O sefedin, ke ik per lesh, perveē se nuk ke asnje lloj baze per ate qe po thua.
Ne fakt ty do te duhej nje diete vegjetariane per te te pastruar pak trurin nga skoriet dhe te te hapen pak syte. Nje diete vegjetariane duke qene 100% e shendetshme per pasoje ndihmon ne zhvillimin intelektual dhe shpirteror te njeriut. Mishi le te hahet, pse jo, por me karar, dhe nese arrin te besh pa mishin atehere le te hiqet plotesisht nga dieta. Per fat te keq jemi mesuar qe te vegjel me diete shtazore, dhe nuk mund te kalohet direkt ne nje diete bimore.
Une nuk jam vegjetarian, sepse nuk jam mesuar dhe mbase nuk kam guximin ta nis, por e vleresoj jashte mase.
Prova me e mire e dietave eshte se fete semitike kane ardhur prej robve te shkretetires qe hane vetem mish, dhe faktori i inteligjences eshte po aq sa i nje mushke shqiptare.
Nga ana tjeter, popujt me diete kryesisht vegjetariane, na kane sjelle budizmin, nje filozifi paqesore.
Pasojat e nje diete kryesisht me mish duken edhe tek ty sefedin, nuk gjej dot nje shpjegim racional per nivelin e ulet qe ke te aftesise per te kuptuar.
P.S.Ti je ai jevgu tek fotoja? Nese po atehere mos na meso ne shqiptareve se si te ushqehemi, por ik andej nga ke ardhur, nga azia vogel.
Krijoni Kontakt