Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Suedia esht vendi i pare ne bote qe i mbysin grate, dhe i dhunojn femijete.
Nqs klima do ishte e mire ne vendet skandinave , perfshi edhe angline ketu, e shifnit ju sa leviznin shume anglezet e nordiket nga vendet e tyre.
Duhet ti jetoni vete keto vende ne menyre qe te besoni sesa lart ekonomikisht dhe te civilizuara jane keto vende.
1 vit ne Norvegji,kujtime te keqia ne kte vend pervec dy tre aventurave te embla,Norvegjia eshte per Norvegjezet jo per emigrantet.
5 vjet ne Angli,pjesa ime me e bukur e jetes,kam lene genet e mia atje,I love this country....perfundimisht ne Angli, back again
I was watching a TV programme for London till now...and I realized that I miss that city and I really wanna go there...again and again and again...
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 30-10-2009 më 07:31
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
[QUOTE]["Femrat mund të jenë police të shkëlqyera, sepse janë më pak egoiste dhe më kundërshtuese se meshkujt", rrëfen ajo.QUOTE]
Ktu te une eshte nje police trafiku bjonde goxha e bukur kshu,po me bastarde femer nuk e gjen...Nuk toleron fare,ven gjoba per gjonat minimale.S'ka asnje sens mirekuptimi apo dialogu,ven gjoba pa asnje lloj hezitimi nga batutat qe bejne kta 'simpatiket' rruges...
Nga nje ane eshte me pas respekt se tregon shume karakter dhe kompetence ne pune...po nga ana tjeter eshte me ja zhvesh uniformen dhe me e kap me shpulla per ate prepotencen qe ka.
Gjithsesi eshte e vertete qe femrat jane me kokeforte se meshkujt.
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Nuk më bën përshtypje pse disa flasin me paragjykime, meqë nuk kanë qenë në Suedi ( këtu kupto gjithë shtetet Skandinave), por habitem me ndonjë që jeton prej vitesh aty dhe ende s'ka mësuar, madje as ka hetuar se çka do të thotë të jetosh si njeri!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Krijoni Kontakt