Vetem pas moshes.. 30+ .. asesi me i ri!! Arsyen ja dhash njeres ke Rep.. se pse eshte keq.. kshtu ..nqs do ajo e thot haha..
niemand
Vetem pas moshes.. 30+ .. asesi me i ri!! Arsyen ja dhash njeres ke Rep.. se pse eshte keq.. kshtu ..nqs do ajo e thot haha..
niemand
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
me mir i martuar e te jesh dhe pasanik e te kesh dhe 7 dashnore e pastaj tu a besh dhe pajen dashnoreve e tu gjec dhe burra te mire..
kshu ka lezet..
Martesa eshte si nje kafaz,ato qe jane brenda duan te dalin,ndersa ata qe rrine jashte duan te futen brenda..se di![]()
beqar me mire se e hangra une
JO SEKS PARA MARTESE
Ndersa une po perseris fjalet e nje profesori tim i cili thoshte: " HALL ME GRUA, HALL PA GRUA! HALL ME QENE BEQAR"!!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
ne kohet qe po jetojme njerezit duhan vetem te bejne qef dhe mos te mendojne per gje tjeter ....dhe martesa per ta po behet nje gje gjithmon e me e larget,dhe kjo vine si pasoje se nuk duhan ti futen halleve dhe problemeve dhe sakrificave qe nje martese e thjeshte sjell!!
jetesa eshte shtrenjtezuar shume dhe te krijosh familie e pastaj ta mbashe do shume mundime dhe sakrifice.un personalishte nuk jam knnder asnje mendimi "ēdo njeri shikon e vendose vete "
Me mire i/e pa/martuar
I don't know.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga CASANOVA1 : 12-03-2009 mė 04:48
Krijoni Kontakt