o dea mir e ka xhami se ne quna jena e na falet gabimi po ju gocav sju falen fare gabimet
shif i her veten tate ti qe ben gabime pastaj fol per te tjeter!!!
dhe normal qe nuk din te shkruajn mire ca si dhe une pershmebull se jam rritur ne gjermani... shkolle nuk kam ber shqip e kam mesuar vet dhe mire qe di dhe kaq!!!!!!!
edhe bejn gabime se shkruajn shpejt nuk ka gje ketu ngatarojn shkronjen padashje...edhe pun e modhe!!!!!!!!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 01-03-2009 më 14:53
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
je njish saura se une nuk ja shpjegova por vetem i tregova ca kishte shkrujt gabim se aq i zjut qe esht duhet ti kuptoj vet hahahahahaha
te pershendes!!
nga kan ik kto qunat se mu me mbyten gocat ktu gabimi i pare pranohet sepse jam nga bukurosh nga veriu dhe themi qunat e jo cunat pastaj edhe gocav ti e kuptove apo jo rendesi ka te kuptosh ta uptosh ate qe e kam shkrujtur e jo se si e kam shkruajtur sepse i bie ce shkrimtaret me te medhenj shqiptar spakan dit me shkrujt apo jo
nga kan ik kto qunat, se mu me mbyten gocat ktu, gabimi i pare pranohet sepse jam nje bukurosh seksi nga veriu dhe themi qunat e jo cunat pastaj edhe gocav ti e kuptove apo jo rendesi ka te kuptosh ta uptosh ate qe e kam shkrujtur e jo se si e kam shkruajtur sepse i bie ce shkrimtaret me te medhenj shqiptar spakan dit me shkrujt apo jo
nuk te kuptoj dhe ben gam gam per ato qe bejn gabim edhe i ben vet dhe pranohen apo si???
te pakten kur shkruan dicka mbaje ate mendim dhe mos e ndro 100 her...
ti tuhe si te duash quna cuna po si shkruhet se kjo esht dicka tjeter se e folmja apo jo...apo e bone lomsh gjuhen shqipe ti ne te shkruar!!!!!
meso i her shqip pastaj fol per te tjeret!
Krijoni Kontakt