Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Une jam per ate qe te kemi nje kombetare shqiptare te forte.Sot por edhe neser.Pra jam per ate qe edhe atehere kur Kosova te antarsohet ne fifa,qe lojtaret me te mire te luajn me fanelen kuq e zi.Vetem ajo perfaqson shqiptaret.Le te ket edhe Kosova " kombetaren " e vet,ska gje te keqe, por shumica e shqiptareve te Kosoves deshirojne ta kene nje kombetare te vertete dhe te forte.
    Pajtohem plotesisht me anetarin e mesiperm,nje dite jo shume te larget do ta kemi vetem nje kombetare. Forca Shqipnija!!!
    nuk pajtohem me ty. un nuk e dua 2 kombetare por kur kosova te ket kombetaren e vet pse mos me te ket kombetaren e fort? ti a je tranu? un po te them tash, se shumica e kosovareve ne diaspor le te jen edhe ata futbollist ne kombetaren e shqiperis, edhe ata do te bashkangjiten kombetares kosovare.
    tash mendo, nese kosova te jet nje grup me serbin ne kualifikime, e ne nese nuk i kemi lojtaret ma te fort ata do ta marin fettyren neve. shqiperia te ket lojtaret e vet, ata nga shqiperia dhe kosova te ket lojtaret e vet, ata nga kosova.
    ne nuk po ju pyetem qe ju te na japeni lojtaret ma te mir te juve, pra mos na pyet neve ate te njejten.
    un besoj se kosova do te ket nje kombetare te fort se e kemi me tradit qe gjithmon i kemi pas drejtorat, dhe shkollat e mira ne futboll. por ne e dim se gjithmon shumica e futbollistve e kombetares se kosove do te jen futbollist e diaspores, ashtu eshte edhe per shqiperine.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga Gjilani2002 Lexo Postimin
    Sa u perket ligjeve te FIF-es nuk e di si eshte, por me thot mendja se eshte fare e logjikshme qe ne momentin qe ti je perckatuar te luash per nje kombetare ateher nuk do kesh te drejte te luash edhe per nje kombetare tjeter. E kjo gje do vlen edhe ne rastin tone Shqipri, Kosove. ..
    nuk eshte ashtu. si munded ky ligj te i vlen edhe per kosoven, ku kosova nuk eshte anetare i fifa's dhe uefa's? ti a vec po fol prej bythes a ca? te gjith lojtar kosovar ce duan te jen pjes e kombetares te kosoves munden te bejn ate menjeher si te pranohet kosova ne fifa dhe uefa. ky ligj nuk i vlen kosoves sepse keta lojtar nuk e kan pas nje zgjedhje ce munded te pranojn ftesen e kosoves se kosova ende nuk ka qen/eshte anetare e fifa's. ne fund, kur kosova te behet anetare e fifa's keta lojtar kosovar do te japin pergjegjjen e fundit, a do te vazhdoni me shqiperine a do te mereni pjes ne kombetaren e kosoves. kur te japin at pergjegjje ateher ky ligj te hin ne afekt.
    nese ky ligj ka vler ateher perzgjedhesi i kosoves edmond rugova nuk kish than se cana do te jet kapiteni i skuadres se tij.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga Mitrovicali2009 Lexo Postimin

Mërgim Mavraj ka vendosur përfundimisht që të mos luajë as me Shqipërinë dhe as me Gjermaninë. Qendërmbrojtësi kosovar ka qenë kandidat për një vend në kombëtaren kuqezi, madje me ndërmjetësimin e FSHF-së është pajisur me pasaportë shqiptare. “Në të ardhmen do të luaj për vendin tim, Kosovën. Përfundimisht kam hequr dorë nga mundësia që të luaj me Gjermaninë, apo Shqipërinë dhe pres të luaj për Kosovën”, ka thënë Mavraj për “Kohën Ditore”.

Mbrojtësi kosovar, Mërgim Mavraj, po fiton gjithnjë e më shumë hapësira te Bohumi. 22-vjeçari ishte titullar në dy takimet e fundit në kampionatin gjerman. Ai ishte ndër futbollistët më të vlerësuar në ekip. Bohumi para dy javësh mposhti Shalken me rezultatin 2-1, ndërsa në javën e fundit barazoi 1-1 në transfertë me Arminian.

“Trajneri më ka thënë se kam luajtur mirë në takimet e fundit. Edhe mediat kanë shkruar se jam përshtatur shumë mirë në skuadër dhe kam kryer punën si duhet. Natyrisht edhe vetë jam i kënaqur me paraqitje. Megjithatë, për të mbetur në ekipin e parë, duhet që të luaj mirë në mënyrë konstante, pra të mos kam rënie të formës. Unë jam duke u angazhuar maksimalisht për ta bindur trajnerin se e meritoj të jam titullar, por fjala e fundit i takon atij”, ka thënë Mavraj. Lojtari deri tani ka regjistruar nëntë paraqitje, pesë prej tyre si zëvendësues. Ai te Bohumi kaloi në verë të vitit 2007 nga Darmshtadi. Kampionatin e kaluar 2007/08 u aktivizua në dy takimet e fundit. Me Bohumin ka kontratë deri në qershor të vitit 2011.
    Bash si burrat paska vepruar , po te luje per shqiprin s'ka te drejt pastaj te luje per kosoven andaj tash kemi shtetin tone duhet ta formojme komtaren tone edhe pik.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga mendimi Lexo Postimin
    deshta me pyet dicka nese dikush ka nje pergjigje. Sa do te jete e mundur per lojtaret qe luajne per shqiperine te luajne per kosoven, me doket ekziston nje ligj i fifa qe e ndalon kete gje.
    Ekziston nje rregull ne FIFA qe nje shtet i sapo formuar ka te drejte qe lojtare e aktivizuar me nje kombetare tjeter, kuptohet brenda deshires se tyre mund te kthehen ne ate kombetare pa asnje lloje problemi. Kemi dhe rastin e Malit te Zi me Serbine kur u be ndarja shum lojtare u kthyen ne kombetaren Malazeze. Po ky do te tregoje qe mbron me fanatizem kombetaren Kosovare qe nuk eshte formuar akoma dhe as qe ja ka iden fare se cfare behet.

Une jam shqiptar Maska e gjergj arianiti
    Anëtarësuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Bash si burrat paska vepruar , po te luje per shqiprin s'ka te drejt pastaj te luje per kosoven andaj tash kemi shtetin tone duhet ta formojme komtaren tone edhe pik.
    Qe te formosh kombetaren kosovare duhet qe me pare te ekzistoj kombi koasovar. Kombi kosovar nuk ekziston,as cam,as lab laluc etj ekziston vetem nje komb,kombi shqiptar.
    Jemi nje komb dhe duhet te kemi nje kombetare dhe jo c'do krahine kombetaren e saj.
    Duaje atdhene si shqiponja folene.

i/e regjistruar Maska e Helona
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    70
    shuj bre kobmi kosovar nuk ekziston..

Une jam shqiptar Maska e gjergj arianiti
    Anëtarësuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    Ekziston krahina shqiptare Kosoves dhe kombesia e njerezve qe jetojne aty eshte shqiptare.Ky eshte fakt asnje shtet ose individ nuk e mohon.
    Duaje atdhene si shqiponja folene.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Premisa të gabuara
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Intervista e Prof. Dr. Sali Berishës në gazetën " Express"
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 10:37
  3. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  4. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50
  5. Vuk Drashkovici per Kosoven
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •