Ketu Mund Te Shkruani Ndonje Barcolete, Dhe Te Tregoni Kujt Ja Kushtoni d.m.th
Ndonjerit Nga Anetraret e Forumit Apo Ndokuj Nga Jeta e Perditshme..![]()
Ketu Mund Te Shkruani Ndonje Barcolete, Dhe Te Tregoni Kujt Ja Kushtoni d.m.th
Ndonjerit Nga Anetraret e Forumit Apo Ndokuj Nga Jeta e Perditshme..![]()
Direkt ja e para :
Tre partizane, Xfiles, Endless dhe Force-Intruder, ishin ulur rreth nje zjarri ne mal ne darke vone, me nje cope buke misri ne dore dhe nje kanoce uje te nxehte. Keshtu nisin te tregojne historite e tyre te famshme te trimerive partizane :
I pari nis Xfiles, "Mbaj mend njehere ne operacionin e dimrit, isha ndare nga kompania ime dhe me kishin rrethuar 11 gjermane. Po une si nje shkabe me yll ne balle e cava rrethimin, madje i rrethova une gjermanet... i zura rob dhe me pas i cova te komandanti qe tu behej gjyqi partizan."
Endless i cili nuk mund te lejoje qe Xfiles t'ia kaloje hidhet, "Pse trimeri eshte kjo? Me kujtohet gjate nje aksioni kunder nje autokolone gjermane... Nje autoblinde nuk po i linte shoket tane te afroheshin duke qelluar me 2 mitraloze ne pozicionet partizane. Une iu hodha siper si luan... mitralozit te pare ia shtremberova gryken me nje dore dhe ia ktheva nga toka. Mitralozit te dyte ia keputa gryken me nje te kafshuar. Keshtu ne fituam"
Partizani i trete, Force-Intruder qendronte i heshtur dhe kokeulur nderkohe qe trazonte ngadale prushin e zjarrit me penisin e tij.
ahaha Force.Ti paske qene ma i forti.
oucchhh...![]()
The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't
Babi,mami,gjyshja dhe djali
Nji dite babi me mamin kishin vendos me ba sex edhe qysh me jek djalin prej shpije ja jep do para babi djali edhe i thot qe djali i babit shko dikun me ba sex edh ti ?Duke ecur rruges zatetet me gjyshen dhe gjyshja e pyt ?Ku po shkon djali jem ?O jam ka shkoj me gjet nji vajz me bere sex me para.Ja kthe gjyshja qe djali jem ku e ke gjyshen sa ja jep parat tjeter kuj bjemi mue,edhe djali ja jep e dhe ben sex me gjyshen.kur kthehet te shpija babi e pyt a kryte pun i thot djali po me kan e pyt babi,djali ja kthen me nanen tane eeee i thot babi pse me nanen time?po sikur ti qe ke ba sex me nanen time edhe une bera sex me nanen tone.
Zoti i shtėpisė
Pėrlahen burri dhe gruaja gjatė darkės. Burri e grushton tavolinėn dhe pyet:
- Kush ėshtė Zot nė kėtė shtėpi?
Gruaja ia ndez shuplakė fytyrės, e ai thotė:
- Ani de, veē desha ta di.
I dehuri dhe dera!
Njė i dehur kthehet nga kafiteria dhe mundohet qė tė hapė derėn me ēelės por assesi nuk mundet.
E vėren kojshiu i tij, dhe afrohet t’i ndihmoj:
Fqiu: Kojshi a tė ndihmoj qė tė hapėsh derėn?
I dehuri: Jo kojshi , nuk ka nevojė , por vetėm mbaje derėn qė tė mos lėvizė se e ēeli vetė!
Financat
Njė ēift diskutonte pėr financat familjare. Nė fund tė bisedės burri shpėrthen.
- Po te mos ishin paratė e mia, shtėpia jonė nuk do tė ishte kėtu ku ėshtė!
Gruaja i pėrgjigjet.
- E more i dashur, po tė mos ishin paratė e tua, as unė nuk do tė isha kėtu ku jam.
Polici
Bisedojnė dy policė dhe njeri i thotė tjetrit : Ke ndėgjuar se kan vjedhur bombėn ATOMIKE ,e ēka nėse e kan vjedh thotė tjetri - si bre ēka , e din se sa e ka vlerėn ajo BOMBĖ 1.000.000.000 EURO ,auuuuu si bre aq vlerė tė madhe dasht Zoti e raftė nė bashēen time
O Zyber.. o Zyber..
He more..
A pine lopet e tua duhan ?
Jo..
E po ik se po te digjet mullari..
Krijoni Kontakt