Mbase duhet te aktivizosh bllokimin e pop-ups per kete faqe.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Edhe une kam te njejten problem.Dje po me nderhynte nje website aq shpesh (brenda nje min nja dhjete here) sa mu acaruan nervat dhe e mbylla fare kompjuterin
E para e punės kjo temė nuk e ka vendin kėtu dhe e ke hapur nė vendin e gabuar. Mund ta hapje tek Vėrejtje dhe kėshilla. Ose, meqė ka tė bėjė direkt me kompjuterin dhe si rrjedhojė me Informatikėn, duhet ta hapje tek Informatika dhe tek Pyetni Ekspertėt. Atje do merrje udhėzime pėr zgjidhjen e kėtij problemi qė ke hasur.
Dhe ju tė tjerėt rriteni pak nivelin e seriozitetit se nuk ju bėn dėm. Nuk ėshtė kėndi i humorit kėtu.
ns
mu nuk me ndodh se kam pas nja 5 vjet pa hy ktu.thashe te futem te shof a ekzistoj akoma. ketu qenkam. woo hoo. thash te shkruj ktu tek tema anises se eshte anetare e pavdekshme e forumit. lol
![]()
never give up your dreams, cos 1 day you will find out that it's all you have got left.....
Futi nje pastrim cookies dhe temp files. Pastaj, shko tek tema Baptist ne lidhje me reklamat e forumit dhe ndiq procedurat aty...
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
loool/ ca ka naj teme interesante kto dite??????????????
po kshu padogane me qe te zihemi te grihemi ska me??????
bring me up to date woman. lol :P
never give up your dreams, cos 1 day you will find out that it's all you have got left.....
Po ka bere Bap nje sevap per kete hall.
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=105432
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Korbi999 : 27-02-2009 mė 13:16
Bese dhe hakmarrje.
Shko tek tools options dhe blloko kete faqe black..... nuk do hapet me
flm
www.botaime.tk
Krijoni Kontakt