Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 115
    ..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Qenka kthyer ne kopesht zoologjik kjo teme (sic i kishte premisat qe ne titull).

Angi schatzi boll me kete teme se do te te bej me te vertete magji Sabriu. Si puna e ujkut me fshataret edhe kjo pune.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga century Lexo Postimin
    Shume veta kane thene keshtu deri sa e provuan vete.

E keqa eshte se magjistaret sa po vijne dhe po shtohen me shume. Ne kete bote ka shume magji, dhe njerez qe vuajne nga magjia.Magjia (ose syri) i shkaktojne njeriut dhimje te temershme ne trup. Zakonisht keto dhimje ndodhin ne mezin e njeriut, ose ne shpatull, por dhimja vjen nga ruazat e shtulles te njeriut. Kur ka dhimje ne shpatull, ato vijne nga ruazat e qafes, kurse kur ka dhinje ne mes, ajo vijne nga ruazat e mezit. Kjo lloj semundje, quhet nga mjeket "spolijatroza" ose nervi shiatik. Asnjeher doktorat nuk kane pasur sukses 100%. Shume raste i operojne njerezit, dhe aty i shkaterojne dhe me keq. Por gjithashtu dhe ne koke. Ka njerez qe kane dhimje te termeshme ne koke, saqe nuk i durojne dot. Mjeket vetem ilace plot drog ju japin per qetesim, kurse sherim total asnjehere. Kurse ne Islam te gjitha keto sherohen pa problem, ne dashte Zoti
    nime?

musliamnt kurr nuk smuhen a?

elhamdurila lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    I nderuar z. Sabri Kurator , rob i Allahut, ti qe e ke pranuar si Zot te vetem dhe Mohamedin si te vetmin profet.

Me lejoni t'iu drejtohem permes forumit. Kerkoj ndihmen tuaj dhe ne pamundesi per te ardhur personalisht tek ju, do te deshiroja ta parashtroja problemin tim ketu duke shpresuar ne zemergjersine dhe aftesine tuaj per ta zgjidhur. Ju lutem anetareve te tjere ti kursejne komentet, nuk jane te mirepritura. Behet fjale per jete a vdekje. Vetem z. Sabri mund te me ndihmoje.

Kam qene dikur nje muslimane e mire. Nga deshira per te lexuar Kuranin dhe fjalen e Allahut, mesova autodidakt arabishten. Familja ime nuk ishte ne djeni. Une shkoja fshehurazi ne xhami, falesha fshurazi, kur mbaja ramazan hiqesha si e semure. Por pastaj me lindi deshira per te mbajt hixhabin. Duhet t'ua thoja. Ketu me duhet te shtoj, qe ndjeva dhe pashe ne enderr nje enjgjell te Allahut. M'u shfaq i veshur me te bardha, dhe me tha se duhet te kthehesha ne rrugen e Allahut, se askush s'mund te me ndalonte per kete. Keshtu vendosa te bisedoj me familjen time. Pas debateve te shumta, arriten ta pranonin, por kurrsesi te me perkrahnin. Atehere isha ne gjimanz. Vendosa te mos konkuroj ne Shqiperi, por ne nje shtet perendimor. Fale rezultateve te shkelqyera qe kisha, u pranova ne universitetin ku aplikova, ne degen qe me pelqente. Po shume shpejt hasa ne jeten e shthurur perendimore. Kur them e shthurur kuptoj cdo gje qe eshte harram per ne, muzika, zhveshja, alkooli, etj. E pashe, qe shejtani po me fliste ne vesh, po mundohej te me tundonte. Ne fillim arrita te mos bie pre e hileve te tij. Por nje dite, isha ulur ne nje mengjesore me nje shoqen time, dhe aty ishte edhe nje djale. Po me shikonte pandalur. Nuk e di sesi, por arriti te gjente nr. e celularit dhe me solli msg. Mbas shume pergjerimeve te tij , ne u takuam. Une nuk i jam dhene atij. S'kemi pas kontakt fizik te asnje lloji. Por e ndjej se po filloj ta pelqej, po dashurohem. Kam aftesine te enderroj shume. Dhe ne nje nga keto enderrat e fundit, brendesine e se ciles nuk dua ta bej tamam publike, u hapen dritaret furishem, perdja lekundej nga era qe frynte dhe une u zgjova qulle ne djerese. Ndjeva nje dore qe me shtrengonte fytin, me terhiqte kembet, me gjuante me shpulla surratit. Kam ne qafe shenja e gishatave qe me ka mberthyer.

Ju lutem me ndihmoni. Une e di qe ishte nje xhind. Me vjen tani shpesh. E di qe kam bere gabim. Nuk dua ta shoh me ate djalin. Me nxorri nga rruga e Allahut. Cfare duhet te bej? Si ti largoj? Kam nevoje per keshillen tyre te vyer ju lutem. Jam e deshperuar.

Me respekte angelina o2

Pershendetje angelina. Unë e kam percjellur këtë emision "http://www.top-channel.tv/new/video.php?id=4030", ishte një sheruese nga Shqiperia, ishte e njrohur sipas asajë, kishte njerëz aty prezentë qe i kishte sheruar, bile bile aq e vlersonte veten sa ajo e quajke veten profete, e derguara e Allahut, andaj meqe vertetë kuptova se jeni ne probleme dhe po te sulmojnë xhind, te propozoj ta shiqojshë vet e pastaj të vlersoni. Kush e di, ajo edhe aty bëri "mrekulli" me ni shishe me uj, ndoshta te sheron se edhe kjo eshte sikur kta mjekët tjerë. Un vet nuk i besoj ta them te verteten, por, pasi ajo ishte muslimane dhe sheruese, pse jo. kush e di?!!

Sidoqoftë un uroj bekim te Zotit per ty angelina.
    respekte
    toni77

kliko

http://www.top-channel.tv/new/video.php?id=4030
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 04-03-2009 më 20:48
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Zoti i di te gjitha Maska e shoferi
    Anëtarësuar
    15-01-2008
    Vendndodhja
    Malishev
    Postime
    65
    o sabri(me qellim po shkruaj emrin me te vogla) Zoti te lumt ne per te ai ka krijuar nje njeri para2009 viteve ,ai njeri ka qen i persosur dhe ai njeri ka mundur te sheroi te gjith madje edhe te verberin e ka ba me sy e per ate njeri ke lexuar edhe ti.Te lutem o sabri mos ngaterro gjanet dhe mos na fol per fen ketu e ke vendin per kete tem andai te lutem mos shkruaj ketu JEZUSI te ndihmoft se shum keq qenke po me dhimesh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2009
    Postime
    6
    Un nuk e di sa te vertete jane keta qe ankohen per te tilla gjera ketu,dhe sa te "mrekullueshem" jan ket fallxhoret me shkollen e kuranit por ajo qe me kane par syt vet mund ta them me siguri.Shum goca kn pasur probleme si te atij cunit te vuajtur na dashuria dhe nuk linin sure pa lexuar dhe telash pa pesuar,ndersa per sheruesit jan bere si shtrigane trendy gjejne adoleshente dhe marrin ne qafe njerez,dhe kur them "me qafe" e kam vertet se keshtu te katandisur keta i kam pare vete.Meqe justifikim per te nderhyre ne jetet e njerezve vend e pa vend kane zotin,a mund te me thone:Zoti ca njerez i favorizon me shum se te tjere qe te le ty more sabri me hap kanale zemrash si te hapje gropa rrugesh? Bukur shpjegim u jep na dhe per xhindet po zotrote kush na siguron se ti nuk ben ca te thone "xhindet jo te mire" ?
    Po po ti ke justifikim kuranin.

gemini Maska e gemini
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    eu
    Postime
    78
    O cu kenaqa ketu duke lexuar ca budalliqe .
    Po akoma i besoni keto budalliqeve , jemi ne 2009 ore shoke.....
    Njerzit qe kane probleme te tilla mund te shkojne te psikollogu e jo ke ky sabriu ketu .
    Ketej nga Italia njerez te tille qe kane mar ne qafe njerezit po i fusin neper burgje .
    Kujdes Sabri se po te vjen radha edhe ty me duket hahahahah.
    Sa per ata qe i lene i dashuri o e dashura , po pse o pak te tjere o te tjera ka ne xhiro ???????
    Thirri mendjes o popull se ja u thajne portofolin........ciao
    "Tu vedi cose che esistono e ti chiedi perchè;io sogno cose mai esistite e mi chiedo perchè no?"

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    vetem kesaj i besoj (syri i keq) nuk di a ben pjes kjo ne magji a jo vetem se po ndodhke ,mos te ju duket e pa besueshme .

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Sherimi qe kerkon behet me mendim pozitiv,optimizem dhe vizualizim.Imagjinoje veten me plot energji,te lumtur etj dhe rezultati do sherohesh pa asnje ilac.Imagjinoje(vizualizo) veten sikur do marresh dicka qe e do,ose do besh dicka,ose do behesh i pasuar.Vizualizo dhe do kesh rezultat
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 24-06-2009 më 16:58
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e klaus fisher
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    aty ku mbaron hapesira
    Postime
    254
    Bike ,po magji din me bo nga kamera ti ?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une jam shume skeptik si natyre. nuk di a eshte mire apo keq. e vetmja gje e mbinatyrshme qe besoj eshte Zoti. nuk kam besuar kurre ne magji. ka gati 2 vjete qe jam me nje vajze nga republika dominikane. ajo me tregon per shpesh per magji te zeze. per shume "stregone" (nuk me pelqen te perdore fjale te huaja, por nuk e di fjalen shqip). per njerz qe komunikojne me te vdekurit e ku di une. njerez qe shohin te vdekurit. gjera shume te pakonceptueshme per mua. ne fakt nuk i ve gati kurr veshin, por kam pyetur edhe disa njerez te tjere nga po ato vende thjeshte per kuriozitet dhe me tregojne te njejtat gjera. edhe nje shok i imi i ngushte (ai eshte amerikan nga miami, pra aty afer) i dinte keto gjera. madje edhe ai me tregon qe shihte gjera "te quditshme". une personalisht vazhdoj te jeme skeptik :-)

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Krishti, përmbledhja e gjithçkaje frymore.
    Nga marcus1 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-10-2007, 09:38
  2. Keshill per sherim?
    Nga hubejb në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 22:13
  3. Mbi gjendjen shendetsore te Presidentit Rugova..
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 19-09-2005, 10:52
  4. Sherim njerezeve me \MAGJI\!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-10-2004, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •