Kam i pytje per myslimanet e kti forumi
Sa prej jush falen 5 here ne dite, s'pine raki, s'hane mish derri e s'shofin femnat rruges?
Seriozisht e kam mos e merrni me te tallun
Kam i pytje per myslimanet e kti forumi
Sa prej jush falen 5 here ne dite, s'pine raki, s'hane mish derri e s'shofin femnat rruges?
Seriozisht e kam mos e merrni me te tallun
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ryder : 05-01-2003 mė 02:30
Jemi plot
Te Allahut jane cfare ka ne qiell e ne toke.
Jemi plot.
Te Allahut jane cfare ka ne qiell e ne toke.
Duke qene se se njohim njeri tjetrin smund te te japim pergjigje te sakte , por besoj se te gjithe Muslimanet qe jane ktu edhe nese calojne ne ndonje prej atyre qe permende me siper , jane te bindur qe ato gjera duhen bere.
Peace!
Pyetje per "mylsumanet"??????????
Se pari mesohu ta shkruash mire kete fjale, mandej fillo dhe shtro pyetje!!
[size=0.5]Sometimes friends
cause You pain & happiness
they come & go
but one thing 4 sure
they Love & miss you,
believe me I am 1
of them......!!![/size]
Thuj te drejten vete e dallove qe ishte gabim apo ta tha kush?Postuar mė parė nga Arjeta
Pyetje per "mylsumanet"??????????
Se pari mesohu ta shkruash mire kete fjale, mandej fillo dhe shtro pyetje!!![]()
Megjithate fajtor jam! Me qelloni! E shkruva gabim ihere, pastaj kur e kuptova, nuk me lejohej me ta korigjoja.
Pytjen iniciale e bera sepse ktu ne forum, (edhe ne Shqiperi) ka shum MYSLIMANE qe nuk jane praktikante, por e perdorin myslimanizmin si prone familjare nganjehere vec per te kundershtuar fete e tjera.
Kur nga ana tjeter dihet qe islami esht nje fe qe kerkon disipline ne praktikat e saj, si falja 5 here ne dite, mbajtja rregullisht e Ramazanit, mos pirja e alkolit etj.
Si te thush shpirti i myslimanit nuk shpetohet aq lehte sa ai i nje te krishteri, qe mund te thote "pranoj Krishtin" dhe i hapen dyert qiellore...
Teneqja kur eshte bosh ben shume zhurme...
lereni ...
Me kete zell te meson hoxha ti pergjigjesh pytjeve te Kaurreve ty??Postuar mė parė nga SH_H
Teneqja kur eshte bosh ben shume zhurme...
lereni ...
Edhe shum faleminderit qe po i jep mend te tjereve a te shkrujne a jo, po here tjeter shife a te pyti kush, para se te dalesh si i kryeplak.
Sa per te tjeret: Un e shpjegova njehere arsyen e pytjes pak me lart...un jam vete mysliman po jam pak konfuz se kush mund te futet te termi "mysliman". Dmth per nje praktikant dhe nje jo-praktikant.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ryder : 08-05-2003 mė 21:22
pra ti e konsideron veten kaurrrrMe kete zell te meson hoxha ti pergjigjesh pytjeve te Kaurreve ty??
tani thua qe qeke mysliman, mashtrusa te tille s'meritojne as aq, s'meritojne pergjigje fare madjeun jam vete mysliman po jam pak konfuz
Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.
Krijoni Kontakt