Close
Faqja 27 prej 29 FillimFillim ... 172526272829 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 283
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Se jemi akoma qesharake e injorante para botes
    Se nuk kemi demokraci po diktature demokratike
    Se nuk kemi shtet po klika hajdute qe mendojne per xhepin e vet jo per shtepine e perbashket.
    Se nuk dime te bejme zgjedhje.
    Se nuk na fuksionon drejtesia
    Se ekonomine e ka mbytur mafia
    Se polikanet tane jane te gjithe me dosje krimesh.
    Mbi te gjitha ne Europe nuk na fusin se ne votojme historikisht ate qe na leron nenen
    Ti te drejte ke, po kjo nuk asht arsyeja pse nuk na don Europa, por arsyeja pse shqiperia nuk po ec perpara. Europes i intereson qe ne te vazhdojm kshu te korruptum dhe kry ulun gjithmon.
    Duhet te ekzistojn vende te varfera, qe te kete vende te pasuna.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Kur ne e duam vetveten ton na do evropa .Evropa ka kultur ajo do rregull e ligjet te respektohen ,ne jemi shum lart te qenit evropjan me respektu e me zbatu ligjin .Nji shoqri qe jeto pa ligje esht me afer me njerz pa civilizi sesa me kafsh evropiane ,.Pa ofendime ne nji vend ku ligjet zbatohen ndryshe per hakin e nryshe per sofin dyrt ikemi te mbyllura per shoqrin e perparuar ska liberalizim vizash per atya qe flejten u iku dita fat zive dembelav genjeshtarve dhe kurr nuk dote hecin ne hap me shoket . vaj halli per at qe vehten GENJE.

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Pse pra ?!

Eshte punë racizmi, e jo pune standardi.

Italianet kan frigen qe pas Konstantinopojes, i vie rradha Romes ! Paramendoni se cfar duhet menduar per Shqiptaret dhe Boshnjaket nese liberalizimi do t'ishte e mundur !? A P O K A L I P S I ! ! !
    Pune Racizmi???????? nuk te kuptoj se cka don te thuash apo ke probleme me fjalen Racizem edhe nuk e din cka do te thot????

Racizem eshte diskriminim i bazuar ne Race une nuk shof pse Evropa do na diskriminonte ne ne baze Racore sepse ne jemi Race evropiane njesoj si te gjith Evropianet

Racizem eshte besimi se ne racan njerzore egzistojne dallime dhe besimi se nje race njerzore eshte superiore mbi racen tjeter.

per shembull: Raca Mongoloide eshte me e mire sesa raca Negroide ne baze te aritjeve tekniko teknologjike dhe aftesive mendore pra kjo eshte Racizem.

Shqiptareve nuk mund ti behet Racizem sepse shqiptaret jan si te gjith kombet e Evropes qe do te thot ne bejme Pjes ne RACEN E BARHD EUROPIANE KU NA KLASIFIKOJNE SI DINAROIDA.

Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Sepse ne nuk i takojmë Evropës, andaj dhe nuk mund të shitemi si të tillë, por nëse duam të jemi të tillë dhe të mos shitemi si të tillë, kërkohen kushte mbi të gjitha kushtet themeli i saj është "DITURIA", gjë të cilën ne nuk e kemi, kur të posedojmë këtë (Diturinë) atëherë do jemi pjesë e "Botës" ... !!!
    eshte cudi e madhe, mbi 1200 poste ne forum duheshte te pakten te mesosh se kujt i takojne shqiptaret qe do te thot ne baze gjeografike, gjuhesore edhe Racore po nejse nje njeri qe meret me oxhen e fshatit ose me priftin e qytetit qe mezi kan mar nga nji diplom nuk pritet shum prej ty se eshte pun kapaciteti kjo, edhe me vjen keq qe ke deshtuar kaq rende ne shkollen fillore qe nuk ke anji lloj baze diturije elementare duket kete fenomen e ke te trasheguar heheh
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sturmgewehr : 14-09-2009 më 11:02
    Mia San Mia

Qe nga Janari i ardhshem shqiptaret do te levizin pa viza drejt Italise. Keto ishin pak a shume fjalet e ministrit te brendeshem italian dhe njekohesisht edhe pjestar i partise Lega Nord, Roberto Marroni per kanalin televiziv italian "Canale5". Nuk eshte e qarte nese do te jete nje liberalizim vetem me Italiane apo me te gjithe shtetet e BE-se.
    Ndryshuar për herë të fundit nga gerrard73 : 14-09-2009 më 13:31

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    europa nuk na don se nuk jemi kultur e saj se pari edhe nuk integrohemi ne njerez europian,edhe sjelljet tona ne europ e kan nevrikos europen sa qe te jete antijewish kunder neve shqiptareve,europa shqiptaret i konsideron si antizoti apo turqe popullorqe qafira apo antikrishta,edhe kan te drejt se po u integruam ne europ na hanger dreqi u asimiluam dhe na humbi historia iliro-shqiptare 10.000 vjeqare,une jam i lumtur qe nuk integrohemi per shkak te asimilimit edhe kur e shikon njeriu sa civilizimet kane kaluar e po te ishim integruar ne civilizimet e meparshme sod nuk do te flisnim as te shkruanim shqip,pra edhe europa e sodit edhe 50 vite nuk i dihet sa a do te ekzistoj keshtu qe vjen tjetra e me nis e mu integru ne secilin qka po jet prej neve

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    europa nuk na don se nuk jemi kultur e saj se pari edhe nuk integrohemi ne njerez europian,edhe sjelljet tona ne europ e kan nevrikos europen sa qe te jete antijewish kunder neve shqiptareve,europa shqiptaret i konsideron si antizoti apo turqe popullorqe qafira apo antikrishta,edhe kan te drejt se po u integruam ne europ na hanger dreqi u asimiluam dhe na humbi historia iliro-shqiptare 10.000 vjeqare,une jam i lumtur qe nuk integrohemi per shkak te asimilimit edhe kur e shikon njeriu sa civilizimet kane kaluar e po te ishim integruar ne civilizimet e meparshme sod nuk do te flisnim as te shkruanim shqip,pra edhe europa e sodit edhe 50 vite nuk i dihet sa a do te ekzistoj keshtu qe vjen tjetra e me nis e mu integru ne secilin qka po jet prej neve
    Pse cfare gjuhe do shkruanim ne, dhe cfare gjuhe shkruan Europa lol?! Nje gjuhe ka Europa?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Popullin dhe kultturen tone Evropa eshte entuziaste qe ta njohe , politikanet tane i njeh prej kohesh se me ta jemi prezantuar nga ana diplomatike deri sot , ata kane qene pasoja kryesore e kesaj vonese . Sdq tani eshte koha qe shqiptaret do te kene krenarine e harruar me shekuj si qytetare evropian

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    o lal ti ke problem me zerot sic po me duket hehehehe 10 000 vjet para na ktheve ne neolit kur njerzia punonin me vegla guri dhe nuk ka pas as nji lloj civilizimi, civilizimet e para jan paraqit 5000 Para eres sone qe do te thot 7000 Para, kultura proto ilire paraqitet 1200 Para eres sone qe do te thot 3230 vjet perpara.
    Mia San Mia

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Evropa na pranon ateher kur te distancohemi nga talibanet,ne te kunderten na pranon azia ateher kur distancohemi nga evropa.
    Pra kemi mbet ne semafora o shipeca

PE: Liberalizim te vizave edhe me Shqiperine

Parlamenti Europian vlereson se Shqiperia dhe Bosnje Hercegovina duhet t'i bashkangjiten propozimit te Komisionit per liberalizimin e vizave me Serbine, Malin e Zi dhe Maqedonine.

Drafti i perpiluar per kete ceshtje, ku raportuese eshte eurodeputetja e re sllovene Tanja Fajon argumenton se sipas vleresimit te Komisionit ne maj 2009, keto dy vende kane bere progres te rendesishem e domethenes ndaj duhet t’i perkasin te njejtit propozim.

”Mendoj se eshte shume e rendesishme qe t’u dergohet nje mesazh i forte dhe qytetareve te Shqiperise e Bosnje Hercegovines. Une nuk jam dakort qe komisioni i la keto dy vende jashte propozimit”, u shpreh Fajon.

Perfshirja e Shqiperise dhe Bosnje Hercegovines ne te njejtin propozim per amendimin e rregullores do te shmangte burokracine mese 6-mujore te Brukselit. Keshtu, nuk do te ishte e nevojshme nje propozim i ri ne mes te 2010 nga Komisioni qe do te pasohej, sipas procedures, nga vota e parlamentit dhe unanimiteti i vendeve anetare ne Keshill, por automatikisht heqja e regjimit te vizave do te behej e mundur sapo te vleresohej se Shqiperia dhe Bosnja i plotesojne kriteret e udherrefyesit per liberalizimin e vizave.

Amendimet e perfshira ne raportin e parlamentit flasin dhe per nisjen e dialogut per liberalizimin e vizave me Kosoven, pa paragjykuar statusin e shtetit te ri ballkanik.

”Ne po shohim mundesite sesi te angazhojme Kosoven ne kete proces, ne menyre qe dhe qytetaret atje te mund te kene nje perspektive te qarte europiane”, theksoi Fajon.

Amendamenti i shtuar per Kosoven eshte mirepritur nga Komisioni Europian, ndryshe nga ai per perfshirjen e Shqiperise dhe Bosnjes, pasi zyrtaret e komisionit kane frike se nje propozim i tille jo vetem qe nuk do te miratohej nga vendet anetare, por do te vinte ne rrezik edhe Serbine e Malin e Zi.

Raporti do te votohet ne seancen plenare te 24 nentorit, per t'i kaluar me pas keshillit te Bashkimit Europian ne dhjetor. Roli i Parlamentit per ceshtjet Schengen eshte konsultues dhe jo detyrues per keshillin me traktatet egzistuese.

Pushteti i Parlamentit per ceshtjet e brendshme pritet te jete domethenes pas ratifikimit dhe hyrjes ne fuqi te Traktatit te Lisbones.

/top channel/

Tema të Ngjashme

1. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Fenomeni "Abdi Baleta"
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 206
    Postimi i Fundit: 06-09-2009, 09:28
  3. A e duan shqiptarët bashkimin kombëtar?
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 11:56
  4. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  5. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •