Postuar më parë nga
TOMY_X
Vec grate i mbeten besnike(e kam fjalen per pdsh ne parlament),se burrat iken.....iken luftetaret...iken te gjithe ......me kete(shqip) mundohen te mbajne gjalle pak a shume partine ne shuarje e siper.....nuk ka me budallenj,syri sheh,veshi ndegjon....ju do te thoshet si thot i madhi juaj,iken gjubret,jo shoku jo kjo eshte vec nje retorike se nuk kane ikur ....iken ata qe ju ben ftyra nje pare,iken te zinxhirosurit,dhe mire e bene,le te jete ky nje mesazh se si nuk duhet te veproj nje parti politike me njerezit e saj,e shihni ppd-ne ,ai fat i kanoset edhe kesaj,vec larg qofte ndonje fuqi e mbinatyrshme mund te ktheje gjerat per se mbari....une e di qe ka shume te perbetuar ne PDSH,ka pasur dhe me pare,por te nderuar kjo qe ka ndodhur nuk rregullohet dot,iku vapa me gushtin thot populli,ka ikur me gjith mend,edhe ju do mbusheni me mend ketu nuk kam aspak dyshim.....te kjo parti ka njerez qe nuk mund te konkurojne denjesisht ne nje konkurence me te gjere dhe fusin kokeken ketu(hajt so mos po fitojme naj send),e ka shume te veshtire qe te mbijetoj PDSH....ajo mund te perfitoj nga gabimet e te tjereve,por jo nga vlerat e saja.Edhe nga gabimet e te tjereve mund te mos perfitojne se ate mund ta beje nje subjekt i porsaformuar,ju garantoj qe do te ekzistoni por vazhdimisht duke humbur....sa pale zgjedhje i ka humbur dhe sa i ka fituar bejeni nje matematike.....as nje pale zgjedhje PDSH nuk ka fituar te nderuar.....turbulenca dhe ardhje- ikje masive ,prmtime te kota si kjo vazhdojme shqip sa per sy e faqe.......kur ta japesh fjalen te pakten mbaje 20%,apo 30%.....po hic.....asnje gje numero ne vend....te bejme kete ,te bejme ate,te bejme namin....asnje gje ......shnet dh vetedijesohuni.....sa per emer qe ka gjer aty dhe prap.....vepra te nderuar veprim kerkon mileti......
Krijoni Kontakt