Selam Aleikum,
Doja te sillja disa keshilla ne forme miqesore rreth Islamit,me vjen keq qe do jene ne gjuhen angleze,
Videoja 1 (Veprime te shikohen gjate xhumase)![]()
(Mos ma keqkuptoni temen)
Selam Aleikum,
Doja te sillja disa keshilla ne forme miqesore rreth Islamit,me vjen keq qe do jene ne gjuhen angleze,
Videoja 1 (Veprime te shikohen gjate xhumase)![]()
(Mos ma keqkuptoni temen)
Video 2 (25,000 $ per nje martese)
Pse njerezit e veshtiresojne kaq shume martesen kur jetojme ne nje dynja ku harami eshte sheshit ?!
E keni parasysh kur vine festat e fundvitit?Dhe njerezit turren per te blere nga uljet e medha te cmimeve?Kujt i intereson festa ?!
![]()
Ja menyra si ti shpetoni disa festave pa u vene re
Ask Baba Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!
Eshte genial ky njeri!!! Shum keq qe nuk kemi ma shum musliman si puna e tij.
Per vehte i kam pa te gjitha videot e tij, biles jam regjistru tek faqja e tij ne youtube, por jo vetem e tij por edhe te nje vellau tjeter naliakbar etj etj!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Alejkum Selam moter La_Lune,
In Shae Allah videot qe solle do na sherbejne ne te ardhmen.
Ajo thenia per martesen ishte shume e qelluar.
Video 4 (Harami) Me e preferuara ime. Ky djale eshte gjeni,tregon realitetin ku jemi dhe problemet qe hasim.
E keni parasysh paragjykuesit?!Ka menyra e menyra per te keshilluar dike e jo duke e poshteruar,kujtoni hadithin e nje personi i cili urinoi ne xhami dhe te gjithe u ngriten per ta vrare brenda ne xhami,e profeti a.s i ndaloi dhe i tha ta linin sa te mbaronte dhe i tha qe ta pastonin me uje,impakti qe krijoi ky veprim i Profetit a.s?Personi u be musliman.
po me pelqekan videot e ketij djalit.
Allahu ta shperblefte moter La Lune.
Zoti te shtofte dijen xfile.
video 5 (Si te kaloni ne aeroport pa u vene re tek kontrolli?)
Shum drru ky tipi. Gjithsesi ju pergezoj per kete video. Allahu xh sh jua shperbleft.
Krijoni Kontakt