Prano humbjen se do ndihesh me mire dhe teper i qartesuar pse deshtoi kjo lidhje.
po
jo
Prano humbjen se do ndihesh me mire dhe teper i qartesuar pse deshtoi kjo lidhje.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Rasti yt ndryshon nga ai i eagle.Ai beri nje gabim, ajo ja fali.
Ty te la ajo per te tjera arsye qe nuk erdhen vetem per nje gabim tendin.Ajo jo se ve ne dyshim dashurine qe ke ti per te ,por ka humbur besim se ti do ta besh te lumtur.Prandaj them jepi kohe. Afroju si shok pak nga pak.Beji ndonje dhurate simbolike.Psh lule.Tregoi me vepra qe ke ndryshuar dhe jo me fjale.
Motra ime e pranoi burrin qe ka tani pas tre vitesh kembenguljesh nga ana e tij.Vetem atehere u bind qe ai vertet e donte.Te uroj fat.![]()
Feelings change - memories don't.
shume e drejte kjo dea.por se di , se njerzit nuk jane te gjithe njelloj.un tani qe rri pa te pa e takuar sikur me lehtesohen dhimbjet jo se nuk e dua me por kur e kam afer dhe e shikoj me plas zemra qe nuk e kam timen shif me sy e plas me zemer kur i thone.ndosht po ti rrij afer do e lendoj veten me shum nese ajo nuk do me pranoj pastaj.kurse keshtu ndoshta do e harroj megjthse kam frike se asnjehere nuk do me ndahet nga zemra.
me tha njera qe ti mund te vuash sepse ke ate egon e personit te lene... i thash vetes qe mund te kete te drejte... POR DREQI TA HAJE SI KA MUNDESI ???
PSE ME LENDON ZEMRA KUR E MENDOJ?
PSE KUR ZGJOHEM NE MENGJES VETEM ATE KUJTOJ?
PSE ME THER SHPIRTI SA HERE E SHIKOJ?
PSE ME MBUSHEN SYTE ME LOT SA HERE E KUJTOJ?
PSE SA HERE KTHEHEM NE SHTEPI ME BEJNE DUART TE KALOJ
NJE HERE NGA SHTEPI E SAJ E QE NDOSHTA TE ME SHIKOJ?
PERSE DREQIN NUK ME NGJIT AS MISS UNIVERSI?!
NUK ESHTE DASHURI KJO??
Dashuri eshte dashuri.
Po nje pyetje- C'a te thote ajo njehere? Ta ka thene troc qe nuk ndjen me per ty , ste do ? Se po ta ka thene, move on. Sa torturon veten. Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kam njohur njeren qe e la burrin ,se ishte shume xheloz dhe pa shkak.Ja nxiu jeten me xhelozine e tij.Behej xheloz dhe kur e shikonte te fliste dhe me kusherinjte e pare te saj .Nuk e linte te dilte nga dera e shtepise vetem.Edhe te prinderit nuk e linte te ikte.Ci thua kesaj lloj xhelozie ti Gostivar,e dobishme per dashurine?![]()
Feelings change - memories don't.
Si them une !!!
Une them se xhelozia nuk ka kuptim! E di pse , sepse nje njeri qe xhelozon tek bashkeshorti qarte tregon se nuk ka besim tek ai ose ajo!
Nqs dy persona nuk kane besim tek njeri tjetri, parashtrohet pyetja pse u martuat aman ?!!
Nuk e kam ndermend qe te martohem dhe te behem polic i gruas sime joooo! Pak probleme tjera kam , tani u paska dashur nga xhelozia qe te kontorlloj gruan dite e nate!!! Kurre nuk do ta bej kete. Sepse ashtu sic mendoj une ndoshta jam gabim , por nese perendija te lidh me dike qe eshte i pabese kush e di se sa ta ruajsh , do ta gjej kohen , do ta gjej momentin dhe do ta bej pabesine e tij ose saj!
Por ama nese Perendija te lidh me dike qe ka bese , personi i tille ose personja e tille kur nuk kane per te te tradhetuar.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
mos genje veten se nuk eshte dashuri,
ky eshte fiksim kronik qe mund te lere pasoja.
po zgjidhja me e mire do ishte te vrasesh veten, me siguri nuk ke per te menduar me per te, ate gocen do ta lesh me ne fund rehat dmth do i besh nder, dhe forumit do i besh nder duke mos i harxhuar KB te panevojshem.
zgjidhje perfekte.
te vuash prej "dashurise" eshte thjesht qurravitje e panevojshme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 02-03-2009 mė 16:17
Lere te shkoi,nuk keni qene per njeri tjetrin .E dhimbshme per disa kohe po qe besoj kalon .
Krijoni Kontakt