e vertet eshte Mordor, se e mundon jashtezakonisht shume kompjuterin. Nuk e di, nuk mendoj te kthehem ne xp, po shpresoj te del ndonje version me i ri, ndoshta me kompakt.
e vertet eshte Mordor, se e mundon jashtezakonisht shume kompjuterin. Nuk e di, nuk mendoj te kthehem ne xp, po shpresoj te del ndonje version me i ri, ndoshta me kompakt.
Asnjihere nuk me ka pelqyer vista , pervec pamjes nuk ka sgje tjeter!
Keyboard not found .... press any key to continue!
Kjo qe ka thene ky lart eshte e vertete...Vista ka nje pamje goxha te bukur po nuk vlersohet pamja.Pamja vlersohet po jo aq sa performanca..XP>VISTA...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Un per vete,per momentin kam vista ultimate kam nje vit,ndersa me par kam perdor windows xp ,,,ndryshimet jan te mdha,me visten,un personalisht,kam probleme shum me visten,mbasi qe merrem me shkarkime e instalime te programve te ndryshme,ky vista ka nje sistem mbrojts ndaj programve fallco,dhe insalimeve ilegale,kshtu qe ne qdo sekond ka kontroll, ku pastaj qdo her ke probleme te cillat me behen bezdi,dhe jam i deturuar te mbaj pa deshir mbasi qe kam sony vaio,,,dhe nuk i gjej modulin e zerit,ket problem kan te gjith vaio,kshtu qe te mos dal nga tema,,,windows xp me service pack 3,,,eshte shum shum me i mir,,,nuk me duhen iluzionet qe ka vista por me duhet puna qe ben XP,,,edhe vista nuk esht e veqant shum ne perdorim me xp,nuk ka ndonje dallim te madh qe te mos kuptosh te besh pun me te ,,,kshtu qe proferoj XP the best
tja kaloni sa me mir
Vista seshte aspak i veshtire per tu perdorur, mund te thuash se eshte me i lehte se XP. Ka mbrojtje te papare dhe grafike shume me te bukur.
Mos flisni nese se keni provuar. Une per vete ne fillim (pasi e kam perodrur nja 2 here ke laptopi kushuririt) mu duk e komplikuar dhe e veshtire, me pak fjale kot. Kur mora laptopin e ri ishte me Vista te instaluar. Kerkova te gjeja disk Windows XP ne shtepi qe ta riformatoja po nuk gjeta. Keshtu qe meqe ishte dhe si ftohte pertova me dal dhe e mbajta sa per 1 dite. Kur po e "zhbiroja" gjeta shume gjera qe me pelqenin dhe mu duk shume shume e thjeshte per tu perdorur. Te gjitha programet qe kam perdorur per XP funksionojne pas asnje problem dhe per Vista ndaj mos mendoni se duhet te merrni programe te vecanta.
Problem mund te jete vetem kompjuteri, sepse nese merrni nje kompjuter te ndertuar per XP, me Vista mund te hasni probleme pasi parametrat mund te mos jene optimale.
Nuk e di sa prej jush e mbani mend kur ka dale XP ne fillim. Lloj lloj problemesh ka pas. Une per vete ne fillim se kam pas marre XP sepse nuk kishte Driver per modemin tim, e ne vend te XP mbaja Windows ME. Vista i ka kaluar gati te gjitha problemet qe ka pas ne fillim dhe tani eshte thuajse pa probleme. Sipas llogjikes versionet e reja te programeve apo sisteme te operimit nuk dalin pa qellim, dalin ne menyre qe te permiersojne dhe lehtesojne punen.
kam te pakten 1 vit qe perdor Vista ne ceēanti vista ultimate 64 bit , nuk kam patur asbje problem.
Gjendem shume mire me visten.
Per ata qe nuk e dine : sistemet me 64 bite jane shum here me perfekt nga ata 32 bit, jam i binbur se shumica juaj perdorin sisteme me 32 bit.
1 koment per ju qe nuk jeni te kenaqur nga vista:
ti po pretendon qe kompiutri jot me nje pentium 3 apo 4 , me 256-512 mb ram, me sked video te integurar qe perdor 64-128 mb ram, te fluturoi.
E KE SHUM GABIM!!!
ai xhaxhi bil gates ti ka shkruajtur karakteristikan e nevojshme hardware (mjaft te mira) .
Ndaj ti mos prit mrekullira nga kompiutri jot
Eshte njesoj sikur te tentosh te montosh motorrin e nje ferrari ose lamborgini brenda nje fiat-i, as mod e mer mundimin fare.
ne fund per ata qe mendojne qe veten grafiku ka ndryshuar nga vista te xp u them : pini me pak koka kola , fanta dhe pepsi sps me sa duket u bejen dem.
Mua Vista me duket si ajo femra qe pasi ben tualet,duket shume e bukur por pasi fle nje nate me te dhe cohesh ne mengjez nuk shikon gje tjeter vecse nje dicka te zakonshme.XP per mendimin tim eshte kulmi i karrieres se Microsoft ne sistemet operative.Kurse per Office 2007 mendoj qe eshte i arritur si nga ana grafike ashtu dhe funksionale.
Per mendimin tim sja vle wista eshte pler fare para xp per mu kam dy pc te dy kur i bleva i kisha me vista qe te dy i kam kthy xp .Me vista kur i kisha shum programe nuk mi njifte sdote dhe shum i merzitshem se di mendimi im qe keshtu sja vle t kalosh nga xp ne vista por te rrish me xp qe ke se je njish![]()
PARTIZONI
Edhe e keni gabim edhe e keni mirevista eshte aritja me e madhe microsoft. Qe do sistem te fuqishem po nese sjeni te kenaq blini mac
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt