gje ne dore (sikur te mos duam te presim) ...

ne mos kofte edhe kjo ni rren tjeter ...

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Basha: Shqiptarët do të lëvizin pa viza në BE brenda vitit 2009
    Hajt për hajër na qoftë!
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Faqja 5 prej 29 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Fenomeni "Abdi Baleta"
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 206
    Postimi i Fundit: 06-09-2009, 09:28
  3. A e duan shqiptarët bashkimin kombëtar?
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 11:56
  4. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  5. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •