ngushellimet e mia popull...
ngushellimet e mia popull...
Interista mo u don't worry still viti tjeter mos cani kok hajde shnet
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
o bo bo ca boni vaki kshu mer jahu.une me gjithmen thash qe do me bohet qefi po fito interi,po ksaj rradhe zoti do bote drejtesi milani eshte e vetmja skuader italjone qe meiton te shkoje ne finale te champions league.hajt mos u merzisni
perche aspettare domani per un sorriso,perche aspettare domani per una carezza,perche aspettare domani per un baccio
oggi pago,oggi trombo
ngushellimet tona interista mos qani shume se na duhet uji per dritat mos e coni dem ose ikni qani ne buze te lumejve.
milani č l'unico e il mito
pershendetje te gjithe tifozave te interit ehhhhhhhhhh sa te mire qe jemi dim cte zgjedhim
ec atyyyyyyyyyyy hallall
pucinella![]()
FORCA INTER
![]()
![]()
Encompassed in a love so profound,
incomparable to all he has known.
Propelled into this wondrous whirlwind,
his heart understands she is his alone.
...quote nga nje shkrim i Besnik Dizdarit, botuar tek TEMA.
Njė komb qė nuk merret me problemet e tij rrezikon deri dhe ēkombėtarizimin. Ka njė televizion nė Shqipėri qė bėn njė lojė me telefonime. Kur i pyet tė rinjtė apo tė rejat shqiptare qė i dalin pėr njė quiz, se "tifozė tė cilės skuadėr janė", asnjeri nuk pėrmend skuadra shqiptare, por me krenari thonė: "Jam tifoz i Interit", "Jam i Milanit", "Jam i Realit". Kulmi ėshtė kur dėgjon edhe ndonjė gazetar qė me krenari pėrgjigjet kėsisoj.
hallall o bo keq per leke tha morati,edhe shiti krespon...........hajt se ket vit e fitut i kupe,kupen moreti,vitin tjeter me kismet fitoni kupen peroni.........
perche aspettare domani per un sorriso,perche aspettare domani per una carezza,perche aspettare domani per un baccio
oggi pago,oggi trombo
O Princo!
Leje mer qafir fatbollin ne me thuj si shkoi puna me maunet.Cdo gjo m'rregull?
Mos i bo dalje shoqnis se perfuno si Baftjari masnej.
Hahahahahahaha.
Krijoni Kontakt