Close
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 143
    Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    mila po te trgoj nje histori qe me se shumti te jete per te marre mesim.
    nje here gomari shikon ne ender sikur po e hante ujku dhe qau tere naten i shkreti. por kur u ngrit ne mengjes e pa se ishte enderr.
    me vone del ne livadh te kollose dhe hop ujku i kercen mbi shpine.
    atehere gomari thote o zot ishalla eshte enderr.
    Injoranca nuk zhduket me top

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    mos jeto me enderra mila por mundohu te kuptosh realitetin .
    pranoje te verteten e hidhur dreqi e marte.
    une kam nje jave qe lexoj ne loj lloj librash per bijte e izraelit dhe ti me thua qe kanani ka qene ne palestine.
    une ti solla argumentet e mija per kete teme dhe nuk kam ndermend te lodhem per te mbushur koka qe nuk duan te kuptojne.
    mirembetsh. sllave.

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    mila u zgjove.
    a mund te na tregosh ndonje perralle nga talmudi se u merzita shume. me mesimet. gjithashtu dua te them se askush nuk ka kohe te meret me hedhjen poshte te ketij liberi pasi nuk ja vlen te meresh me te.

i/e regjistruar Maska e Mila
    Anėtarėsuar
    16-02-2003
    Vendndodhja
    OZ
    Postime
    92
    Postuar mė parė nga INDRITI
    mila po te trgoj nje histori qe me se shumti te jete per te marre mesim.
    nje here gomari shikon ne ender sikur po e hante ujku dhe qau tere naten i shkreti. por kur u ngrit ne mengjes e pa se ishte enderr.
    me vone del ne livadh te kollose dhe hop ujku i kercen mbi shpine.
    atehere gomari thote o zot ishalla eshte enderr.

Cudi sa mire i njihke perrallat me GOMERE!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Te lumte
    Don't let anyone take away your voice.

Anėtarėsuar
    16-02-2003
    Vendndodhja
    OZ
    Postime
    92
    mos jeto me enderra mila por mundohu te kuptosh realitetin .
    pranoje te verteten e hidhur dreqi e marte.
    une kam nje jave qe lexoj ne loj lloj librash per bijte e izraelit dhe ti me thua qe kanani ka qene ne palestine.
    une ti solla argumentet e mija per kete teme dhe nuk kam ndermend te lodhem per te mbushur koka qe nuk duan te kuptojne.
    mirembetsh. sllave.
    Mirembetsh edhe ti o gjeniu i Librazhdit
    P.S
    kerko ne internet fjalen Kanaan ose Canaan dhe shiko kush nuk do te kuptoje.

Anėtarėsuar
    16-02-2003
    Vendndodhja
    OZ
    Postime
    92
    mila u zgjove.
    a mund te na tregosh ndonje perralle nga talmudi se u merzita shume. me mesimet. gjithashtu dua te them se askush nuk ka kohe te meret me hedhjen poshte te ketij liberi pasi nuk ja vlen te meresh me te.
    Ti sikur me the mirembetsh?
    Apo u bere si Shaban Qosja?
    Po se dite pyet se kush ka qene!!!!!!!!!!!!!!

Ne kete teme JANE fshire shume postime, pa na nisur asnje mesazh privat ose ndonje lloj informimi. E shof qe keshilla qe i ka be deshmusi Miles nuk eshte fshire (qe s'ka lidhje me subjektin e temes) ndera keshilla ime ndaj deshmuesit(qe mos te bej keshillat te tilla ketu, por ne mp) eshte avulluar pa u mar vesht. Rradheve tjera kerkoj te jeni me te sinqerte ne moderimet e tuaja qe mos te ankohemi tek Sup.mod. dhe Admin. per menjansim dhe diskriminim fetar te Moderatoreve te kesaj pjese te forumit

Sinqerisht,
    BS
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga StterollA : 26-02-2003 mė 18:30

i/e regjistruar Maska e Shpresmiri
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Zagreb (CRO)
    Postime
    405

Pėrgjigjja e moderatorit

Sterrolla, nėse mendon se tė kam bėrė diēka tė padrejtė atėherė lirisht mund ta fillosh procedurėn e "gjyqit" tek instancat supreme. Po tė ju kisha bėrė vėrejtje sa herė keni dalė nga tema do ta arritshi numrin e konsiderueshėm pėr t`ju bėrė ban. Por, unė nuk jua tėrhjeka vėrejtjen pasi postimet tuaja ishin tė llojit "chat" dhe nuk e pashė tė arsyeshme qė tė lihen. Jam gjithmonė nė favor tė diskutimeve konstruktive dhe nuk po them se nuk duhet kurrė tė diskutohet edhe pėr "hae e pije", por nė kėtė rast nuk e pashė tė arsyeshme. Pra, nuk i kam fshirė vetėm reagimet tua.

Sa pėr reagimin ndaj kėshillave tė Dėshmuesit (i cili nuk cekė askėnd se kujt po ia jep ato) mund tė them se secili e ka tė drejtėn tė japė kėshilla, por nuk e ka tė drejtėn tė kėrkojė prej tė tjerėve qė tu pėrmbahen atyre. Dhe nuk mendoj se janė jashtė temės. I urti kėshillat i ēmon. Mila e ka arsyetu reagimin e saj, kurse Sterrolla i nderuar vetėm se i ke preferuar Dėshmuesit qė kėshilla tė japė me e-mail (privatisht) e jo kėtu. Thjesht e kam transferuar nė Kosh shkrimin tėnd pasi diskutimi rėndohej.

Unė nuk shoh se kam bėrė diskriminime fetare.

Juaj moderatori
    Shpresmiri
    IHS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Mila.

Ju nuk kini aritur qe te kapni mesazhin im. Une jam i pari qe kam ngritur zerin ndaj ketij akti terrorist, dhe Indriti e Rapsodi jane ata te dy qe e kane shprehur dhe deklaruar hapur deshiren e tyre GAKAKTARE ndaj krijeses se Perendise. Pra me keshillen time ( te bibles) te ftova qe te jesh me i sprovuar ndaj ketyre njerzve , te cilet e vetshpallin terrorizmin qe kane ne zemer, si dhe permbushin thelbin e kesaj teme: "cfare kuptojme me fjalen TERRORIST( no coment).
    E mendon ti se si mund te duket Indriti e Raspodi e ndonje tjeter ketu ne kete faqe shqiptare, kur flasin rreth PAQES dhe ju japin mesim te tjereve ???????????
    Ata flene me endren per te derdhur GJAK, pra cmoi nga VEPRA se nga FERRAT nuk mbledh RRUSH , por Gjmeba.
    P.s. gjithsesi nese ju nuk kini arritur qe te kuptoni thelbin e mesazhit tim, une si i krishtere qe jam te kerkoj Falje.
    Deshmeusi

i/e regjistruar Maska e dave
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    israel
    Postime
    11
    me vjen turp te debatoj me nje njeri qe ka mendime te tilla
    per mendimin tim ti ose nuk ke ndonje dijeni or njohuri per historine ose dikush te ka furur trute e ........... ti pa tjeter e kupton ky mesazh i drejtohet anetarit INDRITI
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dave : 27-02-2003 mė 03:54

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Illiristika - Nezir Myrta
    Nga Henri nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 17:47
  2. Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-07-2005, 05:22
  3. Terrorist apo Ēlirimtar?
    Nga Veshtrusja nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 26-06-2005, 03:07
  4. Rekrutė shqiptarė nė grupin terrorist turk
    Nga Jesushaus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 24-01-2004, 07:38
  5. Emri Shqip Onomasiologjik "Arbėria" - Nezir Myrta
    Nga Henri nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 02-08-2002, 02:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •