Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 49
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

PDSH me moton ‘Vazhdojmë shqip’ filloi kampanjën zgjedhore

Me moton ‘Vazhdojmë shqip’, Partia Demokratike Shqipëtare filloi kampanjën për zgjedhjet lokale dhe presidenciale në Gostivar.
    Partia Demokratike Shqipëtare sonte në sallën sportive të Gostivarit filloi kampanjen për zgjedhjet lokale dhe presidenciale që do të mbahen me 22 Mars.

Në këtë tubim u promovuan kandidatët e mundshëm për kryetar komune dhe për këshilltarë komunash si dhe kandidatja për president të shtetit znj.Mirushe Hoxha.

Në fjalimin e tijë kryetari I Partise Demokratike Shqipëtare z. Menduh Thaçi pasi falemnderoi të pranishmit për prezencën e madhe në salle kërkoi prej tyre të votojne kandidatët e PDSH-së si më te denjë në këto zgjedhje që do të mbahen me 22 Mars. Poashtu Menduh Thaçi sqaroi se këto zgjedhje janë shumë të rëndësishme për ardhëmrinë e Maqedonise pasi pas mbarimit të këtyre zgjedhjeve ajo do të ketë dy opcione : Ose Maqedonia në NATO ose do të shkatërohet.

Tubimi përmbyllës I fushatës zgjedhore të Partise Demokratike Shqipëtare do të mbahet ne Strugë më 20 Mars.

Shqipmedia
    Sui generis

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    urime urime .....VAZHDOJME SHQIP patjeter pasi qe ceshtjet elementare te drejtat elementare nuk i kemi te zgjedhura e griuevski na flet per central berthamor e investime 8 miliardo euro..paramendoni...ai nuk eshte ne gjednje te respektoj te drejtat dhe lirit e popullit SHQiptar ne vend e na flet per endra
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

i/e regjistruar Maska e Driinii
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Postime
    4
    Vazhdojme Shqip ...a Menduhin njiher nuk e ndegjova tu fol shqip ne televizione ose parlament! PALLAVRA...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Kemi qen SHQIP .. Dhe do te vazhdojm..
    - Imagination is more important than knowledge.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Me moton ‘Vazhdojmë shqip’, Partia Demokratike Shqipëtare filloi kampanjën për zgjedhjet lokale dhe presidenciale në Gostivar.
    Partia Demokratike Shqipëtare sonte në sallën sportive të Gostivarit filloi kampanjen për zgjedhjet lokale dhe presidenciale që do të mbahen me 22 Mars.

Në këtë tubim u promovuan kandidatët e mundshëm për kryetar komune dhe për këshilltarë komunash si dhe kandidatja për president të shtetit znj.Mirushe Hoxha.

Në fjalimin e tijë kryetari I Partise Demokratike Shqipëtare z. Menduh Thaçi pasi falemnderoi të pranishmit për prezencën e madhe në salle kërkoi prej tyre të votojne kandidatët e PDSH-së si më te denjë në këto zgjedhje që do të mbahen me 22 Mars. Poashtu Menduh Thaçi sqaroi se këto zgjedhje janë shumë të rëndësishme për ardhëmrinë e Maqedonise pasi pas mbarimit të këtyre zgjedhjeve ajo do të ketë dy opcione : Ose Maqedonia në NATO ose do të shkatërohet.

Tubimi përmbyllës I fushatës zgjedhore të Partise Demokratike Shqipëtare do të mbahet ne Strugë më 20 Mars.

Shqipmedia
    O kush e di se si te vazhdojne ne Gostivar, shqip , arabisht, turqisht, serbist , anglisht, italisht , spanjisht , greqisht , kot e kane!
    Te pakten kot e kane sa i perket postit te kryetarit te komunes!
    Rofte RUFI OSMANI . Poshte BDI me Nevzat tradhetarin dhe poshte PDSH me tradhetaret tjere!

RUFI !!! RUFI !!! RUFI !!! RUFI !!! RUFI !!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Voto PDSH

i/e regjistruar Maska e nuro1
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    wien
    Postime
    133
    vetem perpara shqip e vetmja parti politike me emer shqip dhe simbole shqiptare eshte pdsh

ova ne e skopje ova e shkupi????

torbeshte e ben kodren e dielit opova shapka krejt shkijet ne funksione ne mjedis shqiptarve nxjer shqiptar prej pune vendos shkije dhe ne e mbajm fjalen hahahah, turp per bdi erdh me pushk ne pushtet por shkau ja futi pushken ne byth alis me gjith druzhinen .
    Not All Virgins Are Angels , And Not All Angels Are Virgins

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anëtarësuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    Citim Postuar më parë nga nuro1 Lexo Postimin
    vetem perpara shqip e vetmja parti politike me emer shqip dhe simbole shqiptare eshte pdsh

ova ne e skopje ova e shkupi????

torbeshte e ben kodren e dielit opova shapka krejt shkijet ne funksione ne mjedis shqiptarve nxjer shqiptar prej pune vendos shkije dhe ne e mbajm fjalen hahahah, turp per bdi erdh me pushk ne pushtet por shkau ja futi pushken ne byth alis me gjith druzhinen .

Jashtë teme
    Ndryshuar për herë të fundit nga Modesti : 19-03-2009 më 03:54

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Cfar s'shef dhe s'lexon syri i njeriut ketu shife ky lart sa i zgjuar eshte ne perpilimin e fjaleve hahaha
    Sec ju ka hyre nje frike juve te DUI-it
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e TOMY_X
    Anëtarësuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    STRUGE
    Postime
    285
    Vec grate i mbeten besnike(e kam fjalen per pdsh ne parlament),se burrat iken.....iken luftetaret...iken te gjithe ......me kete(shqip) mundohen te mbajne gjalle pak a shume partine ne shuarje e siper.....nuk ka me budallenj,syri sheh,veshi ndegjon....ju do te thoshet si thot i madhi juaj,iken gjubret,jo shoku jo kjo eshte vec nje retorike se nuk kane ikur ....iken ata qe ju ben ftyra nje pare,iken te zinxhirosurit,dhe mire e bene,le te jete ky nje mesazh se si nuk duhet te veproj nje parti politike me njerezit e saj,e shihni ppd-ne ,ai fat i kanoset edhe kesaj,vec larg qofte ndonje fuqi e mbinatyrshme mund te ktheje gjerat per se mbari....une e di qe ka shume te perbetuar ne PDSH,ka pasur dhe me pare,por te nderuar kjo qe ka ndodhur nuk rregullohet dot,iku vapa me gushtin thot populli,ka ikur me gjith mend,edhe ju do mbusheni me mend ketu nuk kam aspak dyshim.....te kjo parti ka njerez qe nuk mund te konkurojne denjesisht ne nje konkurence me te gjere dhe fusin kokeken ketu(hajt so mos po fitojme naj send),e ka shume te veshtire qe te mbijetoj PDSH....ajo mund te perfitoj nga gabimet e te tjereve,por jo nga vlerat e saja.Edhe nga gabimet e te tjereve mund te mos perfitojne se ate mund ta beje nje subjekt i porsaformuar,ju garantoj qe do te ekzistoni por vazhdimisht duke humbur....sa pale zgjedhje i ka humbur dhe sa i ka fituar bejeni nje matematike.....as nje pale zgjedhje PDSH nuk ka fituar te nderuar.....turbulenca dhe ardhje- ikje masive ,prmtime te kota si kjo vazhdojme shqip sa per sy e faqe.......kur ta japesh fjalen te pakten mbaje 20%,apo 30%.....po hic.....asnje gje numero ne vend....te bejme kete ,te bejme ate,te bejme namin....asnje gje ......shnet dh vetedijesohuni.....sa per emer qe ka gjer aty dhe prap.....vepra te nderuar veprim kerkon mileti......

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. PS dhe PD, kompromis i vonuar për ndarjen elektorale zonale
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •