Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-12-2008
    Postime
    136

Ku mund të gjej HTML të këngëve?

pershendetje si po ja kaloni mire, kisha nje sqarim te vogel kisha ,kam hapur para 1 jave nje faqe interneti . por ajo me jep mundesive qe te kem vetem 50 MB free, tani une e kam rregulluar disi i kam vene lojra e gjera te tjera, lojrat i kam vene nepermjet HTML sepse vetem ashtu nuk me zinin vend shume , tani desha prej jush a mundet ndonjeri te me ndihmoj se ku mund te gjej HTML te kengeve sepse po te ve kenge keshtu direkt nuk mundem sepse me zene vend shume, po ata qe i vene tek faqet e tyre kenget si i vene me HTML e saj apo ne menyre tjeter , ju lutem nje ndihme desha prej jush, faleminderit .....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    nuk e di ndonjeri ju lutem??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Nuk ekziston asgje e tille si "HTML e kengeve", dhe as "HTML e lojrave".

Ajo qe ti quan HTML e lojrave eshte integrimi i nje loje qe sherbehet nga nje sit tjeter tek siti jot nepermjet EMBED ose OBJECT. Pra loja eshte tek siti tjeter por edhe ti e perdor tek siti jot.

E njejta gje mund edhe te behet me muziken, kenga te ndodhet diku tjeter por ta shfaqesh tek siti jot nepermjet nje mp3 player apo duke postuar lidhjen. Gjithmone nese siti prej nga ku do i marresh kenget lejon shkarkimin nepermjet nje referral qe nuk eshte vete siti.

Muzika eshte muzike, nuk ka HTML te kengeve qe zene pak vend.
    Do ishte me mire per ty te informoheshe pak me teper mbi natyren e HTML dhe webit ne pergjithesi perpara se te vazhdosh me sitin, do i kurseje vetes shume mundim te kote.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    po eshte e vertet qe lojrat i marr nepermjet html edhe kur e hap lojen per ta luajtur hapet siti i saj , po keshtu e desha edhe me kenget ska gje le te dale siti e kenges por tek e imja mjafton qe ta dale emrin i kenges edhe kur te klikoj per ta hapur le te dale siti i saj , kete desha prej jush ju faleminderit shume....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Duhet gjetur ndonje sit qe ofron kete lloj sherbimi,
    sepse per lojrat ka plot site qe te ofrojne ate lloj opcioni, qe ti ben copy paste te nje pjese HTML dhe e vendos tek siti jot,
    Une nuk di te kete ndonje sit qe lejon te perdoresh kenget nga siti jot.

Ose nje alternative tjeter, meqe ti thua se ke vetem 50M ne dispozicion,
    dikur kam patur dhe une nje sit vetem me 50M falas.
    Nese ti kenget i ke vet, atehere planifiko sipas sasise se kengeve te hapesh po aq site falas ku te ngarkosh kenget qe ke.

tripod.com eshte ideal per kete, te pakten ishte ai qe perdorja une si mbeshtetje.

shembull,

siti01.tripod.com - ngarkon 10-15 kenge ketu
    siti02.tripod.com - ngarkon 10-15 kenge te tjera ketu

e keshtu me rradhe sa te duhen. Eshte pak proçes i bezdisshem por eshte nje zgjidhje.
    ne nje file javascript te posaçem nepermjet nje Array of Array memorizo te dhenat mbi kenget
    psh

var data_base;
    data_base[]= new Array("siti01.tripod.com","kenga01.mp3");
    data_base[]= new Array("siti01.tripod.com","kenga02.mp3");
    .....
    data_base[]= new Array("siti02.tripod.com","kenga20.mp3");

sigurisht mund ti shtosh info sejciles kenge si psh titulli, artisti, qe do te mundesonin te beje kerkime mbi to.
    Ne kete menyre centralizon te dhenat edhe pse burimet i ke te shperndara.
    Mjafton pak fare njohuri ne javascript dhe HTML DOM per ta perdorur sipas deshires tek siti jot.

per sa kohe behet fjale per FREE dhe per hapesire te kufizuar te sitit kjo eshte menyra me e mire. Duke qene qe siti eshte free je e sigurte gjithashtu qe nuk te ze ligji i copyright, maksimumi te mbyllin sitin, por nuk te denon dot askush.

pune te mbare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    e provova kete dhe nuk po e marr vesh mire, se di se si te veproj tek kjo qe dergove, ciaoo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    me thuaj çfare nuk more vesh.

Tema të Ngjashme

1. Guidë për regjistrimin e këngëve
    Nga benseven11 në forumin Trajnim & leksione
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 18-05-2007, 06:31
  2. Ansambli i Këngëve, çmim të dytë në Gjermani
    Nga ArberXYZ në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-05-2005, 07:57
  3. Partitura te Kengeve Shqiptare
    Nga Gjergji T. në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 27-03-2003, 11:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •