o vlla ta thashe dhe i here qe une jam Milaniste po me vjen inat qe thu ti i kane kerkur nai lojtare Juves.Po pse te vjen inat i her?Po une e di qe jeni ekip koti po ju se pranoni e lal.Po pse ti qenke eksepert futbolli kshu?Qe thua dole me mire se mua qe te dish per futboll po pse kush je ti kshu qe dinke me mire se mua?Une si ndjek ndeshjet e Interit po une i di ca tipare ka ky lojtare e ca ska,prandaj.SHEVCHENKO NA MUNGOI DHE VJET NEVE PO FITUAM CHAMPIONS LEAGUE NE APO SISHE KSHU?UNE NUK THASHE VETEM SHEVCHENKO PO THASHE DHE NESTA.SE INZAGHI DERI DJE ISHE I VRARE dhe nuk eshte ne forme.SERGINHO PO ashtu ishe i vrare,KALADZE NDEJTI 5 MUJ I VRARE,MALDINI NUK LUJTI 4 NDESHJE.DHE ME DUKET SE JU JENI ATO TIFOZA QE QANI SE JU THONI JO NGA MUNGOI KY JO AI,po pse ca jame un kshu palle jam qe mos te di 2 gje e?Ktu ma mbylle gojen qe the e di ti apo e di un qe jam me Interin se per Interin se kam rrujtur nai her prandaj nuk i lexoj per ate ekip.Po sa per Milanin mu sma fut se di me shume se ty per Milanin aight?Me thu ti mua jo ka qene ky i vrare jo ka qene ai,ska qene vetem Interi qe ka pas lojtare te vrare po dhe Milani.Postuar mė parė nga Cyclotomic
ate mos na cani ***** mos ma thuj mo se sta kam per borxh qe te degjoj ty se kshu u zive me ate tjetrin. JEP ARGUMENTA ORE SE STA KA QEFIN NJERI, I DI TI BIZNESET E INTERIT SE SA LOJTARE I MUNGOJN APO UNE QE JAM TIFOZ ME ATE TJERTIN ATY SIPER EDHE ME SHUME TE TJERE QE DO FLASIN...
spo marrvesh me ke je tifoz o vlla se me dole me ekspert se mua ne punet e ekipit qe kam mbi 15 vjet qe jam tifoz koshient, se me perpara vija shallin po se disha car ishte futbolli si kalama i vogel qe isha.. po me tregon ti neshjet e interit. Mos ore mos ja fut pordhes kot.
PERGJIGJU KSAJ TI I HERE.... THE QE NA MUNGONTE SCHEVCHENKO... IK MER NJE NDESHJE QANI QE JU MUNGO SHEVCENKO.... ajo liste eshte me se e vertete qe ju kam dhene... materazzi ska lujt 4 neshjet e fundit ore... po shiko un ne ate statistike nuk te kam dhene se kush ka munguar ne CHAMPIONS LEAGUE... se shkon numri i ndeshjeve ne 7 apo 8 minimumi....
UN KUR THEM SKAN QENE ESHT TJETER GJE NGA SKAN LUJT... SKAN QENE DMTH QE SKAN QENE AS NE STOL ORE ...
NQS CRISTIANO ZANETTI VRITET NE SKISHIM LOJTAR ME E ZEVENDSU... SA PER DIJENI ATA KAN LUJT QE TE DY BASHKE, CRISTIANO ZANETTI ESHT SI LIBERO MESFUSHORE, NDERSA ALMEYDA KA TIPARE SULMUSE.....
Krijoni Kontakt