Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327

Thumbs up Misionarët e dëshpëruar

Vellezer dhe motra , po verejm se qysh prej pas luftes misionaret krishter kan vershu ne trojet shqiptare.
    Para lufte shumica e krishterve ishin shum te sjellshem te urt , asesi nuk u pengonin muslimanet , xhamite , ezani , hoxhallaret... tani papritur me ardhjen e qindra misionareve te huaj ne Kosove , edhe krishteret u ndjen me te fuqishem , filluan te ngrejn kok dhe ndaj kujt ngrejn kok ? Ndaj muslimaneve qe asnjeher si kan pengu te praktikojn besimin e tyre , asnjeher si kemi pengu me u deklaru ajo qe jan (tjeter pune eshte ajo qe u ka ardh turp te jen krishter).

Por edhe pse jan me qindra misionar krishter me xhepa mbushur me pare , prap se prap rezultate spo nxjerrin ne drit , nxjerrin ne TV disa familje qe edhe vet e pranojn se asnjeher skan qen musliman , por kan qen katolik qe kan mbajt besimin e tyre ne fshehtesi , pra ketu sbehet fjal per konvertime , por per publikim te besimit te tyre.

Por edhe perkunder asaj se krishteret u beren agresiv , muslimanet akoma po tolerojn misionaret e huaj , qe me shqipe te sakatosur mundohen te na tregojn se si te shpetojm. Vijn ne shtepit tona , duke na ofru shpetimin . Do mendoni shpetim shpirteror ? Jo mor , ndoshta shpetim material , se per shpetim shpirteror ata se kan shpetu as veten .

A duhet tanime ne te sillemi me ndryshe me kto misionar , sepse deri me tani jemi sjell shum mir dhe kur na kan ardh ne der , i kemi kthy me sjellje , por tani po shohim se ato po na demtojn : po blejn gazetar , mediume , politikan dhe kriminel , qe jan ne gjendje te shkaktojn tollovi ?

Deshperimi i tyre nga mos arritja e numrit te deshiruar te konvertimeve , tani po i ben keta persona dhe organizata me te rrezikshme ?
    Mund neser te vrasin ndonje prift dhe te thon e vran muslimanet , mund te vendojn ndonje bomb pran ndonje kishe dhe te thon e beren muslimanet ?

Forca-Z

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Forca-Z Lexo Postimin
    Vellezer dhe motra , po verejm se qysh prej pas luftes misionaret krishter kan vershu ne trojet shqiptare.
    Para lufte shumica e krishterve ishin shum te sjellshem te urt , asesi nuk u pengonin muslimanet , xhamite , ezani , hoxhallaret... tani papritur me ardhjen e qindra misionareve te huaj ne Kosove , edhe krishteret u ndjen me te fuqishem , filluan te ngrejn kok dhe ndaj kujt ngrejn kok ? Ndaj muslimaneve qe asnjeher si kan pengu te praktikojn besimin e tyre , asnjeher si kemi pengu me u deklaru ajo qe jan (tjeter pune eshte ajo qe u ka ardh turp te jen krishter).

Por edhe pse jan me qindra misionar krishter me xhepa mbushur me pare , prap se prap rezultate spo nxjerrin ne drit , nxjerrin ne TV disa familje qe edhe vet e pranojn se asnjeher skan qen musliman , por kan qen katolik qe kan mbajt besimin e tyre ne fshehtesi , pra ketu sbehet fjal per konvertime , por per publikim te besimit te tyre.

Por edhe perkunder asaj se krishteret u beren agresiv , muslimanet akoma po tolerojn misionaret e huaj , qe me shqipe te sakatosur mundohen te na tregojn se si te shpetojm. Vijn ne shtepit tona , duke na ofru shpetimin . Do mendoni shpetim shpirteror ? Jo mor , ndoshta shpetim material , se per shpetim shpirteror ata se kan shpetu as veten .

A duhet tanime ne te sillemi me ndryshe me kto misionar , sepse deri me tani jemi sjell shum mir dhe kur na kan ardh ne der , i kemi kthy me sjellje , por tani po shohim se ato po na demtojn : po blejn gazetar , mediume , politikan dhe kriminel , qe jan ne gjendje te shkaktojn tollovi ?

Deshperimi i tyre nga mos arritja e numrit te deshiruar te konvertimeve , tani po i ben keta persona dhe organizata me te rrezikshme ?
    Mund neser te vrasin ndonje prift dhe te thon e vran muslimanet , mund te vendojn ndonje bomb pran ndonje kishe dhe te thon e beren muslimanet ?

Forca-Z

Mendjen qe kane ato edhe i bejne keto pune a!!! E bene 11 shtatorin dhe ia shiten boses sikur e bene muslimanet, por nese e verteta venon por asesi nuk haron!

Dua te ceki vetem dicka, qe me ra ne sy tek postimi i yt. Ti the se ata dmth misionaret mund tju japin vetem shpetim material sepse shpetim shpirteror nuk gjet as vet.
    Ne fakt une kisha shtuar se ata qe konvertohen jo qe jo nuk gjejne shpetim shpirteror ne krishterim , por as shpetim material nuk gjejne !
    Me miliona i ke ketu ne SHBA qe jane krishter dhe nuk kane shpetim material, dhe jetojne rrugeve.
    Une u kisha thene qe mos bie pre e propagandave mashtruese dhe sa me shum nese eeshte e mundshme te largohen prej tyre.
    Ata jane kanceri i shoqerise sone.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Un kam has edhe ne Kuran , shembull tregohet se si disa persona ose grupe bejn gjithcka qe ti largojn njerzt nga rruga e drejt , vjen Italiani ne Kosov gjoja ti shpetoj muslimanet (qe besojn ne 1 Zot ) dhe u thot , jo nese doni te jeni te shpetuar besoni ne 3 zota ?

8:36.
    Ata që nuk besuan, shpenzojnë pasurinë e tyre për të penguar nga rruga e All-llahut. Ata do të shpenzojnë atë dhe ajo do të bëhet dëshprim i tyre, e madje ata do të mposhten. E ata që mohuan, do të përmblidhen vetëm në xhehennem.

U beft deshperim , sikur qe po deshperohen tani dhe le ta dijn se do ti mposhtim. Ndersa Xhehenemi le te jet fundi i tyre , nese nuk pendohen .

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Forca-Z Lexo Postimin
    Un kam has edhe ne Kuran , shembull tregohet se si disa persona ose grupe bejn gjithcka qe ti largojn njerzt nga rruga e drejt , vjen Italiani ne Kosov gjoja ti shpetoj muslimanet (qe besojn ne 1 Zot ) dhe u thot , jo nese doni te jeni te shpetuar besoni ne 3 zota ?

8:36.
    Ata që nuk besuan, shpenzojnë pasurinë e tyre për të penguar nga rruga e All-llahut. Ata do të shpenzojnë atë dhe ajo do të bëhet dëshprim i tyre, e madje ata do të mposhten. E ata që mohuan, do të përmblidhen vetëm në xhehennem.

U beft deshperim , sikur qe po deshperohen tani dhe le ta dijn se do ti mposhtim. Ndersa Xhehenemi le te jet fundi i tyre , nese nuk pendohen .
    Nuk me vjen inat qe mundohen te perhapin fene e tyre, me vjen inat per metodat qe perdorin!
    Nga A e deri ne Zh jane krejt te bazuara ne genjshtra dhe manipulime! Asgje me shum!
    Kam pas reastin ti shikoj vete se si punojne dhe si veprojne . Kam pas rastin qe vitin e pare te studimeve ne shqiperi nje shoqe me uron festen e Bajramit,, ndersa vitin tjeter une i uroj festen e Bajramit ndersa ajo me pergjigjen " Une jam kristijane , lexova Biblen, gjeta "Perendine"!!!
    Dhe kur e pyeta nqs se ke lexuar ndonjehere Kuranin pergjigja e saj ishte " Kam hapur Kuranin, lexova dy tre faqe dhe e lash pasi qe ishte shum fillozofik"!!!
    Ndersa pergjigja ime ndaj ketij komenti ishte " Kuranin kerkon njerez te zgjuar te lexojne kete liber, e ti nuk ben pjese ne kete grup, andaj shko atje tek ai grupi tjeter qe lexon Biblen" , besoj qe e kupton vazhdimin e ketij mendimi.
    Uli koken dhe iku! Nuk tha as A as B, po iku me koken ulur.
    E permenda kete histori ngase i kam degjuar misionaret neper kokte te ndryshem, qe ti largojne njerezit nga e verteta, paraqesin Biblen si liber shum te kuptueshem dhe u thuajne atyre qe jane prezent se ju mund te lexoni Kuranin, por Kurani eshte shum liber fillozofik, eshte veshtire ta Kuptoni, une e kam lexuar , dy -tri here dhe nuk kuptova gje, andaj lexojeni Biblen se eshte liber i Perendise, andaj eshte liber kaq shum i qarte dhe i kuptueshem" !!!
    I kuptueshem "MY FOOT" kur thuajne Amerikanet!!!
    Nuk ka burre none qe kupton konceptin e trinitetit!!! Burre none nuk ka qe eshte ne gjendje te sqaroj kete !
    Ndersa Kurani qe shum bukur sqaron konceptin e Zotit, qenka i pakuptueshem sipas ketyre njerezve me tru shum , por fatkeqesisht u punon vetem nje pjese e trurit qe mund te barazohet me pjesen fuksionale te trurit te zvaranikeve!!!

Njerezit , duhet te informohen se cfar metoda te pista perdorin keta njerez!
    Duke ditur metodat qe perdorin ato, dhe duke ditur te mbrohen prej ketyre metodave , mund te garantojme me siguri te plote qe puna e ketyre misionareve (gjakpiresve) do te deshtoj 100% !!!

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Edhe une jam kunder ketyre propagandave por edhe nje gje kam mos te behemi sikur spo shohim , mos te qerrohemi me sy te hapur .
    Ne Kosove nuk jan vetem keta misionar por jan me qindra te tjere nga te gjitha fet e ndryshme .

Ka edhe prej tyre misionar musliman qe japin para per tu bere "mugjahedina" kete ndesh pranone ndesh mos e pranoni kjo eshte realiteti i hidhur ne shoqerin tone .

Jam kunder qdo misioni , njeriu duhet vet te kuptoj se ku e gjen veten me mir e jo gjeja materiale te percaktoj besimin.

Tema të Ngjashme

1. Nuk i trëmbem natës
    Nga riza2008 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 664
    Postimi i Fundit: 28-08-2014, 16:59
  2. A është përhapur islami me shpatë?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 30-04-2009, 09:17
  3. Nuk fitoi vizën amerikane, hidhet nga ballkoni 52 vjeçari
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 24-07-2006, 17:45
  4. Thirrje e deshperuar
    Nga Engjëllushja në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 06:40
  5. Te Verteta Te Panjohura E Te Pathena Per Himaren
    Nga shendelli në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 13:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •