qe thua ti saura.. xhaxhi haxhi nuku ka qen antar biroje..
as lymbab peza..
as shefket peci..
megjithate.. thon se ato ditet kur ramizi donte te bente ca ndryshime.. e i trembej nexhmijes e ca tjerve.. haxhiu i duall perkrah ramizit.. pra beri nje veprim pozitiv..
po mo harro se i ngrati celsat e kashtes ka pasur gjithmon..
kurse ai ne foto lart te cilin po nderojne..enveri mehmeti e haxhiu.. eshte cu en lai.. ish kryeministri i famshem i kines.. ne ate kohe..
me vdekjen e tij filloj te po.rdhė dhe regjimi enverit.. sepse ishe shoku cu ai qe i dha shqiperise miliarda e miliarda dallers ndihma ekonmomike ushtarake etj..
me ardhjen e tenit.. u shtrenguan vidhat per enverin..
boll ju dham i tha teni.. tunduni vet nashti me pordho-forcat tuaja.. e aq u desh dhe ra.. partaja e punes me te tera..
--
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 15-08-2012 mė 13:48
SAURE le hallminin.. ne qejf te vet..
mos kujto se e do ai enverin..
ta kish dasht kish shku ne koh te tij me gjith baba e nan ne shqiperi.. po ka nejt tek marshall tita se i lezetojke kerri pasoshi e suxhuku pa tallon e vilat 3 katshe..
le cfar prallisin tash..
saura..
DUA TE PYES PER NJE NDERTESE QE dikur u bente pershtypje udhetareve nga tirana ose durresi kur kalonin neper fier per te vajtur ne vlore a gjetke...
per ish biblioteken e qytetit te fierit e kam llafnė..
thuhej se ka qen vile e vrionasve..
nje mrekulli e arkitektures thon se ishte nga jasht..
di gje cfar eshte bere me te..
a e kan marr trashegimtaret e vrionasve apo e ka perlar ndonje mafioz muzeqeje ..
??
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 15-08-2012 mė 13:59
Me duken se nuk e kane marre ...po bibloteke eshte por nuk jam e sigurt do pyes babain kur te shkoj ai duhet ta di ..
Une gjith jeten time nje here kam qene ne Fier, ne Berat po ...
Degjo te bej pak per te qeshur .. si eshte katandisur Fieri nen kryetar bashkie ka nje me ngjyre dhe nga bindjet i kuq
Katundar nga Rrockoveci po kshu te shkolluar mulatet
Babai fytyren si mendere kusie e ema e bardhe ...
do hidhte kandidaturen per deputet ..
na mungonte nje me ngjyre ne parlament
edhe xhaxhi i donte shume jevgjitet i kishin dhene sise lol
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Vado!
Brare kako si?
Kjo s'ka qene e mundur se do te boshatisej Kosova. Xhaxhi e ka kundershtu rrepte ikjen prej Kosove n'Shipni. Atje e keni vendin ka thene, atje duhet ngritur e bere rezistence rexhimit te shkijeve. Me mire nje varr i nje te vrari nga shkijet te dera e shtepise, qe ja kujton femijeve e brezave te ardhshem luften per liri, se sa nje shqiptar me shume ne Shqiperi(qe nuk ndiente mungese ne njerez).
Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!
Krijoni Kontakt