Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 79
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Brari gjithe ky postimi jot cfare nenkupton se nuk e mora vesh?
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nuk i lexova te gjitha postimet per Suedine, se disa ishin veçse me te degjuara, pra pa asnje fare lidhje.
    Une ketu kam lindur dhe besoj se di me shume se ju per kete shtet. Mendoj qe eshte vendi me demokratik ne bote. Korrupcion pothuej se nuk ka. Grate jane 100% te barabarta me meshkujt. Per kuriozitet, ne vendin ku punoj une kemi 87% femra...
    Ja dhe disa gjera qe karakterizojne Suedine...Spitalet jane pa lek. Shkollat pa lek, ketu hyn edhe universiteti...nuk do ti numeroj te gjithat se ndoshta do te emndoni se genjej.. Edhe te papunent i kan te ardhurat e siguruara... dmth eshte nje norme( standard) nen te cilen asnje njeri nuk guxon te bjene.
    Brari! Per ty nje fjali extra. Haklajve e di qe u kan dhene strehim ketu, por ajo qe ti nuk e ceke eshte se regjimi i Sali Berishes ka vrare 14 anatre te familjes se tyre.

Te gjithe jeni te mireseardhur te na vizitoni,bile se per expert te lamive te ndrysheme e kan lehtesuar shume marrjen qendrimit ne Suedi. Miresevini!
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Nuk i lexova te gjitha postimet per Suedine, se disa ishin veçse me te degjuara, pra pa asnje fare lidhje.
    Une ketu kam lindur dhe besoj se di me shume se ju per kete shtet. Mendoj qe eshte vendi me demokratik ne bote. Korrupcion pothuej se nuk ka. Grate jane 100% te barabarta me meshkujt. Per kuriozitet, ne vendin ku punoj une kemi 87% femra...
    Ja dhe disa gjera qe karakterizojne Suedine...Spitalet jane pa lek. Shkollat pa lek, ketu hyn edhe universiteti...nuk do ti numeroj te gjithat se ndoshta do te emndoni se genjej.. Edhe te papunent i kan te ardhurat e siguruara... dmth eshte nje norme( standard) nen te cilen asnje njeri nuk guxon te bjene.
    Brari! Per ty nje fjali extra. Haklajve e di qe u kan dhene strehim ketu, por ajo qe ti nuk e ceke eshte se regjimi i Sali Berishes ka vrare 14 anatre te familjes se tyre.

Te gjithe jeni te mireseardhur te na vizitoni,bile se per expert te lamive te ndrysheme e kan lehtesuar shume marrjen qendrimit ne Suedi. Miresevini!
    Bravo! Une e vetmja gje...do i trembesha klimes, ndryshe do jetoja me gjithe qejf atje siper. Si thua..arrin nje pike dhe mesohesh, apo te merzit debora qe nuk shkrin pjesen me te madhe te vitit?
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907
    Brari, mos e shendrro temen ne fushate zgjedhore te Sales. Nuk eshte nevoja qe ne çdo teme te falsesh per keto gjera dhe me ate ton. Ne dash me fto ne ndonje teme tjeter dhe te tregoj se çka di une per Salen, Fatosin dhe kriminelet tjetre qe e mbajne Shqiperine peng 19 vjet me radhe.

Tashti per Suedine.
    Klima eshte mjaft e ashper, por per ata qe lindin ketu, ose per ata qe jetojne ketu disa vjet, kjo nuk te trembe. Trupi ambijentohet dhe as qe mendone ne klime..Ditet tashti se shpejti zgjaten aq sa terrin pothuaj se nuk e shohim deri ne vjeshte (sidomos ne veri), por dimri eshte i gjate dhe ditet jane te shkutera dimrit(sidomos andej nga veriu te ai qyteti me emrin Kiruna qe e permendi dikush me lart).
    Perndrushe Suedine e vizitojne shume turist te huaj. Suedia ka shume sportiste dhe kengetar me fame botrore. Ka shume liqej dhe lumej, poashtu edhe bredeti eshte i gjate.
    Kemi edhe industri te zhvilluar(tekniken, elektrotekniken), besoj qe opinioni shqiptar ka degjuar per Volvo, SAAB, Ericsson,.....

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    iliria e para sa zili te kam me kete 87% qe the
    lum di ti
    dhe une e kam enderr suedine
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Me kujtohet kur erdhen njehere ca Suedese ne Shqiperi te shkolla jone .Ato ishin vesh me te shkurtra ne mes te dimrit,kurse ne mbeshtjelle deri ne gryke.U dukej ngrohte atyre.
    Feelings change - memories don't.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    e kom pa me syt e mi suedin. osht i mrekulli. e len usa nbisht. po un kom qen ne ver po dimri thon osht i ashper
    Ndryshuar për herë të fundit nga TikTak : 04-03-2009 më 23:33
    no glove no love

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ke lindur atje , po shqip kush te mesoi te shkruash ty ? Sa mire qe e shkruan

p.s. Sa nice qenka Suedia, duhet me leviz atje se sben.
    Dialektin e veriut ma mesuan prinderit e mi, por kur shiqoja TV shqip nuk e kuptoja sa duhet gjuhen standarde, dhe thash qe o e mesoj o ska... Dhe keshtu fillova , te lexoj te mesoj dhe Shqiperine ta vizitoj. Edhe diçka. Ketu e ka per detyre komuna te mundesoj mesimin ne gjuhen e nenes nese ka 5 nxenes te interesuar, pra komuna ne kete u paguan rrogen mesuesve. Pos ketyre po behen shtat vjet qe studijoj me forumin

Ku ishte temma per femren, ketu ne 10 me te pasurit suedez, ka edhe disa femra.
    Ne Suedi ka mjaft femra te pasura.

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2003
    Vendndodhja
    Ne Kete Univers
    Postime
    147
    Ok Infinity,nuk mendoj se te thashe se nje student ka te drejte te punoje ne Usa,por qytetaret Nordike sidomos Suedezet dhe Norvegjezet kane nje te drejte qe:Ne vizen e HYRJES ata kane dhe te drejte te punojne nese duan,qe shume pak shtete e kane.!!

Persa i perket studenteve me duket se u sqaruam paksa"american dreams",por nje rast psh,nje miku im punon ne Emigracion dhe njeher erdhi nje Americane per te kerkuar Azil Ne sweden,arsyeja ishte me thene kot fare,dhe sigurisht qe autoritetet e kthyen mbas disa ditesh serish ne usa,pra raste te tille ka plot,por Sistemi qe ata kane ngritur eshte nje sistem qe ata e kane ngritur shume mire dhe shume bukur kihe parasysh mire....VETEM PER VETEN E TYRE.

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Prandaj dalin si te babzitura keto Suedezet andej nga Turqia e Greqia se burrat ne Suedi i mesonkan te lozin me kuklla

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Bilardoja, jo më tabu për femrat
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 14-02-2007, 12:52
  2. Femrat moderne preferojnë një mashkull për shtëpi
    Nga Davius në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 03:18
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  4. Të konvertuar a ka ndonjë në forum?
    Nga drita në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 08-01-2004, 09:39
  5. Pertej mjerimit dhe deshperimit te popullit
    Nga Enri në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-07-2003, 07:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •