Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Postimet që janë fshirë/edituar janë të tuat o Periodi, ti fëlliq forumin e pastaj ndërhyrje e matur, ncnc.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Postimet që janë fshirë/edituar janë të tuat o Periodi, ti fëlliq forumin e pastaj ndërhyrje e matur, ncnc.
    I nderuar RaPSouL

Ti je anëtarë më i vjetër se unë në këtë forum, ke respekt si anëtarë më aktiv dhe të njohin të gjithë.

Personin ne nofkën "Period" nuk e njoh, dhe të siguroj që nuk jam unë ai, po të kisha mundësinë do të nxerrja IP adresat e të dyve (Periodit dhe timin) që të bindesh se nuk bëhet fjalë për të njëjtin person. Gabon shumë i nderuar, mos me paragjykime!

Kërkova ndjesë që nuk e kam përcjellë këtë temë, dhe besoj se do ta pranoni si të tillë.

Fundja, drejtohuni tek administratorë le t'ua nxjerrin IP adresat që të bindeni!

Personalisht e shoh gabim nga ana jote RaPSoul që dëshiron të mos replikohet në tema të hapura! Se kuptoj reagimin tënd! Ky është forum i hapur or i nderur, dhe si i tillë lejon replikë konstruktive, ndërsa replikat me fyerje do të mundohemi që t'i ndalojmë, mu ashtu siç edhe vepruam.

Anëtarët apo simpatizantët e partive të ndryshme që janë të regjistruar në këtë forum, kanë të drejtë të flasin për partitë e tyre, por duhet të pranojnë edhe kritika. Nëse nuk i pranoni lëshimet, gabimet e të kaluarës kur ato ju thuhen, se kuptoj si do të mund të përmirësoni ato duke menduar se e keni mirë!? kritikat duhet të jenë të mirëseardhura RaPSoul, kujtoj se për këtë je i vetëdijshëm!
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Modesti e para e fjalës nuk tu drejtova ty që je Periodi, por ju drejtova anëtarit Periodi që thotë se ndërhyrja yte ishte e matur, ndërsa ajo ndërhyrje u bë në postimet e tij me atë fjalor të fëlliqur.

Për çdo replik ose postim që hap debat jam këtu por jo për ofendime, lexo postimin e parë që ka bërë Periodi tek kjo temë se çfarë përmbajtje banale ka, ku është diskutimi ose debati i hapur aty, duke shkruajtur fjalen PED3R në postimin e tij?
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    VOTA PËR KANDIDATËT E PDSH-së, FITORE PËR POPULLIN SHQIPTAR NË MAQEDONI

- Votoni kandidatët e PDSH-së: Shqiptarët duan të jenë të lirë dhe jo të margjinalizuar;
    - Me PDSH-në, shqiptarët janë të respektuar me gjuhë, histori dhe kulturë dhe jo të asimiluar;
    - Me PDSH-në shqiptarëve nuk u mohohet historia, por vlerësohet, nuk mohohet identiteti, por mbrohet
    - Me PDSH-në ruhet tabani kombëtar, dilet nga izolimi dhe hyhet ne strukturat veri-atlantike
    - Me PDSH-në kemi përfaqësim dinjitoz të shqiptarëve në insitucione
    - Me PDSH-në, shqiptarët guxojnë, veprojnë dhe vazhdojnë shqip
    - Me PDSH-në, kemi vlera të mirëfillta kombëtare
    - Vota për kandidaten për presidente të PDSH-së është votë për dinjitet të nënave, grave dhe vajzave shqiptare, është votë për të ardhmen e gjeneratave, është votë për mbrojtjen e kauzës kombëtare, votë për vlerat civilizuese evropiane, është votë për etikën dhe moralin në politikë, është votë për dinjitetin e shqiptarëve, për gjuhën amtare, për kauzën kombëtare, për të drejtat dhe vlerat universal, votë për euro-integrimet, mbi të gjitha është votë për barazi, drejtësi, prosperim dhe civilizim.
    - Vota për kandidatin Prof.dr Sadi Bexheti është votë për Tetovën moderne, është votë për 24 orë ujë të pishëm, është votë për arsimin, kulturën, infrastrukturën është votë për imazh ndërkombëtar

VOTONI KANDIDATËT E PDSH-së - ME 22 MARS TË FESTOJME TË GJITHË SË BASHKU TË ARDHMEN DHE PERSPEKTIVËN TONË

PDSH
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    PDSH ËSHTË KALA E PAMPOSHTUR E SHQIPTAREVE

Partia Demokratike Shqiptare realizoi në mënyrën më të përkryer tubimin në sheshin qëndror të Tetovës.

Si kurrë më parë sheshi i Tetoves deri tek pallati i kulturës ishte mbushur plot me qytetarë shqiptarë të cilët konfirmuan me praninë e tyre mbështetjen e fuqishme që ka Partia Demokratike Shqiptare tek populli shqiptar. Përfundimisht PDSH-ja është kala e pamposhtur këtë e dëshmoi përpkrahja plebishitare e tetovarëve . Mijëra e mijëra qytetarëve pjesmarrës në tubim iu drejtuan me fjalët e tyre,Lideri i PDSH-së z. Menduh Thaçi, Kryetari i kuvendit qëndror z. Arbën Xhaferri, kandidatja për president dr. Mirushe Hoxha, kandidati për kryetar komunë Prof.Dr Sadi Bexheti dhe kryesuesi i këshilltarëve të PDSH-së Durim Luma. Kryetari I PDSH-së z. Menduh Thaçi tha se është I bindur në fitorën e kandidatëve të partisë, është i bindur në fitoren e zgjedhjeve të 22 marsit sepse shqiptarët do të votojne për të ardhmen dhe dinjitetin e tyre. Me Dr. Mirushe Hoxhën dhe me Prof. dr Sadi Bexhetin fiton shqiptaria, fiton Tetova, Prespa, Manastiri, Kumanova Struga, Shkupi e Karadaku.

PDSH
    Sui generis

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Tetove 19 Mars 2009

Ndryshuar për herë të fundit nga Cimo : 19-03-2009 më 21:13

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Me te vertete nuk diskutohet fitorja e Prof.Dr.Sadi Bexhetit dhe PDSH-s ne Tetove.Sot u vertetua gjithcka me pranine e nje numri shume te madh te qytetareve.Asnjehere me pare nuk kam pare aq shume nena,motra te pranishme neper tubime sa sot.Jam shum i bindur se ne Tetove do fitoje PDSH.
    Plagën e nënçmon ai që nuk e din çka është dhimbja!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anëtarësuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    "One Man Show"

Gjithmone "Loser"

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. PS dhe PD, kompromis i vonuar për ndarjen elektorale zonale
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •