Close
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 143
    i/e regjistruar Maska e Shpresmiri
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Zagreb (CRO)
    Postime
    405

Vėrejtje miqėsore

Norēa.li dhe Deshmuesi, si pjesėmarrės, mund tė them, tė rregulltė tė kėtij forumi qė jeni, me pėrvojėn e deritashme qė keni, me moshėn qė keni, nuk mendoj se ėshtė vendi dhe koha qė tė mirreni me gjetjen e fajtorėve. Edhe vetė e keni treguar deri mė tani se dėshironi tė bėni diēka tė dobishme pėr ardhmėrinė e Shqiptarėve. Kėtė e ēmojnė tė gjithė ata qė e dojnė tė mirėn dhe bashkimin. E di se nganjėherė njeriu edhe pse mundohet ta pastrojė dhomėn e vet, prapė se prapė kur kthehet sheh se diku ka mbetur pluhur. Natyra jonė ėshtė e ligshtė. Nuk duhet tė ēuditemi pėrse njeriu mė lehtė i sheh gabimet e tė tjerėve se sa tė vetat. Tė gjithė kemi gabime. Por, karakteri i njė personi vlerėsohet, ndoshta mė shumė, kur e pranon gabimin e vet se kur kėrkon nga tjetri ta pranojė gabimin. Prandaj, jeni tė lutur qė tė shikoni tė ardhmėn e sa pėr tė kaluarėn duhet secili prej nesh t`ia falim edhe vetvetes (!) dhe tė tjerėve gabimet apo lėshimet. Ėshtė e rėndėsishme e kaluara, por nuk duhet tė jetė pengesė pėr tė ardhmėn. E mira ėshtė mbi ne dhe na tejkalon.

Nė kėtė kuptim, ju ftoj qė tė diskutoni nė temė vetėm atėherė nėse keni diēka tė thoni tė dobishme dhe konstruktive nė mėnyrė qė tė lėmė vend edhe pėr tė tjerėt qė kanė dhe dėshirojnė tė shprehin mendimin e tyre.

Miqėsisht!
    Juaji Shpresmiri
    IHS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008

Re: Norca.

Postuar mė parė nga deshmuesi
    Jam dakort qe ti te sjellesh te gjitha shkriet me te cilat une te kam ofenduar ty, ose kedo person tjeter, si dhe ofendimin qe une kam bere ndaj besimit tend. Por mos haro qe krahas tyre te sjellesh dhe ofezat, diskriminimin, perbuzjet, si dhe luften qe ju kini ndaj besimit krisjtan, dhe ndaj personave te krishtere, dhe kunder Krishtit.
    Kur ti sjellesh te dyja keto atehre te ulemi shqiperisht, e te diskutojem se kush ka te drejte.
    Po pres .
    Deshmuesi
    ----------------------------------
    Deshmues
    Une jam gati per "duel" me ty. Posa i mblodha mbi 400 faqe (DIN A4) me postimet tua dhe do ta shohesh se ti ke hapur tema si: (Disa here)" Perseri vij me nje pyetje", " Pse kendon hoxha ne xhami" (pyetje kjo e nje njeriu sikur te ishe i lindur ne mes xhungle), "Cka mendoni me fjalen terrorist" (me aludim kah Bin Ladeni, te cilin e identifikon edhe me cdo shqiptar te konfesionit musliman), pastaj na ēon te gjithe neve per te jetuar ne Afganistan apo shkretetiren e Sahares e te mos i permendi temat qe i ke hapur te "Mesime nga Bibla" (ku nuk me intereson si e percepton ti fene tende pervec asaj qe i perbuz te gjithe fete tjera, ne vecanti fene muslimane)...e tash mendon se ke te drejte e madje edhe fytyre te pohosh se nuk me ke penguar personalisht. Jo personalisht por kolektivisht. Ke ofenduar nje kolektiv te tere, madje ne menyre serike, e prap tregohesh sikur te ishe i pafajshem si engjulli. Leri, te lutem, ato pallavrat tua!

Mua, me te drejte, me pelqeu lutja e Shpresmirit se nuk ka kuptim nje gje e tille. MIrepo, nese te ka mbetur aq, mund ta hapi nje topic enkas per ty (nese ne lejojne moderatoret) pastaj do e leme e te gjykojne edhe te tjeret se cili prej nesh paska te drejte.

(Ende pa) rrespekt!

Postuar mė parė nga Mila
    Ky mesazh eshte per StterollA,
    para se te leshosh gjykime lexo pak per historine e Izraelit dhe te izraeliteve.Deklaratat qe ben vetem se deshmojne per nje injorance te thelle.
    Do desha te firmos me Respekt por respektin duhet ta fitosh!
    Gjykimet i bej nga a ato qe di, qofte ajo pak apo shume pershtypja ime eshte :" Nese egziston nacjonalitet qe arfon qenjen njerzore me ate te kafsheve atere padyshim ato jane izraelitet." Ato s'kan histori qe do ti shfrytzente ndonje mendjeje te shendoshe per tu frymezuar.
    Mesa shof une ti po shef boten me syzat amerikane.. Eshte hapur njer teme ketu tek albumi fotografik "Palestine.. Palestine".. Per te ulur nivelin e injorances te keshilloj te shofesh pak "ndenjen njerezore izraelite."
    Hic mos e firmos respektin tend.. S'ke kuptuar c'eshte ideja primare ketu e sdish akoma se ca duhet respektuar.. kshtu qe me mire leje bosh
    Per veten time, si ne forum ashtu dhe ne jeten e perditshme kam fituar respektin qe e meritoj dhe jam krenar per te!
    Mos harro qe cdo gje eshte reciproke, kshtu qe mos prit dhe "ne te shprehim fije respekti ndaj teje"

Postuar mė parė nga Mila
    Sa per cifutet qe dashke te vrasesh,ata edhe sot po ndihmojne ne rindertimin e Kosoves,dhe i kam pare me sy se sa e ndihmuan Kosoven dhe kosovaret gjate luftes.
    Po qe se per ty kjo nuk ka rendesi,po qe se e harron nderin qe te bejne, mos e quaj veten kosovar!
    Cifutet?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ALooo.. zgjohuuuu.. hap syte... Cifutet jane te vetmit njerez qe njoh une qe pa te shfrytezuar mire nuk te falin asgjeeeeee!!!!

Leje po e keshillon mos ta quaj veten kosovar se s'dashka cifutet..!!!
    E "respektuara" Mila(qe vet emri me shtyn te asocoj ne nofke slavesh) ne shqiptaret nuk harrojme borxhet e gjakut dhe lirise asnjehere, e kemi trashegimi nga te paret.. kshtu qe mos i thuj kosovarit se kujt duhet falemenderuar per lirine dhe pavarsine e kosoves...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Sttertolla

VEtem nje pyetje kam: Cfare te kane bere ty konkretisht Cifutet?
    Kete pyejte ta bje thjesht per kuriozitet.
    deshmuesi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Norca.

Jam ne pritje te OFEZAVE direkt qe une ju kam BERE, si dhe te gjitha ofezave qe ti Dhe komuniteit yt i ka bere Te krishtereve, Bibles, Besimit Kristjtan, Jezusi Krishtit, TRinise se Shenjte, dhe ne fund mua personalisht.
    Po pres, dhe nuk me pelqen demagogjija.
    Une si besimtar i kreishte qe jam, besoj vetem ne nje Perendia, dhe ky Perendia eshte JEzusi KRishti, Perendia i ABRAHAMIT, I ISAKUT dhe Jaklobit.
    Cdo besim tjetr qe nuk ka ne qender KRishtin per mua eshte i REME. Ky nuk eshte OFENDIM, por eshte MOSPRANIM , dhe kete deshmi e jep BIBLA dhe jo deshmuesi.
    Jam ne pritje.
    Ps, VETEM ne kete faqe e di se sa ofeza ka prej jush??

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    me falni per nderhyrjen!

Cifutet ne pergjithesi nuk u kane bere keq muslimaneve, sepse nuk kane AFTESI per tu bere keq muslimaneve, ata u bejn keq palestinenzeve.

Nga ana ime, ata duhet te jene mirenjohes per te MIRAT qe ju kane bere muslimanet, por ata kete e perbuzin, dhe tregojn naivitetin e tyre qe kane mbi KUPTIMIN e jetes, naivitet i cili buron nga perparesia qe ju japin epsheve primitive te njeriut. Ne kete aspekt, cifutet jane njerez materialist, te cilet, nese u jipet shanci, shkelin edhe mbi kufoma.

Flm
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    finland
    Postime
    120
    Bismilahirr Rrahmanirr-Rrahim
    Assalam alaikum per te gjith vellezerit dhe motrat ne besim.
    Sterolla vella Allahu te shperbleft me Xhennetin Ferdeus Inshallah per marjen ne brojtje nje vellau(ne ket pjes mua) pasha at qe ka ne dorr shpirtin tim kjo eshte vella ajo qe duhet qe Allahu te na do dhe neve.
    Tash ti mila me vjen keq por ti moj cupes nuk paske par asgj se jo at se Izraelitet po e ndihmojkan kosoven ti o or cupes me emer sllave me vjen dhe me tregon mua ketu qe mos ta cuaj veten kosovar dhe te me vije turp Mashallah kjo eshte kur del shejtani(ne ket rast shejtanica)dhe te meson se qka me veprue.Sa per vrasjen e Izraeliteve kam then nje her dhe do ta them gjithnje mos me dalt shpirti pa e shti nja ne dor e ata qe dojn te mbrojn jehudet le te urdhnojn.Te pyes un ty diqka ke par ti nje organizat botrore humanitare e udhehequr nga jehudet me trego se me te vertet kisha pas deshir ta di por me nje kusht qe ajo organizat te jet me te vertet humanitare,po te tregoj un nuk ka dhe nuk ka ekzistuar kurr ndonjeher dhe ti me vjen me tregon ketu mua (dhe me siguri nga usa)se sa po ndihmojkan jehudet kosoven,sheh ti ne tv-ne tende se sa masakrat jan tu i ber ata humanitaret e tu mbi popullin e palestines dhe ne libanon,dhe ti me thua se mua te me vjen turp per lutjen qe te me vjen mundesia ta mbys nje e ata mbytin me nga 100 ne dit ha more mos u be cici thom ne ne kosov se nje jehudi ma pak eshte me mirr per ne kosovaret se parat dhe pasuria e tij do te derdhet ne organizaten humanitare te jehudeve dhe do te vijn ne kosov e kupton ti apo jo.
    mirre mbeteshi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008
    Deshmuesi

Ti e paske per qellim hakmarrjen. Keshtu me le te te kuptoj se ti, te gjitha shkrimet provokative ndaj muslimaneve po i beke si hakmarrje ndaj atyre qe kane shkruar kunder krishterizmit apo bibles.

Prandaj edhe nga une ke kerkuar "duel" me mua por ma ke vene edhe si kusht qe ketu te bashkangjiten edhe shkresat e te tjereve. Pra te atyre qe i ke provokuar dhe kane reaguar ashper ndaj teje si edhe atyre qe rastesisht kane "atakuar" krihsterizmin, ne vecanti "krishterizmin" tend, te cilin e kishe prere per vete mu ashtu sic prehen rrobat te rrobaqepesi.

Ashtu me mua - JO!
    klipp&klar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

norca.

Une nuk kam kerkuar as duel dhe as te te ndreq ty apo dike tjeter. Fakti qe kemi perpara eshte: Ju thoni per mua se: na ke ofenduar, na ke bere kete e ate.... Pra mua me lind e drejta te me sjellesh konretisht FJALET E MIJA , se ku une te kam ofenduar ty prsonalisht, po keshtu edhe cdo individ tjeter pesoanalisht. Po keshtu me thuaj , ku une kam ofenduar BESIMIN tuaj, ( e dua konkretisht me fjalet e mija. Qe une nuk e pranoj besimin tuaj , kjo eshte e drejta ime, dhe kete gje ti nuk mund ta quash ofendim , sepse edhe ti nuk beson ne ate qe une besoj, mos valle te kam akuzuar se me ke ofenduar?????????
    Ti me the qe ke mbledhur 400 faqe me OFENDIMET e mija, tani te ftoj qe te jesh i ndershem ( ashtu sic je) qe krah ketyre 400 faqeve te sjellesh dhe 1600 faqet ku ju perdhosni BIBLEN, Perendine ku besojne te krishtere, ku ju fyeni Krishtin dhe besimin kristjan, Ku ju ofendoni te krishteret ne personalitet .Pra le te bejem ballfaqimin konkretisht me fjalet qe kemi then.
    NE temen qe po flasim, konkretisht une nuk kam permendur asnje emer te asnje lloj besimi, ndersa ju vete ma kini veshur mua se une flas per besimin tuaj. Kjo eshte imagjinata jua dhe keqdashja juaj ndaj personit tim dhe beismit qe une ndjek.
    Shiko shkrimet e Shkupjanit, STTErtolles, Indritit, Raspodit, Drites, Nothbern.. Pra me qetesi lexoi ato dhe shiko se cfare fajlori prej rugaci perdorin miqte e ty , po keshtu shiko dhe fjalorin tend heraheres . Perjashtoj ketu Nuh.. i cili nuk ka bere ofendim ndaj personit, por sa per ju te gjithe gojen e kini te njete. Bile shiko dhe figuren qe ka sjelle STERTOLLa ndaj personit tim. Nje Sharre qe pret koka njerezish, apo nje trekembesh me nje hallke litari, a nuk jan e keto interpretime te nje TErrori?????????
    MEgjithate nese do silli dhe beji ballafaqimet. Por jo si miku juaj i cili ka sjelle vetem disa fotografi prej palestinezeve, ( qe gjithsesi mevejn keq sepse vujane) , dhe ka haruar te sjelle per bri, Ftot nga sheprthimet e autobuzit te femijeve ne izrael, nga bobmat neper urbane, e masakra te tjere Terroriste. Une nuk pajtohem me luften gjithsesi , dhe nuk deshrioj qe te vritet askush., sepse lufta vjen nga i ligu.
    Lexoi te gjitha shkrimet e mija , dhe ne asnje vend nuk do te gjesh qe ,une te them se, Izrailitet kane te drejte qe vrasin. Jeni ju ai qe ma vishni kete gje, Une ne asnje vend nuk kam then se , mire ju behet Palstinezeve, Jeni ju ai qe me akuzoni per gjera qe nuk i kam thene dhe nuk i pranoj, qe te ndodhin tek askush.( nese po silli konkretisht me fjalet e mija)
    Une solla nje lutje per Izraelin , duke u mbeshtetur ne fjalen e Perendise,( psalm:122:6.) dhe nuk bera ndo nje bilanc se kush ka te drejte Iraeli apo Palestina.. Une lutem per Paqe ne Izrael sepse nese ka Paqe atje ka dhe ne Palestine edhe kudo gjetke. Bibla porosit qe te lutemi per paqen ne bote. Por ju duke qene vete akuzues u hodhet te gjithe me fjalet me te pista dhe me te EGRA qe mund te kete nje kundershtar, dhe nuk late gje pa thene per mua, sa me nxoret dhe cifut. OHHHHHHHHH
    Po keshtu dhe per teme qe hapa ne lidhje me vajtjen e myslmaneve nga Perendimi ne Vendet Arabe, pata per qellim qe tju tregoj atyre dhe ty personalisht me faket se ., Perendimi nuk eshte vetem se i KEQ, por ka dhe te mira, dhe keto te mira , juve ju mbajen ne ato vende. Mua nuk me perlqejen njerezit qe vetem FLASIN KEQ, dhe nuk jane mirenjehes qofte dhe per nje gje te veteme sado e voge l qofte ajo. shko tek kjo tme dhe me gjej qofte dhe vetem njerin prej jush, ku te thote vetem nje fjlae te mire, sado e vogel qofte ajo, per Perendimin.
    Megjithate Norca, respektin tim qe kam per ju nuk e heq, por do te te thosha se periqu ti shohesh shkrimet e mija ne THELB , dhe jo ne ate qe te tjeret te ndersejne.
    Deshmeusi

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Illiristika - Nezir Myrta
    Nga Henri nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 17:47
  2. Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-07-2005, 05:22
  3. Terrorist apo Ēlirimtar?
    Nga Veshtrusja nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 26-06-2005, 03:07
  4. Rekrutė shqiptarė nė grupin terrorist turk
    Nga Jesushaus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 24-01-2004, 07:38
  5. Emri Shqip Onomasiologjik "Arbėria" - Nezir Myrta
    Nga Henri nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 02-08-2002, 02:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •