Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    So, ketu nje shembull qe me duket si logjik.
    E shikoj gjenezen e kesaj dashurie qe ne kohet e lashta, kur njerezit ende jetonin neper shpella. Atehere grave u duhej te kujdeseshin per shpellen-shtepi, dekorimin e saj, anen e rehatit. Keshtu u zhvillua te grate ai syri per te bukuren.

Kepucet jane dashuria dhe pasioni ne nje. E pranoj, edhe une hallakatem shpesh neper tempujt e kepuceve. Mund te rri me ore te tera, duke pare, duke provuar, duke bere pasarela. Duket se nje ze i brendshem na shtyn drejt pumps, cizmeve, atleteve, flip-flops, high-heels. Na rrezellejne syte dhe na dridhen gishtat, kur shitesja na sjell kartonin me palet e duhura

Edhe nqs mali me kepuce ne shtepi rrezikon te shembet, kepucet duhen ne cdo kohe, sepse ato jane me shume se nje “veshje per kembet”. Eshte si nje ndryshim rolesh. Me atlete jemi ai tipi casual, i thjeshte, i cdo dite, kurse ne maje te high pumps shohin te ne, femren e zyres te plot respektueshme. Mos te permend pastaj high-heels. Me keto nje femer shnderrohet ne Femmefatale dhe fiton ate ndjenjesine e dominances, pushtetit dhe sex appel, e parezistueshme dhe sexy ne te njejten kohe. Flip-flop na bejne te dukemi si adoleshente, kurse pumps si vogelushe interesante. Ky eshte i gjithe koncepti. Kepucet na bejne te dukemi cdo dite ndryshe. Pervec kesaj, edhe nqs dobesohemi apo shendoshemi, nr i kepuces mbetet po ai

So jete te gjate kepuceve

Ähmm, duhet te pranoj qe ne vere, me pelqen te hallakatem zbathur ne shtepi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 05-03-2009 më 10:17
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une po s'pata vesh nje pale kepuce qe s'me pelqejne dhe aq, sndihem rehat lol.
    Feelings change - memories don't.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga resina Lexo Postimin
    Mos ka te beje me ate thenien ja futi kembet ne nje kepuce.
    Nuk ma ha menja se ka te beje me ate thenie, jo per gje por do mjaftonte gjysem pale kepuce per ate pune

Albo nga teme argetuese e pak humoristike na e ktheve ne studim socio-psikologjik per te mberritur ne problem haritmetik lol

Atehere mendoj se duan shume kepuce qe t'i ngopet syri e gjysmen e punes e ben pikerisht mbushja e mendjes: cta shef syri ta perpunon mendja... nga ketu rrjedhin ato karakteristikat, kontroll e siguri e me rradhe!

P.S. Na jep ndonje ndihme tjeter se na ndihmonin fort vallaj
    La vita è bella...

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Era per ty shpresoi te pelqein ndo pak
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Kjo eshte kepuce kalamajsh re, pse kete pershtypje te jap une ty per ksoj kepucesh lol: mire qe qenka lejlek e s'qenka dragua lol hahaha
    La vita è bella...

Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Kjo eshte kepuce kalamajsh re, pse kete pershtypje te jap une ty per ksoj kepucesh lol: mire qe qenka lejlek e s'qenka dragua lol hahaha
    Pse moj mos e di veten grua ti me po ishalla te pelqein keto te pakten
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    uau "che carine", vetem se s'me pelqen lloji i takes: I ka kaluar moda asaj take marinare: Tashme jane te bukura ato nje ngjyreshe, plus ka nje problem kjo loj sandaleje, ose shapke si do qe ta quajme sepse kur e mban per nje ore te behet kemba me djerse e te dalin gishtat jashte sikur te pershendesin LoL

Sa per pyetjen, nuk i kam qejf kepucet me figura, atletet ne ate rast i preferoj pak me te theshta: p.sh tani per tani perdor per perdita atlete assics ose cizme te sheshta

P.S. Mos dil jashte teme e fol arsyet perse femrat preferojne te kene sa me shume pale kepuce: sasia eshte nje nder elementet qe mund te te ndihmojne, fare e thjeshte pra
    La vita è bella...

Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    se duan ti ritet kemba se e kan me te vogel se ne meshkuj
    dhe te duken cik me sexy

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Po re po: imagjinoje pak po te ishte ajo qe thua ti arsyeja: Femra me trup me te shkurter e me kembe njesoj sa te mashkullit, hajde cfare mostre do ishte hajde: me e madhe kemba se sa vete trupi hahahahahahha
    La vita è bella...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-03-2009
    Vendndodhja
    tu pi pi pi. DoLLi Qe Paraqet Rrezik.. RaKi_BMW@hotmail.com
    Postime
    374
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    1.

nje arsye e ka gjet tigri
    po i shtoje elegancen

kepucet me taka e bejne ecjen tek femrat me elegante,per aq kohe sa mund te rezistosh dhimbjeve

un me ty jam miqesisht po tani kur vjen puna per sekset un do mbroji seksin tim mashkull si mbroni dhe ju seksin femer lool

PS: izadora puna eshte se femra, bahet xheloze se le burrin i sec me dal vetem nga shpia

sa per kpucet jam dakort te veshin dhe taka 20 cm, se kam shum problem se them sheqyr qe i veshi qe te bahet isoji me mua e gjat lool
    qe un kur teci rruges ta kem koken perpjet jo te shohin tjeret shi ky gjith ai cun me kte femren e shkurte, {do ishte turp apo jo} :Ppppp

Ciao ciao bella (:

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •