Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 57
    Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Berlusconi rocks!!!
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Vajza e vogel e Berluskonit e pyet babain .
    _Baba ç'fare eshte dashuria ?
    _Dashuria eshte ,te takosh nje zoteri te pasur qe te çon ne nje hotel luksoz ne Venecia ,te ben nje xhiro me gondola ,te çon per te ngrene ne nje restorant te mire ne piacen San Marco ,qe te blen nje mercedes,qe te blen nje apartament ne Paris dhe nje vile ne Costa Azurra ,qe te blen nje colan me diamant dhe unaza floriri ,kjo eshte dashuria .
    _Po djenjat baba ,rrafjet e zemres ,takimi i pare ,pythja e pare ???
    _E vajza ime keto jane budalleqe qe jane shpikur nga komunistet ,per trombare gratis....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    hahahahahahahahah

kur je adoleshent nigjin rrafjet e zemres masanej kur je adult nigjo rrafjet e nai gjoje tjeter ma par hahahahahahaha. vallaj osht mir qe robi kshu per purifikejshen ti nigjoj ka i her rrafjet e zemres
    no glove no love

Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    hahahahahahahahah

kur je adoleshent nigjin rrafjet e zemres masanej kur je adult nigjo rrafjet e nai gjoje tjeter ma par hahahahahahaha. vallaj osht mir qe robi kshu per purifikejshen ti nigjoj ka i her rrafjet e zemres
    Po pra plaset tu shajt Yllin ,mos boni si boj une po boni si menojme ne ,Tiku ça paskeni qene ju burrat per llafe e thashetheme ,nomin kan grate .
    E kujdes nga ato rrafjet e zemres ...,veshtrim i turbullt ,e prerje gjunjesh ,hahahaha.
    Ketu jom dakort me Berluskonin ,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    a i pat than dhe saliut qe po me gjete nje goce te re do vij ne tirane
    apo e kam gabim
    JO SEKS PARA MARTESE

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Duket se Berluskoni mund ta lere Milan-in( Pasi skuadra eshte ne agoni), qe te jete me i lire ne pergatitjen e goditjeve ndaj te majtes, duke futur ne"loje" edhe gruan e Sarkozy-se.
    Nje fare Franceschini po e bezdis ca si shume duke i dhene edhe nofken e diktatorit.
    Lidhur me ngjarjen Sarkozy, dy eksponente te majte (njeri homseksual i deklaruar, tjetri s merret vesh se c eshte) e kane denuncuar Berluskonin ne Gjykaten evropiane me akuzen qe :"perbuz femrat". Mashkulli i tipit macho, shpetoi nga kjo akuze ,ne gjykaten italiane , fale nje ministri te tij.
    Sebepi ,gjithmone ,eshte takimi, me Sarkozy, ku behej fjale, per nje investim francez ne Itali, per futjen e tekonologjise nuklerare, per prodhimin e energjise elektrike, ku italianet kane ngelur prapa.
    Behet fjale per 7 centrale nukleare. Italia nuk e ka zhvilluar kete teknologji, "fale " nje referendumi popullor, mbi rreth 10 vjet me pare. Tani jane te detyruar te ecin ne kete drejtim, duke forcuar me kete rast marrdheniet me Francen!
    Sarkozy ,i gezuar,per kete oportunitet investimi,francez, kishte vene ne dukje, ne fjalimin e tij marrdheniet e shkelqyera Itali-France. Nderkohe Berluskoni , sipas gojeve te liga, e ka nderprere,Sarkozy-ne me batuten:" I kemi mardheniet aq te mira mardheniet, sa qe te kemi dhene edhe gruan, Carla' Bruni". Sarkozy, i vene ne siklet ,ka mundur ta vazhoje fjalimin e tij, por femrat e majta italiane i jane qepur Berluskonit duke dashur ta denucojne se "percmon femrat" dhe merr neper kembe te drejtat e njeriut, duke shfrytezuar ,per kete batutat e Berluskonit:
    Ne pranvere te 2008-es Berluskoni keshillonte, nje femer qe donte nje zgjidhje per problemin e papunesise dhe ekonomise, te martohej me nje te pasur.
    Po ashtu 2009-en, berluskoni e ka filluar mire: Ketu ne Itali , tani ju jane qepur rumeneve, dhe nuk dine me ke ta marrin. Ka"filluar"nje stine vjedhjesh dhe perdhunimesh. Per keto si dhe ceshtje te tjera lidhur me krizen ekonomike dhe sigurine publike eshte mbledhur shpesh parlamenti italian. Ne janarin qe sa kaloi, lidhur, me temen e perdhunimeve dhe te sigurise , Berluskoni shpjegonte "qe per te shmangur perdhunimet do te duhej nje ushtar, per cdo femer te bukur".
    Po ashtu ne lidhje me ceshjen e eutanazise, rasti Eluana Englaro, (ne vegjetacion prej 20-vjetesh) Berluskoni pohon qe eshte kunder vdekjes se saj, pasi "mund te kishte edhe nje femije".
    Ndryshuar për herë të fundit nga brandon : 08-03-2009 më 10:48
    La vida es un carnaval

Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Njeren nga keto ditet e termetit ,nje plake takon Berluskonin dhe i ankohet qe i ka humbur te gjitha .
    Edhe protezat e dhembeve ?e pyet Berluskoni.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    mir i ka than atij sarkozis, e s'duhet ta mohoj ter ate femer italiane qe ja ben netet si perrallat arabe

berluska esht italian i vertet dhe italiant e kan qejf kur degjojn te fortat e tij
    por evropiant e tjere qe jan si akulli, qe folin vetem me ironi, batutat e berluskonit u duken brutale..

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Berluskoni eshte i pakapshem vetem ai di ti rregulloj keta akullnaja

En el nombre del dios Maska e qorri_30
    Anëtarësuar
    31-08-2006
    Vendndodhja
    MADE IN ALBANIA
    Postime
    180
    Kokrra Italionit osht ....loooooooooooooool

''Nëse puna ju shkakton lodhje ,atëher pasiviteti ju shkaton kalbje.''

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nene Tereza: "Une jam nje pende ne doren e Zotit"
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-07-2006, 06:53
  2. Fatos Nano: "Une do te marr hak per gjithcka"
    Nga lis në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 02-04-2004, 06:55
  3. Britani: "Unë studentja që rrezikoj shkollën"
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-09-2003, 04:51
  4. "Une, ti dhe Kasandra"
    Nga SwEeT-VLoNjaTe në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 13-04-2003, 17:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •