G E Z U A R
V I T I N
E
R I
2 0 0 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F O R C A INTER !!!!!
G E Z U A R
V I T I N
E
R I
2 0 0 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F O R C A INTER !!!!!
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Dakord me ty per J. Zanettin dhe Brehmen. Portier do ishte Bordon ose Zenga. Mbrojtes i lire pa diskutim Faccheti. Beppe Bergomi pa dyshim. Mazzola ne mesfushe. Aty une do vija edhe Beccalossin. Ndersa ne sulm per ate qe kane bere per Interin, per mua do ishin Boninsegna dhe Altobelli.Postuar mė parė nga Cyclotomic
...ej cili do ishte INTERI ME I MIRE I TE GJITHA KOHRAVE???
per mua Zanetti esht brenda nje here pa diskutim.
Brehme gjithashtu
Ka dhe shume lojtare te tjere qe do ta meritonin, por varet se nga cfare do gjykoheshin qe te futeshin ne kete formacion.
FORCA INTER !!!!!!
Le te jete 2004 viti i fitoreve !
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
shpresojm qe milani te bej me romen ate qe arritem ne me juven
dhe qdo gje fillon nga e para.
na duhen dy trofe kete vit
viva INTER
MARTINS : ''Non potevo tradire la mia squadra !''
Martins vendosi qe te mos shkoje ne KUPEN E AFRIKES, do ti duhej te largohej nga Interi per rreth 1 muaj.
Per Nigerine eshte nje mungese shume e rendesishme , pasi Nigeria pretendon per te fituar titullin. Gjithashtu Martins mund te humb vota ne garen per fitimin e PALLONE D'ORO per Afriken.
''Mendoj vetem per Interin - tha ai. Mund te ndikoje ne karrieren time braktisja e skuadres ne keto momente ''
BRAVO OBA OBA ! Zakeroni eshte me i lehtesuar tani ...
forca INTER !!!
kisha kohe pa shkruajtur ktu une booooo
car thoni ju mo dihet qe do fitojme kte vit i ka vdek nona atij muhabeti as mos e zgjasni mo
gooooooo INTER
pershendetje te gjithe tifozave mos harroni e jemi si shpirt
holaaaa
Interi ka vite qe nuk fiton asnje kupe edhe per ket me vjen shume keq sepse eshte nje skuader e kompletuar me te gjitha edhe ne te gjitha drejtimet e lojatareve.
Une nuk jam tifoz i Interi por kam deshir qe Interi sivjet te beje nje loje te bukur edhe spektakolare qe sivjet te shohim skuadrat Italiane me ndryshe se vitet e tjera ti shohim te forta si ne kampionat edhe ne Kampionatet e Kupave te Europes.
Pershendetje te gjithe INTERISTAVE kudo ku jane . Hej e dini si eshte puna ? Populli thote nje fjale te urte " Qente le te lehin karvani ecen perpara " . Keshtu qe le te flasin keta milanistet se kemi per t'i nxire . Hajt tung.
Mos harro , ti je i vecante , ashtu si gjithe te tjeret
Sot esht nje dit e volitshme per tju afruar kreut.
Do jet bobo qo do shenoj
viva INTER
INTER - Lecce 3 - 1
Cruz, Cordoba, Vieri
VIERI feston golin 100 me fanellen NERAZZURO , shoket
e skuadres i vene ne koke nje korone, pas golit.
Pas ndeshjes VIERI thote- '' Per mua eshte nje arritje e bukur dhe e rendesishme jam shume i kenaqur.Materazzi kish 2 muaj qe kish blere koronen e priste ta vendoste (qesh).Sot morem nje rezultat te rendesishem ''
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 06-01-2004 mė 14:13
Krijoni Kontakt