Close
Faqja 22 prej 22 FillimFillim ... 12202122
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 213 prej 213
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Ishin nji shqiptar,nji shka dhe nji gjerman ne nji firme tuj punu ne gjermani.
    Ja fillun me bisedu,cili paradhs esht ma i madhi.
    -Ja filloj gjermani i pari tha: Baba Im ka qen sa qy ky plep.
    -Shkau tha : Baba im ka qen dy her ma i madhe.
    -Shqiptari i tha : shkaut ku ka mri baba yt me krye,qaty jon kon k.q.t babes tim.
    -Gjermani tha : Kom shku qanej me aeroplan tha e kom qit doren jasht tha diqka bute kom prek.
    -Shqiptari tha : Qaty jon kon k.q.t e babes tem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sherri : 21-10-2009 mė 08:51

trance addict Maska e prizrentrance
    Anėtarėsuar
    21-05-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    76
    Ishte nje lepur duke shetitur kur papritur shfaqet nje skifter dhe fillon ta ndjeke per ta ngrene dhe lepuri fillon te ike duke vrapuar me te madhe.
    Pasiqe ishte ne nje fushe te hapur me ne fund lepuri e gjeti nje kaēube therrash dhe u fsheh aty.
    Nje iriq qe ishte fshehur edhe ai aty e kapi lepurin nga mbrapa dhe e perdhunoi.
    Lepuri i tha: Jepi iriq jepi, pasiqe e kam skifterin mbi koke, shfrytezoje rastin!
    Trance is the best music!

trance addict Maska e prizrentrance
    Anėtarėsuar
    21-05-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    76
    U martua Hyseni dhe naten e pare te marteses po i thot nuses:
    "A je per seks a per kafe?"
    Nusja ja ktheu: "Kafen e kam perdorur shpesh por kete seksin se paskam provuar kurre andaj jam per seks!"
    Keshtu Hyseni ja beri ate pune nuses se tij.
    Pas nja nje jave Hysenit i erdhen shoket ne vizite por ai nuk ishte ne shtepi sepse kishte dale te bleje diēka.
    Nusja i ftoi miqet e burrit brenda dhe pasi u rehatuan ju tha: "Jeni per seks apo per kafe?"
    Ata ne fillim u habiten por pastaj duke ja bere me sy njeri-tjetrit u pergjigjen: "Jemi per seks!"
    Nusja ju tha: "Nese jeni per kafe jua pergatis menjehere e nese jeni per seks duhet te pritni derisa te vije Hyseni!"
    Trance is the best music!

Faqja 22 prej 22 FillimFillim ... 12202122

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •