Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    i/e regjistruar Maska e AGREPI_25
    Anëtarësuar
    24-01-2009
    Postime
    234
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Ne emigracion nuk te sjell vetem burri.P.sh ne rastin tim e solla une burrin ne Amerike.
    Femra nuk ka leke ''te vetat'',por i quan te shtepise,se nuk ka vetem veten ne ngarkim.Ka femijet ,burrin, shtepine dhe pastaj veten.
    Ti ku jeton qe flet me kaq kopetence per femrat Shqiptare jashte ?
    Une jetoj ne Londer
    Edhe kam pare edhe degjuar nga me te ndryshmet e ndaj flase se i kam edhe me fakt si noshta nuk eshte mire ti diskutojme ketu

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga AGREPI_25 Lexo Postimin
    Une jetoj ne Londer
    Edhe kam pare edhe degjuar nga me te ndryshmet e ndaj flase se i kam edhe me fakt si noshta nuk eshte mire ti diskutojme ketu
    Gjithashtu, dhe une nuk flas kot.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    24-01-2009
    Postime
    234
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Sipas Agrepit , 80% e rasteve e kane fajin femrat. Tema mbyllet se ja arriti qellimin qe kishte ai kur e hapi . Lol

(God knows se nga i gjeti keto statistika ) .lol
    Statestikat moj zonja pink eshte jeta reale e perditshme

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Statestikat moj zonja pink eshte jeta reale e perditshme
    Mos i ke nxjerr nga pervoja personale ato statistikat ti?

Anëtarësuar
    24-01-2009
    Postime
    234
    Mos i ke nxjerr nga pervoja personale ato statistikat ti?
    Nga provoja personale nuk i kam ngjerr une po me ca kam pa edhe degjuer edhe lexuar
    Edhe te gjitha rastet ketu si kap pare apo degjuar une jane te tilla
    Kam nje raste te fresket si nje shqiptar shkoj edhe u martue ne shqiperi edhe harxhi ten ate shume parashe ta sjellte ne londre edhe mase 3 vjeter kur mori letret kjo zonja gjen me te par cfra thua ti se beri?
    I kerkoj civors edhe sot bredhe larte e poshte sa me nje te bardhe sa me nje te zi
    Ndryshuar për herë të fundit nga AGREPI_25 : 28-02-2009 më 13:24

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nga provoja personale nuk i kam ngjerr une po me ca kam pa edhe degjuer edhe lexuar
    Kam nje raste te fresket si nje shqiptar shkoj edhe u martue ne shqiperi edhe harxhi ten ate shume parashe ta sjellte ne londre edhe mase 3 vjeter kur mori letret kjo zonja gjen me te par cfra thua ti se beri?
    I kerkoj civors edhe sot bredhe larte e poshte sa me nje te bardhe sa me nje te zi
    c'a eshte civors ? Lol

Ik aman mos na sill nje rast ordiner qe paske pare ti . Se nuk diskutohet ketu, per nje rast qe te paska qelluar ty. Ja dhe 2, ja e bejme dhe 3 . Prape keto gjera diskutohen ne shkalle me te gjere se c'e mendon ti.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ato raste qe permend ti jane te rralla.Pastaj ate se prishi Londra.Ajo e ka marr per interes ate djalin qe ne fillim.E ka dashur vetem sa per te vajtur ne Londer.Po se nuk dini ke merrni ju djemte s'eshte faji yne.Ikni ne Shqiperi per dy jave per te gjet nuse .Mjaftoheni vetem me syte e bukur dhe llafet e botes.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Natyrisht që divorci ka shumë arsye por më kryesorja është se ne nuk i japim kohë njëri tjetrit për tu njohur por vrap e në kurorëzim që pastaj për fat të keq përfundon ashtu si përfundon.Nuk është problemi te ana financiare se do ishte e keqja më e vogël por ashtu përpiqen të thonë,ja lënë fajin asaj sepse jemi edhe të paaftë të përballojmë problemet familjare.Se probleme do ketë derisa të jesh në këtë botë por problemet në çift janë mjaft delikate dhe duhet një mëndje e qetë për t'i analizuar.Shpesh herë,dramatizimi i problemit vjen nga paaftësia.Por divorci shkaktohet edhe nga tradhëtitë që tani kanë hyrë shumë në modë për fat të keq.Rastet dhe arsyet janë aq të shumta sa duhet kohë për t'i thënë e shpjeguar.

Anëtarësuar
    24-01-2009
    Postime
    234
    Ato raste qe permend ti jane te rralla.Pastaj ate se prishi Londra.Ajo e ka marr per interes ate djalin qe ne fillim.E ka dashur vetem sa per te vajtur ne Londer.Po se nuk dini ke merrni ju djemte s'eshte faji yne.Ikni ne Shqiperi per dy jave per te gjet nuse .Mjaftoheni vetem me syte e bukur dhe llafet e botes.
    Te fem sinqerishte se rasten nuk jane te rradha po bile aqe te shpeshta sa nuk e merr me men
    Ketu qe thue shkojne e merrarin nuse per dy jave
    Pse fai i meshkujve edhet ky qe po shkon e po e rrespekton ate femer po bisedojne e bien dakort per tu martue
    Edhe ne kur vjen puna je permys kupen
    Jo nuk edhte fai i meshkujve po eshte i ketyre femra te pa afta si nuk din ta nanixhojne jeten e vet edhe i bien te mires shqelm
    Se nuk thon kot se te gjithe boten e dej alkoli kurse ne shqiptarve na dej buka e grunit e barrdhe

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Epo merreni me seriozisht martesen o cuna. Mendohuni mire, para se te zgjidhni, se i thone nje jete e jo nje jave.
    Me dy jave nuk arrin ta njohesh dot patnerin .Kur fillojne te dalin perplasjet ja hidhni fajin patnerit/es, se ka ndryshuar,por e verteta eshte se tani po fillon ta njihni njeri-tjetrin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 28-02-2009 më 14:45

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shkaqet e divergjencave (kunderthenjeve) ne mes te dijetarve
    Nga Arber gerguri në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-01-2009, 12:19
  2. Shkaqet e lumturisë
    Nga E_LUMTURA në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-02-2007, 15:01
  3. Shkaqet aktuale të divorcit në Kosovë
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-08-2006, 18:29
  4. Shkaqet e mjerimit të Shqipërisë
    Nga Iceberg në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56
  5. Teoria e Inteligjencave te Shumta (Theory of Multiple Intelligences)
    Nga Cupke_pe_Korce në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-03-2004, 22:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •