Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 79 prej 79
    Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    E besoj qe Suedia eshte parajse per fotomodelet.
    Mexico vendi i trete happy ne bote.
    Mexico eshte kthyer ne shesh luftrash civile.
    Atehere pse vijne meksikane ilegalisht ne amerike??
    Ja kane fut kot me ate Meksiken.
    Me sa duket ato qe kane krijuar ato statistikat
    jane futur neper disko/bare ne Indonezi,Indi,
    Meksike,kane pare aty ambjent festiv,te dehur,fytyra hepi
    dhei kane fut si shtetet me hepi.Amerika 28% e popullsise hepi.
    Me siguri do jene 28%,komplet adoleshentet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 03-05-2012 më 23:50
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nje artikull interesant. Indonezia ka perqindjen me te madhe te njerezve qe jane "shume te lumtur" (nga 24 shtete qe moren pjese)

http://www.ipsos-na.com/news-polls/p...e.aspx?id=5515
    Po ne albanistanet gjekundi nuk jemi???

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    pothuaj se ne kohe dimri paske qen,eja tani e shife se kur erresohet dhe shijo natyren ...me te vertet qe nga nentori e deri tek fundi i marsit,munde te bej dimer,e deshe s'deshe,ta imponon te rrish me shume ne ambiente mbyllur ,por 5 muaj jane me ato

nje mesdhetare ne fillim e ka veshtir te ambientohet me klimen e me temperamentin tipik nordik,sepse neve na pelqen zhurma na pelqen rremuja,e ky tha ashtu e e ajo keshtu etj etj efekte gjakut,e ketu shoqeria i ka do rregulla strikte ne respekt te njeri tjetrit e shtetit!
    No thanks, ende "vuajne" pasojat e "merdhirjes" veshet e mi,por nuk eshte asgje kjo ne krahasim me zymtesine e qiellit !
    Kosova ka klime kontinentale dhe ndodhe qe edhe ketu te mban shume ftohte ne nentor por qielli nuk eshte i zymte si atje !
    Suedia per mua vendi qe kurre sdo deshiroja ta vizitoja me,jo per shkak te suedezve por vetem per shkak te klimes!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Me verte qe nuk shtyhet jeta me kohe te vranet. Te rrofshin benefitet qe te ofrojne me ndejt ne shtepi, kur koha sucks! E domosdo njerezit jane si eshte dhe koha. Ndikon shume ne mood-in tone. E une se duroj dot ate kohe. Ketu ka 3 dite qe bie shi, edhe already dua te vras ndonje ( se vetvrasje nuk behet fjale njehere) lol.

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    E besoj qe Suedia eshte parajse per fotomodelet.
    Mexico vendi i trete happy ne bote.
    Mexico eshte kthyer ne shesh luftrash civile.
    Atehere pse vijne meksikane ilegalisht ne amerike??
    Ja kane fut kot me ate Meksiken.
    Me sa duket ato qe kane krijuar ato statistikat
    jane futur neper disko/bare ne Indonezi,Indi,
    Meksike,kane pare aty ambjent festiv,te dehur,fytyra hepi
    dhei kane fut si shtetet me hepi.Amerika 28% e popullsise hepi.
    Me siguri do jene 28%,komplet adoleshentet.
    Jane nje nder kompanite me te medhane bote per keto pune dhe nuk besoj se jane meksikane apo indoneziane qe te mundohen te manipulojne shifrat dhe te nxjerrin keto vende si parajsa.

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    No thanks, ende "vuajne" pasojat e "merdhirjes" veshet e mi ,por nuk eshte asgje kjo ne krahasim me zymtesine e qiellit !
    Kosova ka klime kontinentale dhe ndodhe qe edhe ketu te mban shume ftohte ne nentor por qielli nuk eshte i zymte si atje !
    Suedia per mua vendi qe kurre sdo deshiroja ta vizitoja me,jo per shkak te suedezve por vetem per shkak te klimes!
    haha c'na the,po per 5 dit sa ndejte ti,erdhe ne konkluzion se nuk benka jeta ne suedi,shkaku i klimes

po a asht e ftofte prishtina a nuk asht kush,te thajn vesht e gjithecka e belivalla edhe mu rujt shume duhet prej shtresave te akullit qe qendrojne pothuj ter dimnrt neper trotuare,se thehesh e llomitesh :P

do jemi shendosh e mire don Zoti, e do i bejm llogarit prap kur te na vijne dimri i ardhshem,pastaj flasim ne

p.s shtete e sisteme pa te meta nuk ka,por qe une do thoja qe sistemi skandinave i ligjeve e i funkcionimit te shtetit,per mua eshte me i drejti e me humani,kur behet fjale per te drejtat civile e barazine ekonomike...e kane ne kushtetute ne rend te pare,qe cdo banore e shtetar i atije vendi i garantohet 1.strehimi. 2. ushqimi + veshmbathja 3. sherbimi shendetsore,te gjitha keto falas per ato qe nuk kane nje vend pune.

ktej nuk fle kush rrugeve,vetem ne e ka zen pija e nuk di te kthehet ne shtepi vet,edhe atehera po e pa policia,e merr vet dhe e dergone ne shtepi me makine.

ketej nuk ka lypsare se ska buke per te ngren,munde te shofesah ndonje narkoman qe i nevojiten per droge e del e lypen ose ndonje rumun ose cigane,se banori vendas i ka te siguruara kushtet per jetes.

shembuj te tjer munde te ju jape sa te doni,sidomos kur behet fjale per te drejtat e punetorve,ku punetori respektohet e nderohet dhe me date fiks qe eshte e kontraktuar,i ipet rroga e mjaftushme per te ti perballu shpenzimet e muajit, e po si dolen,shteti do ia mbuloje pa frige !

po ne kosove e shqiperi,ku jemi ne sot me keto kushte ???...larg shume larg,sepse ne vet nuk dojme qe te ket barazi,se mendjen e inadin e kem gjithmon se si me qen mbi ate tjetrin,si ta shtypim shfrytezojme e ta nencmojme e ta perbuzim tjetrin,mandej jo po falna ka 5 her ne dit se allahu ka me na rregullu gjerat...maskarallek!
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 04-05-2012 më 13:30

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    haha c'na the,po per 5 dit sa ndejte ti,erdhe ne konkluzion se nuk benka jeta ne suedi,shkaku i klimes

po a asht e ftofte prishtina a nuk asht kush,te thajn vesht e gjithecka e belivalla edhe mu rujt shume duhet prej shtresave te akullit qe qendrojne pothuj ter dimnrt neper trotuare,se thehesh e llomitesh :P

do jemi shendosh e mire don Zoti, e do i bejm llogarit prap kur te na vijne dimri i ardhshem,pastaj flasim ne

p.s shtete e sisteme pa te meta nuk ka,por qe une do thoja qe sistemi skandinave i ligjeve e i funkcionimit te shtetit,per mua eshte me i drejti e me humani,kur behet fjale per te drejtat civile e barazine ekonomike...e kane ne kushtetute ne rend te pare,qe cdo banore e shtetar i atije vendi i garantohet 1.strehimi. 2. ushqimi + veshmbathja 3. sherbimi shendetsore,te gjitha keto falas per ato qe nuk kane nje vend pune.

ktej nuk fle kush rrugeve,vetem ne e ka zen pija e nuk di te kthehet ne shtepi vet,edhe atehera po e pa policia,e merr vet dhe e dergone ne shtepi me makine.

ketej nuk ka lypsare se ska buke per te ngren,munde te shofesah ndonje narkoman qe i nevojiten per droge e del e lypen ose ndonje rumun ose cigane,se banori vendas i ka te siguruara kushtet per jetes.

shembuj te tjer munde te ju jape sa te doni,sidomos kur behet fjale per te drejtat e punetorve,ku punetori respektohet e nderohet dhe me date fiks qe eshte e kontraktuar,i ipet rroga e mjaftushme per te ti perballu shpenzimet e muajit, e po si dolen,shteti do ia mbuloje pa frige !

po ne kosove e shqiperi,ku jemi ne sot me keto kushte ???...larg shume larg,sepse ne vet nuk dojme qe te ket barazi,se mendjen e inadin e kem gjithmon se si me qen mbi ate tjetrin,si ta shtypim shfrytezojme e ta nencmojme e ta perbuzim tjetrin,mandej jo po falna ka 5 her ne dit se allahu ka me na rregullu gjerat...maskarallek!
    Une per vehte fola ,mua nuk me ka penguar aq ftohti sa zymtesia e qiellit ,ngjyra e detit qe lidhte Danimarken me Suedin me perkujtonte disa filma mistiko- horror ,une sdo mundja te jetoja ne Suedi vetem per shkak te klimes jo per kushtet ekonomike ,se e kam cek edhe ne postimim me lart se si kane arritur te zhvillonin vendin ashtu .Askund nuk thashe se ne Kosove behet jeta me e mire ekonomikisht ,vetem klima per mua eshte me e pershtatshme ne Kosove .Se ne aspektin ekonomik eshte qesharake vetem krahasimi i Kosoves me Suedine e lere me epersia!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-07-2011
    Postime
    112
    Citim Postuar më parë nga Diesel Industry Lexo Postimin
    E di ti Dea qe Stockholmi eshte qyteti me nr me te larte te vetvrasjeve ne Europe?
    E cuditshme, por e vertete.....
    Eshte ngaqe kane luhatje te medha dite/nate; dhe ne dimer nuk hane mire, nuk ka ushqime te fresketa. Jeta afer poleve ka veshtiresite e veta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-07-2011
    Postime
    112
    Citim Postuar më parë nga ASSAS|NS Lexo Postimin
    nejse kane disa liri qe ne shqiperi nuk i kane fenrat aq shume

pyetja ime eshte ?

vendi ku meshkujt kane me shume liri ?

eshte valle shqiperia
    Po te kene meshkujt shume liri pak do mbeteshin syresh.

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema të Ngjashme

1. Bilardoja, jo më tabu për femrat
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 14-02-2007, 12:52
  2. Femrat moderne preferojnë një mashkull për shtëpi
    Nga Davius në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 03:18
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  4. Të konvertuar a ka ndonjë në forum?
    Nga drita në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 08-01-2004, 09:39
  5. Pertej mjerimit dhe deshperimit te popullit
    Nga Enri në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-07-2003, 07:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •