Shkodran,
mos u merr aman me rob qe futbollin e kan ndjek tash 5 vjet,...lol
ajo qe ka bo juvja o bthqmllik i pa pam shko i jep 2 lojtare shume te mire fiores per 5 lek dhe blen nji lojtar me vleren max prej saj...
forcon nji skuader rivale,
prit kur t'ju jape edhe juve trezegene per 5 milion....
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ma hoqen trurin fare keta trapat drejtues te Juves. Ore, une kam frike se mos e bejme si interi qe s'e fillon dot kampionatin pa bere nje gafe ne merkato.
Ke te drejte xhuxhu qe therret Mogin po ku eshte pa. S'e lene plerat t'i afrohet futbollit se ja u tregon ai merkatot me para te madhe pastaj. C'te beshe.........
Golat e ndeshjes mes skuadres se pare dh easaj te dyt, ku Juventus A triumfoi me rezultat 3-1.
Sui generis
shitja e zanetit tregon se juvja ska mbaruar akoma markaton per blerje te tjere lojtaresh. zaneti mund te jete mesfushori mbulues me i mire ne itali, ama duhet te theksohet qe ai eshte vecse part-time lojtar , per shkak te demtimeve te tija te shpeshta. mbase doktoret e juves e kane pare kete gje , e mbase te marresh nje dore parash prej nje lojtari qe eshte terminal ne demtimet e tija , nuk eshte gje e keqe.
plus shitja e zanetit , e ben marchizion te luje me lirshem e ta kete ate pozicion me ne dispozicion.
edhe une isha kundra blerjes aq te shtrenjte te melos, por ta shohim sesa i mire ka per te qene ai. nje mbrojtes e nje mesfushor tjeter me tiparet e camoranezit na mungon dhe kompletohemi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 12-08-2009 mė 15:52
Unė mendoj se mesfushėn e kemi nė nivel me kėtė qė kemi tani. Mendoj se Juventus tė paktėn i duhen edhe 2 lojtarė cilėsor qė tė konkuroj nė garat europiane. Njė lojtar nė vend tė Molinaros nė anėn e majt dhe njė nė vend tė atij Grygeras nė anėn e djathtė dhe atėher mund tė themi se jemi kompletuar.
Sui generis
Per here te pare pas dhjete vjetesh e fituam trofeun TIM.
Mbrėmė u mbyllėm gojėn Milanezėve, si atyre tė Interit edhe tė Milanit.
Forca Juventus.
Sui generis
urime per trofeun me te rendesishem ne itali. kete vit inter dhe milan u treguan pak bujar me ju dhe ju lan te pakten te fitoni dicka.
urime per golin e dhuruar ne nelson rivas se ndryshe nuk ishit fare ne fushe me formacionin e dyte te interit.
ndersa me milanin mu duk sikur luajtet me under 17
vari leshte
Krijoni Kontakt