Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar Maska e juniku
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96

Question Shkaterrimi i botes!

Mbaj mend kur isha ivogel flitej per shkaterrimine botes{ne vitet 80},thuhej se do te behej ne vitin 1992.Por kaloi 92
    -shi dhe nuk ndodhi gje.U fol per ne vitin 2000 se do vinte fundi, por edhe ai vit kaloi.Tani kam degjuar se fundin e kemi shume afer.po te hedhim nje veshtrim tek e sotmja do te shohim se shkaterrimet natyrore kane qene katastrofike, klima po ndryshon,luftrat ne te gjitha kontinentet nuk kane te pushuar,industrite e ndryshme po na helmojne atmosferen duke zhdukur Ozonin.te gjitha keto dhe shume fakte te tjera me bejne te shtroj pyetjen tek te gjithe ju o vjen ne te vertete fundi i botes? Nqs. po , nga se do te vije :nga veprimtaria e njeriut apo nga fenomenet e ndryshme fizike?

Ju flm.per mendimet tuaja.

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Ke gabuar sepse tema nuk eshte prezantoni veten ne forum, shife dhe ndryshoje.

Tani te hym tek tema, Sic e kan thane shkencetaret, mbarimi i botes vjen pas ndryshimeve dhe katastrofat e natyres.

Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96
    une jam i ri ne perdorimin e kompjuterit dhe me falen gabimet.
    si thua ti nje lufte berthamore nuk mund te sjelle shkaterrimin?

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Bota tashme eshte e shkaterruar! Syte tane po shohin cudira! Zoti na ruajte femijet! Droga, sida dhe te tjera fenomene, kane marre permasa. A nuk ju duket ky nje fund i shpejte? Njeriu tenton te provoje gjera te reja duke qene i mirinformuar per gjithshka. Keto eksperienca i perjetojne zakonisht adoleshentet. Sado te insistoje prindi, femija insiston ne te veten dhe shoqeria eshte mbeshtetja me e dobet e adoleshentit! Cdo prind kapitullon perpara ketij realiteti.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    shume e drejte Mina keshtu mendoj dhe une!!!!!!
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Ēdo gje qe lind e ka nje fund. Mirepo ne nuk mund ta dime kete fund, sidomos kur flitet per ate te Botes, qe nuk eshte produkti jone.
    Tjeter, kjo teme drejt me thene i tejkalon kompetencat tona. Mina psh, per fund te botes quan ēoroditjen qe sjell shoqeria tek femijet e saj. Malli gjen e vesh per fund nje pllom likure lope, ne menyre qe ti duken kofshet e rrumbullakta e te lemuara, haha, bej shaka, desha me thone ne ēdo gje e llogarisim me metrin tone dhe qe se kalon hunden tone.
    Keshtu pra mik, kot lodhesh me gjet pergjigje per ate ēka pyt.
    Per me teper, jo "Fundi Botes" (ketu je shpreh gabim) por fundi Qyteterimit saj, fundi HUMANIZMIT saj.
    Hena psh, s'ka as ozon as oksigjen, por per bukuri shkelqen. Keshtu pra, edhe sikur gjithe njerezimi te shuhet, Toka dhe Universi (cilen quan ti bote) do te vazhdojne rrugen e tyre, dhe po nga ato kondicione qe u populluan, mund te ripopullohen perseri, pra s'ka fund, por ēdo gje ne fakt vjen verdalle, duke u bashku e ē'bashku pafundesisht. E sheh plak qe e kompilume (du me thene e komplikume) puna. hehe.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    I referohem femijeve sepse ata jane e ardhmja e botes! Kur behesh prind nuk jeton vetem per vete!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96
    Duhet te me kuptoni te gjithe ju se me "shkaterrim te botes" une nuk quaj ate te Universit por te jetes njerezore ketu ne planetin tone .Kete jete neve njohim dhe ndiejme se persa i perket planeteve te tjera ne nuk i njohim ata ..
    Pra per shkaterrimin e jetes njerezore e bej pyetjen.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •