Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Periodi-Sa per talibanca jeni ne numer shume te madh ju dui-stat,kete e deshemuat vete ne qeverisjen e kaluar kur i futet te gjithe nepunesit fetar(hoxhallaret) me mjekra neper institucionet e larta te BFI njeashtu edhe neper xhamite kryesore ne Shkup,ndersa ne qeverisjen e PDSH dhe me ardhjen e Sulejman Rexhepit ne postin e kryetarit te BFI u larguan dale ngadal,mirepo jeni ende shume dhe mjer ai qe meret me ju.
    Pastaj ti mbase tregon kulture debati atehere a i din rregullat?? Nese nje njeri te fyen ti nuk je i obliguar tia kthesh ne te njejten menyre por me "kulturen" tende duhet ti kundervihesh dhe ta zbusesh qe tia thuash se cila eshte e verteta(kuptohet mbi ate per cka flitet),por shifet qart se cfar kulture paske edhe ti.
    Plagën e nënçmon ai që nuk e din çka është dhimbja!

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anëtarësuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    Pershendetje raim & besart.

Ne vazhden e shum diskutimeve ne forum kan qen i sulmuar dhe i fyer deri ne mase te ngushte nga personat me nofken coca cola, cimo, kondova, dhe disa tjer qe per momentin spo me kujtohen. ( kujtoni edhe mesazhe publike edhe private)
    Une nuk e di keto pseudonime jan nje person apo me shum, edhe pse askujt dhe asnjeher nuk iu kam revanshu me nje zhargon te flliqur.
    Gjithmone kam menduar se nje dite do te ndalen dhe do ta kuptojne se ata qe fyejn dinjitetin e dikujt ose jan te marre ose skan ndergjegje, ose kan ngelur femije .
    Me dhjetra her i kam paralajmruar se ky eshte forum , dhe ketu duhet te kuptohet diverziteti i mendimeve, edhe pse asnjeher hapur nuk jam deklaruar ithtar i ndonje subjekti politik ( siq me etiketojn si BDI) .Nuk eshte asgje e keqe nese rreshtohesh dhe angazhohesh ne ndonje parti politike, duke pasur parasysh interesin personal, siq edhe eshet dukuri normale ne keto kohra ( interesi material ne radh te pare, sekondare kombetar dhe qytetar).
    Por ja qe une nuk jam i angazhuar ne asnje parti, sepse gjykoj qe gjerat ne jete i kam arrite pa ndikimin e askujt. E kam ditur qe moti se kur partia te jep buken, ajo te merr ende pa u ngop.

Ju nese mendoni se po genjeh ateher mund te sherbeheni me arkivin e forumit dhe ti kontrrolloni te gjitah postimet e mia qe te verteoheni se perpos ndonje irozim te lehte ne llogari te partis ose lidershipit te caktuar, ne asnje rast nuk kam fyer asnje antar. Plus asaj qysh nag regjistrimi e deri me tani une shkruaj dhe lexoj vetem me Periodi, per kete gje mund te vertetojne edhe administratoret e faqes.
    Ky eshet forum publik mbarshqiptar, askush nuk gezon te drejta eksluzive qe ta dirigjoj ndokend se si te shprehet apo cfar te thot. Thjesht shprehja e lire eshte bazament i demokracise dhe norme solide e komunikimit masiv.

Per shembull :

Une marr te komentoj diqka nga kjo teme , Rapsouli del e me thot mos shkruaj ketu budallaleqe, kjo eshte teme per marketing . Ai gabon en dy raste edhe me llogarit si nje budall ( pasi sipas tij une po shkruaj budallaleqe) dhe plus asaj me dikton sikur ne kohen e Stalinit.
    Kesi arste ka pasur edhe herave tjera , por asnje her nuk i kam llogaritur si diqka tendencioze,. Po me kete nuk perfundon golgota. Pas rapsolit leshohen pilotat me parashut sikur çifti i cimo-s duke fyer , plus duke aluduar se jam Alistar Ramadani. ( me heret thoshte se jam Haruni).
    Ai tjetri injorant vie ne stilin e tij tashme te njohur per nga sjellja dhe shprehit e nje rrugaci dhe geritet duke fyer.
    E di se kete forum e lexojen njerez te sinqert qe nuk e meritojne te lexojne reagime te asi soji. Dhe me besoni se nuk i perkas asaj kategorie dhe atij zhargoni, por kupa me eshte mbush dhe ja qe nuk u permbajta dhe doren ne zemer e kan merituar gjat kohe, po ja qe une isha i neglizhuar.

Me respekt per juve
    periodi

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    ...Jashtë teme

Këtë postim tëndin Periodi duhet ta quaj unë postim që kërkon debat dhe replika? Nuk është budallallëk ajo që ke shkruajt, me përmbajtje banale? Forumi është i të gjithëve, mirëpo i të gjithë atyre që din të shprehen e jo të banalizojnë çdo temë.

Vërejtja e fundit për fjalorin që tregon në forum, që të mos përfundosh jashta tij shumë shpejt.

Me tmira.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Modesti : 19-03-2009 më 03:51
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ky me ka kaluar xhdo kufij!!!
    Deshiroj sa me shpejt te marin masa per personin e flliqur dhe te pastrojn temen.
    Sui generis

Anëtarësuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    Jashtë teme
    Ndryshuar për herë të fundit nga Modesti : 19-03-2009 më 03:50

Anëtarësuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    Jashtë teme

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Jashtë teme
    Sui generis

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Ai shoku yt moderator Modesti ( ndoshte je ti edhe Modesti edhe Periodi ) akoma nuk e ka fshire postimin ofendues tendin. Ti si ke ardh moderator forumit te Maqedonise i ka humb lezeti sedi si ta mban fytyra te jesh moderator ( po ske fytyre ti se ).

Unë nuk jam Periodi sa për informatën tuaj dhe të gjitha mesazhet që nuk kanë të bëjnë me temën do fshihen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Modesti : 19-03-2009 më 03:49

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Replikat konstruktive lejohen në çdo forum, prandaj edhe në këtë tonin lejohen. Sharjet nuk do të tolerohen, paragjykimet nuk do tolerohen, si dhe përmendja e emrave të ndryshëm vetëm pse dyshon nuk do të tolerohet, por do të fshihet si jashtë teme.

Kërkoj ndjesë që nuk e kam përcjellë dialogun më sipër!
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

Anëtarësuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    Modesti

E pershendes nderhyrjen tende, te pakten reagimi yt ishte i vonuar veq me mbetet shpres se te pakten si mbarjavtes i forumit keni guxim intelektual dhe pergjegjsi per ta drejtuar forumin.

Perndryshe, e kuptoj se eshte detyre e rende puna qe e beni, kur kemi parasysh koloritin e antareve, sidomos disave qe nuk njohin normat me elementare te komunikimit demokratik dhe evropian.
    Uroj qe te jeni i hapur, transparent dhe i paanshem ndaj askujt.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. PS dhe PD, kompromis i vonuar për ndarjen elektorale zonale
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •