Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anëtarësuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejë
    Postime
    522

Arrow Kosovo.com në ankand - 30.000 euro deri më tani

Kush do të fitojë betejën virtuale për Kosovën... Emri i domenit Kosovo.com aktualisht është në shitje nga Sedo, një prej kompanive kryesore në botë për shitblerjen e emrave të domeneve.

Ankandi përfundon nesër, e enjte në orën 18:00 dhe Kosovo.com tanimë ka arritur vlerën prej 30.000 eurosh me 13 oferta sa janë paraqitur deri më tani. Shumica e ofertuesve me siguri vijnë nga Kosova, Serbia dhe Shqipëria.

Çfarë do të ndodhë nëse domeni blihet nga qeveria serbe? A do të lejojnë shqiptarët që ky domen sërish të jetë në posedim të serbëve dhe sërish të shfrytëzohet për propagandë antishqiptare, mbetet të shihet.

Vlera e këtij domeni është edhe më e madhe kur kihet parasysh se, Kosova në botë njihet më shumë me emrin Kosovo, dhe pjesa dërmuese e të huajve në internet e kërkojnë me këtë emër.

Shumë ekspertë ndërkombëtarë, kanë vlerësuar se domeni mund të kushtojë mes 300.000 e 500.000 dollarëve amerikanë. Çmimi i rezervuar në dollarë aktualisht është mes 50.000 e 100.000 $.

Vlen të theksohet se ky domen ka qenë aktiv më herët dhe ka vjellë vrer ndaj vlerave të Kosovës.

Ankandi për Kosovo.com mund të ndiqet nëpërmes Kesaj Lidhje Te Internetit

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ore se po behemi si rss feeder ekziston nje teme e tille e hapur nga necky mjani na hapet tema te kota pa vlere

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Tema të Ngjashme

1. www.kosovo.com në shitje
    Nga YlliRiaN në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 14:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •