Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 79
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga kryenece Lexo Postimin
    I lexova me vemendje te gjitha postimet e vertete qe Suedia eshte vend i bukur e ku femra ka te drejten e zgjedhjes njesoj si meshkujt. Nuk ka profesione vetem per meshkujt apo per femrat, fare bukur gjen femra qe punojne ne sherbimin zjarrfikes ashtu si gjen meshkuj qe punojne ne shtepite e pleqve.
    Sic u tha pak me lart shteti garanton mesimdhenien ne gjuhen e nenes per nxenesit qe nuk e kane suedishten gjuhen e nenes, biblioteka garanton shtypin e dites plus materiale te tjera ne gjuhe tjeter kur ne ate qytet ose komune banojne se paku 10 banore qe e flasin ate gjuhe. Emigrantet qe kane lejen e qendrimit ne Suedi, gjeja e pare shteti i con ne shkolle per te mesuar gjuhen suedeze e u paguan nje asistence mujore deri sa te kene mesuar gjuhen e gjetur pune.
    Sa per klimen vertete qe eshte ca si ftohte ne krahasim me Shqiperine e klimen mesdhetare, po mesohesh. Ne veri vertete qe ben shume ftohte ne dimer e bora mban deri afer majit, kur ndizet zjarri i majit, por i ftohti eshte i thate. Pastaj trupi mesohet, ambientohet me klimen, nuk eshte ndonje problem kushedi cfare. Me i hidhur i ftohti ne jug ,sidomos ne qytetet qe jane afer detit.
    Brari per ate qe ke shkrujt ne lidhje me vrasesin e Olof Palme e ke gabim. Ende nuk eshte zbardhur kush ishte vrasesi i vertete e ende nuk eshte gjetur arma e krimit. Pastaj ku bazohesh ti kur thua se cdo dite vriten e perdhunohen vajza, femije e te moshuar? Dale ti se na e bere Suedine Somali tani.
    Ti do qe Shqiperia te behet e bukur si Suedia po me njerez dinjitoze. Gjeja e pare transparenca e ligjit dhe liria e transparenca e shtypit, qe ne Shqiperi nuk i ke. Mbase do beje mire te rrije ne Suedi per te pakten nje vit qe te kesh baza te forta ne cfare shkruan.
    RESPEKT.
    Por ne duam nje Shiperi te bukur por me njerez lepirash.Se ata jo dinjitozet e kane cuar Suedine aty ku eshte.
    Ne i duam gjerat aq sa na i lejon truri jone qe eshte me rrudha.
    Kur gjykojme dhe neve Suedine,phhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin
    ne suedi femrat nqs jane bjonde jane 100% bjonde origjinale e deomos duhet te jetojne ne parajse. I am envy of anyone to have in bed a georgeous blond swedish girl.
    Ke te drejte,e di pse!blond swedish girls jane shume openminded lol
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Suedia esht vendi i pare ne bote qe i mbysin grate, dhe i dhunojn femijete.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Nqs klima do ishte e mire ne vendet skandinave , perfshi edhe angline ketu, e shifnit ju sa leviznin shume anglezet e nordiket nga vendet e tyre.

Duhet ti jetoni vete keto vende ne menyre qe te besoni sesa lart ekonomikisht dhe te civilizuara jane keto vende.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ani parajsa ne suedi ...fore .

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Nqs klima do ishte e mire ne vendet skandinave , perfshi edhe angline ketu, e shifnit ju sa leviznin shume anglezet e nordiket nga vendet e tyre.

Duhet ti jetoni vete keto vende ne menyre qe te besoni sesa lart ekonomikisht dhe te civilizuara jane keto vende.
    1 vit ne Norvegji,kujtime te keqia ne kte vend pervec dy tre aventurave te embla,Norvegjia eshte per Norvegjezet jo per emigrantet.
    5 vjet ne Angli,pjesa ime me e bukur e jetes,kam lene genet e mia atje,I love this country....perfundimisht ne Angli, back again

I was watching a TV programme for London till now...and I realized that I miss that city and I really wanna go there...again and again and again...
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 30-10-2009 më 07:31
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    [QUOTE]["Femrat mund të jenë police të shkëlqyera, sepse janë më pak egoiste dhe më kundërshtuese se meshkujt", rrëfen ajo.QUOTE]

Ktu te une eshte nje police trafiku bjonde goxha e bukur kshu,po me bastarde femer nuk e gjen...Nuk toleron fare,ven gjoba per gjonat minimale.S'ka asnje sens mirekuptimi apo dialogu,ven gjoba pa asnje lloj hezitimi nga batutat qe bejne kta 'simpatiket' rruges...
    Nga nje ane eshte me pas respekt se tregon shume karakter dhe kompetence ne pune...po nga ana tjeter eshte me ja zhvesh uniformen dhe me e kap me shpulla per ate prepotencen qe ka.
    Gjithsesi eshte e vertete qe femrat jane me kokeforte se meshkujt.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

Nuk më bën përshtypje pse disa flasin me paragjykime, meqë nuk kanë qenë në Suedi ( këtu kupto gjithë shtetet Skandinave), por habitem me ndonjë që jeton prej vitesh aty dhe ende s'ka mësuar, madje as ka hetuar se çka do të thotë të jetosh si njeri!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin
    ne suedi femrat nqs jane bjonde jane 100% bjonde origjinale e deomos duhet te jetojne ne parajse. I am envy of anyone to have in bed a georgeous blond swedish girl.

Ppupupupu ti je i semur ne tru o njeri ...

Sa per sweden no comment just adorable , and perfect love it ...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Bilardoja, jo më tabu për femrat
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 14-02-2007, 12:52
  2. Femrat moderne preferojnë një mashkull për shtëpi
    Nga Davius në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 03:18
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  4. Të konvertuar a ka ndonjë në forum?
    Nga drita në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 08-01-2004, 09:39
  5. Pertej mjerimit dhe deshperimit te popullit
    Nga Enri në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-07-2003, 07:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •