Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 64
    i/e larguar Maska e baby_bł
    Anėtarėsuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Citim Postuar mė parė nga Shpirt Njeriu Lexo Postimin
    Vetem dicka dua tu them se kush perdor VISTA bejeni kompjuterin sa me shpesh update sepse akoma ka shume gjera qe i mungojne,Vista akoma ka shume pune per te bere une per vete nuk e kam pas problem ta perdor,por te genjen shume dhe solution qe te jep shume here s`jan korrekt.

Kaloni mire,

Shpirt Njeriu
    Po, dhe te rrish nje me dy me update nuk eshte shume komode , me shume merzitesh. Plus shume programe nuk perputhen me sistemin operativ dhe kjo sjell goxha probleme + ngadalesia.... sic e kishin thene dhe anetaret e tjeter me siper humbet kohe , nuk ben asgje me shume . Paketa nuk eshte specializuar akoma, nderkoh jemi shume mire me xp prof.

Nqs jeni te fiksuar pas VISTA mund ta pershtasni xp tuaj si te tille, mund te shkarkoni theme e vista dhe paraqitja do te jete e njejte vetem se o.s do te jete e xp

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    33

istalimi Xp ne laptoop me Vista?

Pershendetje!
    Nje shokut tim i kane derguar nje laptoop nga Amerika,me Vista te istaluar ne te.Deshiron te istaloje win XP ne vend te Vistes.A ka veshtiresi ky zevendesim dhe si mund te realizohet?Faleminderit paraprakisht

Citim Postuar mė parė nga tele Lexo Postimin
    Pershendetje!
    Nje shokut tim i kane derguar nje laptoop nga Amerika,me Vista te istaluar ne te.Deshiron te istaloje win XP ne vend te Vistes.A ka veshtiresi ky zevendesim dhe si mund te realizohet?Faleminderit paraprakisht

Kujdes, sepse me lap-top do kesh veshtiresi te gjesh driver-at , ndryshon puna nqse do ish deck

E kane provuar dy tre te njohurit e mi dhe mbasi u lodhen ca kohe, e kthyne ne Vista

Une perdor edhe Vista (lapin personal) edhe Xp (shumica e kompjuterve ne pune)

Nuk me duket ndonje ndryshim i jashtzakonshme, se paku ne perdorimin qe i bej une

Elna -ne word 2007 thjeshte duhet ta save as--> word 97-2003 dhe nuk ka asnje lloj problemi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ooooo : 04-07-2008 mė 07:40

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Me eshte antipatike Vista, nuk e di pse, po e kam pare neper laptopat e rinj dhe nuk u ndjeva mire ne perdorim.
    Grafika? Thjesht panevojshmerisht e tepruar, shume e ngarkuar por asgje me teper se kaq.

Dhe per nja 5 vjet te tjera nuk i ndahem Xp. Nuk i mungon asgje nga pikpamja ime si perdorues.

Plus qe eshte e veshtire te gjesh drivera.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    preferoj XP Pro Media Center, kte perdor.
    kam nje lap top tjeter me vista ultimate,e perdor shume ralle,nuk me pelqen.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Xp osht 100 her mo i mir se Vista. Kur ta qisin version e plot te Visten perdorni visten, po kshu copa copa nuk bon. XP eshte ne maj per mu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Vista Ultimate i mire me duket, skam pasur ndonje problem me programet. E vetmja gje, eshte qe e HAN kompjuterin. 2 giga ram spo i dalin.

XP Pro per mua eshte i papare. Shume sistem kompakt ne te tera aplikimet e tij. Po me rrojti ky laptopi edhe per nja 3 vjet, nuk i ndahem XP-se. Vista nuk me duket ndonje fare gjeje. Mbase nje version i ri revolucinar i Windows-it mund ta justifikoje levizjen nga XP-ja tek i riu.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Shume e mire qenka mendimo..Hallall as 2gb ram.Jo me nje pc normal me 512...Shume e mire eshte.XP mund te perdoret me 128.Kurse me 64 mb ram nuk e di.Imagjino nje xp me nje pc me 2 gb ram...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Nuk e di ndoshta jam mesuar keq me sp2 sp3 aktualisht por vista me duket si i ngadalte
    Ere mire mire

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •