ē'pune kishte moggi aty? keni arrite me hup nji ndeshje kunder nji lojtari te vetem. vetem poborski lunte, qe i'a kishte kerku nedved, se te tjeret donin me i'a lene interit. edhe tifozat e lazios benin tifozllek per ju.
a e mban mend materazzin duke i'u lute lazialve ta linin me fitu? haahahaahahaha
"vi ho fatto vincere lo scudetto l'anno scorso" ahaahahahaahaha
disa i kemi marre kunder.
dhe varet kur t'i japin ato penallti ne favor. nuk me duhet kur jam 3-0 me torinon, nuk me duhen 2 me palermon kur jam duke e masakru. dhe per me teper nuk me duhen kur ka mbaru kampionati. t'iu kishin dhene ju penalltine kunder kur muntari rrezoi marchionnin ne inter-juve
t'mi kishin dhene ato penalltite qe ishin ne derby dhe te kishin anullu golin e adrianos me dore. kto jane ndeshjet kyēe. sot do ishm vetem nji pike larg.....
po more puro po
milani eshte mire per momentin fale KAKA dhe ai vet nuk deshiron te luaj me per milanin dhe do e shohesh qe me ndeshjen me katanian qe milani do barazoj ose do rrifet...
vari leshte
Keni lajt gojen ju qe folni per Juven qe mos e flliqni ???
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Gianluigi Buffon do tė vendosė pėr vazhdimin e qėndrimit nė Juventus vetėm pasi tė shohė se kė do ta blejė klubi gjatė afatit kalimtar tė verės. Dėshpėrimi ėshtė rritur nė Juventus rreth aftėsisė pėr tė luftuar me kryesuesin Inter nė garė pėr Scudetto.Bianconerėt javėn e kaluar kanė rėnė nė pozitėn e tretė, nėntė pikė larg Interit pas barazimit 2-2 me ekipin e fundit nė tabelė Reggina.
Kam kontratė deri mė 2013. Ka ende kohė deri atėherė. Por, duhet tė shikojmė ekipin pėr sezonin e ardhshėm. Shpresoj tė jetė mė i fortė. Dua tė kuptoj nė qetėsi se ēka do tė ndodhė brenda nė klub nė mėnyrė qė tė marr vendim, deklaroi Buffon pėr tė pėrditshmen sportive franceze LEquipe.
Buffon spekulohej se kėrkohet nga Manchester City nė janar, por insistoi se dėshiron tė mbetet nė Juventus. Portieri i Kombėtares italiane iu bashkua Juventusit mė 2001 dhe ka bėrė 241 paraqitje pėr ekipin, pėrfshirė njė sezon nė Serie B.
Krijoni Kontakt