Ka shumė proverba mbi shkollėn dhe zanatin, njėra prej tyre ėshtė edhe shprehja e cila mė bėri tė hap kėtė temė: "zanati nuk tė lė kurrė nė baltė"
Si mendoni mė mirė tė kesh njė diplomė shkolle apo njė zanat tė trashėguar dhe mėsuar mėsė miri?
Njė diplomė shkolle?
Njė zanat tė trashėguar dhe mėsuar mėsė miri?
Ka shumė proverba mbi shkollėn dhe zanatin, njėra prej tyre ėshtė edhe shprehja e cila mė bėri tė hap kėtė temė: "zanati nuk tė lė kurrė nė baltė"
Si mendoni mė mirė tė kesh njė diplomė shkolle apo njė zanat tė trashėguar dhe mėsuar mėsė miri?
Jeta ime, mban emrin e saj..
Se di, varet nga personat, un ne jete zgjodha zanatin, ky me ra! Te kthehesha mbrapa ne kohe do zgjidhja shkollen, po ca ti besh!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Un per vehte kam zgjedhur shkollen sepse me ka pelqyer gjithmon si dege s'kam menduar ndonjeher se neser kur ta mbaroj shkollen s'do gjej pune.
P.s Apollyon ke kohe dhe per shkolle![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Mbase jashtė shtetit do tė ishte mė mirė tė gėzoje njė diplomė shkolle se njė zanat, por situata nė Shqipėri ėshtė e tillė: mė mirė tė gėzosh njė zanat sesa tė kesh njė diplomė.
Nisem nga fakti se nė punė po futen tė gjithė ata qė kanė "mikun" apo paguajnė, ata qė sot janė inspektorė dhe drejtorė dhe me ndėrrimin e qeverisė dalin tė papunė.
Unė jam pėr zanatin.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Zanati, jo domosdoshmerisht i trasheguar.
Pse?Paska zanat te mirefillte qe u mesoka pa shkolle?(pervec bariut) Diploma nuk eshte vetem ceshtje profesioni, eshte ceshtje horizontesh ne jete, zgjeron pikepamjet e tua, je ne gjendje te kesh biseda te mirefillta me nivele te ndryshme njerezish, nuk ndihesh inferior.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Eshte normale se sot cdo njeri do zgjedhte shkollen sipas mendimit tim por kur ta kthesh ne anen tjeter smund te behen gjith njerezit vetem me shkolle apo vetem me zanat se pastaj jeta nuk do ishte me kto baticat dhe zbaticat qe jane sot, une per vete kam shkollen dhe jam i kenaqur qe kam zgjedh kete dege , pastaj kam dhe anen tjeter te medales dmth zanatin te cilin e punoje kur kam pushime nga shkolla , me nje fjale shkurt dhe shqip i kam te dyja fushat![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt