Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 64
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga beni67
    Pershendetje. Edhe nje pyetje tjeter.
    Po kerkoj te blej nje lap top. Gjithandej modelet me te fundit jane me Vista. Dikush me tha qe vista ka probleme me kompatibilitetin ,nuk mund te perdoresh usb si dhe me disa programe dalin probleme. A mund te me sqaroni per Visten.A do te kem probleme fjala vjen ne lidhjen nepermjet USB te aparatit fotografik, te MP3 player, etj etj....Faleminderit
    E pergjithshmja ne treg eshte kjo.Cdo produkt i ri hardware ose software e ka te shkruar ne ilustrimin e amballazhit qe punon me vista.Ne raste te rralla si
    Zone Alarm versioni i dale para disa muajve thuhej qe punon edhe me Vista ,kurse ne te vertete Vista nuk e njihte,pra ishte nje mashtrim ne reklame nga kompania.Nqs do perdoresh pajisje hardwere, si USB,aparat fotografik skaner printer te blere perpara 2007-es do kesh probleme pasi keto pajisje punojne me disqe per windows xp,2000 dhe 98,pra drajverat qe kane nuk i pershtaten vistes.Sa me e vjeter pajisja hardware,aq me te vogla jane shancet per te gjetur drajver te faqja e kompanise qe e ka prodhur,per Vista.Nqs i ke pajisjet e vjetra mbi 3 vjet,shiko per ndonje model te ri.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 08-07-2007 mė 17:46

Un kam instaluar - vista inspirate , dhe nuk e ndjej aq shum ngarkimin.
    Tani e kam instaluar se me eshte merzitur.
    Me qe eshte tema tek THemes , a mund te japi ndonjeri ndonje link per themese ose tranformation pack per windows xp?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

IT Maska e Toni07213
    Anėtarėsuar
    26-06-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    69

Si lidhet rrjeti ne Winows Vista te instaluar ne Notebook

E kam te instaluar Windows Visten si mund ta konektoj ne internet, internetin e kam kabllovik, dhe si ta licensoj Visten.
    Faleminderit per ndihme.
    Mendja nuk shpenzohet, prandaj mendoni para se te flisni.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Redmond, WA, USA
    Postime
    181
    Kėtu i gjen udhėzimet hap-pas-hapi:
    http://windowshelp.microsoft.com/Win...9265e1033.mspx

//Agroni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi, Kosove, Cameri
    Postime
    213

Nuk hapet Ndihma nė Windows Vista

Kur shkoj tek Start, Help and Support nuk me shfaqen permbajtja e Helpit.
    Programi eshte Win Vista.
    Hapet dritarja me titull 'Windows Help and Support', pastaj mbi te haper dritarja e downloadimit me titull '0% fo from help Completed', ma pas mbi te hape edhe nji dritare tjeter me titull 'Windows Internet Explorer' ne te cilen shenohet Internet Explorer cannot download / from help. Ne te njejten dritare ka edhe dy fjali te tjera.
    Defekti ka ndodhe pasi pak marre disa skedare prej MegaUpload dhe kam ba prove me i hape. Qe nga ai cast antivirusi Panda nuk me punoi si duhet dhe e zevendesova me Norton. Kuptohet qe kam ba edhe skanim.
    Ju lutem me udhezoni si te shfaq edhe nje here Helpin e windowsit sepse besoj se ka nje rruge manuale per ta ba kete pune.
    Ju falem nderit!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Sipas kėsaj teme nė forumin e Microsoft-it, ky problem shkaktohet kur ndonjė prej programe qė ke instaluar merr pėrsipėr hapjen e dokumenteve XML por nuk e bėn kėtė siē duhet. Pėr tė rregulluar problemin, mjafton tė restaurosh konfigurimin original pėr hapjen e dokumenteve XML.

Shkarko skedarin Rregullo_Help.zip dhe kliko dy herė mbi skedarin Rregullo_Help.reg qė ėshtė paketuar brenda. Shtyp Ok pėr tė pranuar ndryshimet e regjistrit. Pasi ke bėre kėtė ndryshim, mund tė duhet tė rinisėsh kompjuterin.

Nėse vazhdon tė kesh probleme, provo tė ēaktivizosh Norton pėrkohėsisht se mbase nuk e lejon hapjen e ndihmės.

Po nuk punoi as ajo, provo tė shtypėsh komandėn cmd /k sfc /scannow tek menyja nis > ekzekuto (start > run). Kjo do zėvendėsojė ndonjė skedar tė dėmtuar tė Windows me skedarin origjinal. Mund tė duhet tė futėsh CD e Windows nė kompjuter qė tė kopjojė skedarin origjinal.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi, Kosove, Cameri
    Postime
    213
    Te falem nderit edspace.
    Tash help-i hapet normalisht.
    Ndihma juaj ndaj problemeve te mija asht e shumefishte.
    Suksese ne punen tende.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 04-12-2007 mė 19:36

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Pėrshtypjet tuaja pėr Windows Vista

Windows Vista ka mbi njė vit qė ėshtė testuar dhe nxjerr zyrtarisht nė treg.

Ftoj tė gjithė anėtarėt qė kanė punuar me windows vista tė japin mendimet/pėrshtypjet mbi kėtė lloj sistemi operativ.

Ja vlen tė hidhesh nga Windows Xp nė Windows Vista?

Diskutim tė kėndshėm.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e larguar Maska e baby_bł
    Anėtarėsuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Nuk ka ndonje ndryshim te madh , pervec grafikeve :S

Gjithesesi nqs nuk ke pc te lidhur me internet per te bere aggiornimet eshte e kote ....

Per mua me praktike eshte xp akoma .

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Normalisht pėr windows vista kanė nxjerrė programe tė veēantė.

Duke qėnė se kompjuterin e kam me Windows Xp dhe me parametrat qė ka po mendoja tė kaloja nė Vista, ndaj po kėrkoj tė di se ēfarė pėrshtypjesh keni.

Faleminderit.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •