Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501

Ēka duhet te bejme na tash.

E qela kete tem per shum arsye jo personale por kolektive me mer mendja se edhe ju do te pajtoheni dhe do te me bashkangjitni xhdo gje qe nuk do ta them une,dhe te dalim me nje rezultat ne fund te shohim se cka kane bere keta parti per ne Shqiptaret qe ne i votojm.

Do ti mbledh te gjitha gjerat ketu vetem te nje tem,do te beje edhe pyejte poashtu edhe beni pyetje,po ashtu pergjigje njeri tjetrit te hapim syt njeher edhe na jemi RINIA dhe duhet te shohim krejt me nje sy tjeter sic shohin keta politikanet ton.

Pse duhet ti votojm ne keta parti(krejt dmth) cka kan bere keta per popullin shqiptar.

A votohet tash partia nga shumica vetem per ceshtje personale e jo per ceshtje qe me te vertet duhet te zgjidhen njeher e pergjithmon.

Pse ju te BDI-se e votoni kete parti,me thoni cka bere kjo per popullin shqiptar,me thoni cka eshte duke bere tash kur eshte ne pushtet.

Pse ju te PDSH-se e votoni kete parti,me thoni cka bere kjo per popullin shqiptar.

Pse ju te DR-se,etj etj etj me thoni pse do ti votoni keta parti,mendoni se do te punojn dicka per popullin shqiptar,a mos mendoni se do te jene te njejt sic kan qen keta para ketyre,apo si gjithmon interesi personal i juaji e jo i popullit ne pergjijthsi.

Do flas dicka edhe per komunen e Tetoves dhe disa pyetje Tetovareve,me thoni cka ka punu HAZBI LIKA per Tetoven,ta ndreqi qendren hmm sa e di une ajo ka pas qen krejt mermer dhe tash eshte krejt begaton,dmth jet shkurtt eshte ajo,hmm harova na vendoj drita apo na ndreqi rrugen,aii po po ndertoj kalaja ne mes te Tetoves dmth Ndertesa nga 7-8 kate per vetin e vet po e di cka halla i koft per ket po sikur te punonte edhe per rrinin pak me teper me mire do te ishte nuk do tja permendshna mandej ndertesat,aii po na nderoi emrin nga KODRA E DIELLIT e vendoi ne POPOVA SHAPKA,hmm rregulloj nje pjes te qytetit ndersa kendej nga shkolle muzikes e la mbas dore,tash ja kujtu me vendu ndonje drite,ke shkolle muzikes qent,macat dhe njerzit bashk jan duke jetu ne ato kuntinjera me berllok,me ata flak qe ngrihen nga 3-4 metra lart dmth qe ndizen kontinjerat mbrenda dites ku aty eshte stacioni Tetov-Jazhinc dhe njerez me te madhe ka aty.

Pse ne asnje qytet shqiptar se paku nje bazen dimror,apo sall te jete e ndertuar nga shteti.

Pse nuk dergojn kurgje nga qytet shqiptare?

Do te vazhdojm nese me ndihmoni edhe ju ne xhdo gje qe ka te beje me ne,jemi RINIA dhe ju them mos ju frigoheni partive o njerez,sepse ne vet duhet te formohemi dhe ne jemi ata qe mund te cojm zerin ton lart,mund te frigoheni nga Zoti se nga njeriu jo jo kurr.

Mblidhuni te gjithe ketu te kjo tem,pa mos anuar nga asnje parti,mos mendoni se e vetmja menyr per te jetuar na qenka partia,sa e di une menyren e te jetuarit e ben vet njeriu e jo dikush tjeter.Mua personalisht partia nuk me ka ndihmuar ne asnje gje,sme eshte desht dhe e them keshtu mund te perkrahi dhe kam perkrahur partit tona,por ajo qe do te na beje ne realitet dicka qe me te vertet na premton,po deri me sot cila e beni realitet apo cila e mbajti fjalen e dhen perball popullit asnjera.

Edhe njeher u them mos u frigoheni,nxjereni zerin se jemi ne demokraci,edhe pse shteti nuk eshte shtet demokratik.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Une per vete nuk votoj asnje parti,, dhe dicka nuk arije te kuptoje, pse populli nuk mbushet me mend, pse nuk behemi neve te luajm me partite, por ata na kane mare perpara dhe bejne sic duan vete????
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!

NoboDy Maska e besar_atb
    Anėtarėsuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Citim Postuar mė parė nga Alex731 Lexo Postimin
    Une per vete nuk votoj asnje parti,, dhe dicka nuk arije te kuptoje, pse populli nuk mbushet me mend, pse nuk behemi neve te luajm me partite, por ata na kane mare perpara dhe bejne sic duan vete????
    Alex mir e ke cek kete mirepo jam shum i sigurt se te gjithe e dijne kete pasiqe cdo dite shifet,eshte ky pra realiteti mirepo asnjeri nuk e kundershton kete dhe kur vjen koha e zgjedhjeve jane te nxehur tejmase po ata njerez qe e thone kete fjale me heret,qe dua te them njerezit pa interesa personale ne ndonjeren parti.
    Plagėn e nėnēmon ai qė nuk e din ēka ėshtė dhimbja!

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga besar_atb Lexo Postimin
    Alex mir e ke cek kete mirepo jam shum i sigurt se te gjithe e dijne kete pasiqe cdo dite shifet,eshte ky pra realiteti mirepo asnjeri nuk e kundershton kete dhe kur vjen koha e zgjedhjeve jane te nxehur tejmase po ata njerez qe e thone kete fjale me heret,qe dua te them njerezit pa interesa personale ne ndonjeren parti.

Mire e ke thene,ashtu eshte realitet por na duhet te ndryshojm edhe pse ndoshta nuk kemi ndryshuar me pare tash e kemi ne dore te ndryshojm,sepse tash jan zgjedhjet,dhe tash mund te koret sukses ne nje drejtim qe them se nuk eshte i keq,sepse mjafton njeher tua bojsh TUNĒ e shohish heren tjeter se cka behet.

Nese mundeni jepni ndonje pergjigje rreth asaj qe dini me saktesi ose tregoni dicka qe na kan premtuar dhe e kan bere ne realitet dhe qofte se nuk e kan bere ne realitet,ka njerez qe frigohen mos e humbin vendin e punes e ata nuk pergjigjen,po ok ska problem po me e keqja eshte se jan nje shumic e tyre,qe hyn ne pun me parti ndoshta edhe ka prej atyre qe se kan mbaruar fakultetin dhe e din cka i pret mandej,por ka disa qe mbyten vet me doren e vet dmth inkuadrimi ne parti dhe si pasoj ketu te na e haaan plumbin prej kundershtarit,prej qorrit,prej atyre te cilet mendojn se xhdo gje eshte partia e vetem partia.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

NoboDy Maska e besar_atb
    Anėtarėsuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    -Black Mamba- Jane disa gjera te cilat duhet shikuar nga nje kendveshtrim tjeter e jo sic i shikon shumica e popullit shqiptare ne fyrom.Po them me keqardhje jemi shume te mjerre dhe jemi shume naiv kur perkrahim ate qe ta ngul thiken pas shpine.Nuk flas ne anim te ndonjerit krah politik mirepo flas te drejten dhe shoh realitetin.Per momentin perkrah PDSH-ne per shume arsye mirepo po ta them shume sinqerisht asnje interes personal,familjar apo shoqeror nuk kam pasur dhe nuk kam.Nese je i vetedijshem dhe nese je i zoti per ate pune(profesion) qe zoteron me beso qe do ia arrish kurdohere pa ndihme te asnje partie politike.Mirushe Hoxha-kandidate per President Shteti nuk eshte anetare e PDSH mirepo garon per PDSH ne keta zgjedhje,e din pse?? sepse kuvendi,kryetari i partise i ben thirje qe ajo te perfaqesoje kete parti dhe mua mu kjo gje me ben pershtypje (mbas shume gjerave tjera te mira qe kam pare dhe shoh ne kete parti) kur partia din te vlersoj njerezit dhe nuk shef rrethin e ngushte qe dmth anetaret,nuk eshte doemos qe ndonje prej anetareve te ndonje partia te garoje per dicka qe nuk eshte kompetent per ate.Nese do pyesje cka beri ajo parti ne qeverisje,ka shume gjera per te treguar se cfar ka bere, ka shume gjera qe neve si qytetar na nevojiten dhe shumicen prej tyre per shume pak kohe qeverisje arriti qe ti realizoj,mirepo ne shqiptaret duam gjithcka te jete ne rregull atehere kur shohim se dicka po ec mire ndersa kur shohim se cdo gje shkon mbrapsht kerkojm te kemi shume pak qe mos te ngelim pa hic.Jam shum i drejt dhe thash qe nuk anoj ne kete shkrim ne asnje parti mirepo duke pare realitin ti them keta gjera.Jam po ky qe isha kunder asaj qe ndodhi ne parlamentin e fyromit(edhe pse ishte PDSH ne qeveri),jam po ky qe kisha mendime te kunderta per rastin e brodecit,mirepo doren ne zemer kur te flasim per te arriturat e ketyre dy partive duke shume qarte gjerat se kush beri e kush s`beri.Njoh njerez(kuadro) te reja ne PDSH te cilet me te vertete do ua kishte lakmin cdo subjekt politik ti kishte ata njerez te rinj te gjalleruar dhe te pa lodhur nga rruga e dijes nga rruga e drejt.Nuk jane rastesi levizjet e fundit te cilat ndodhen ne kete parti qe nga largimi i Selmanit dhe me pas edhe te tjereve,iku koha e tyre,kemi rradhen ne sic ke cek edhe ti RINIA jemi ata te cilet nje dite do perfaqesojme kete komb qoft ne fyrom apo kudoqofshim.Thjesht nuk shoh prespektiv tek partia e cila eshte ne pushtet,seriozisht e them se partia maqedone qeveritare shume thjesht i ben gjerat kunder shqiptareve pa pyetur fare partnerin e koalicionit,taman si periudha para 2001.
    Besoj qe isha i kuptueshem per te gjithe e sidomos per personin te cilit iu drejtova.Ne jemi ketu per te debatuar dhe do te debatojme kurdohere.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga besar_atb : 25-02-2009 mė 13:37

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga besar_atb Lexo Postimin
    -Black Mamba- Jane disa gjera te cilat duhet shikuar nga nje kendveshtrim tjeter e jo sic i shikon shumica e popullit shqiptare ne fyrom.Po them me keqardhje jemi shume te mjerre dhe jemi shume naiv kur perkrahim ate qe ta ngul thiken pas shpine.Nuk flas ne anim te ndonjerit krah politik mirepo flas te drejten dhe shoh realitetin.Per momentin perkrah PDSH-ne per shume arsye mirepo po ta them shume sinqerisht asnje interes personal,familjar apo shoqeror nuk kam pasur dhe nuk kam.Nese je i vetedijshem dhe nese je i zoti per ate pune(profesion) qe zoteron me beso qe do ia arrish kurdohere pa ndihme te asnje partie politike.Mirushe Hoxha-kandidate per President Shteti nuk eshte anetare e PDSH mirepo garon per PDSH ne keta zgjedhje,e din pse?? sepse kuvendi,kryetari i partise i ben thirje qe ajo te perfaqesoje kete parti dhe mua mu kjo gje me ben pershtypje (mbas shume gjerave tjera te mira qe kam pare dhe shoh ne kete parti) kur partia din te vlersoj njerezit dhe nuk shef rrethin e ngushte qe dmth anetaret,nuk eshte doemos qe ndonje prej anetareve te ndonje partia te garoje per dicka qe nuk eshte kompetent per ate.Nese do pyesje cka beri ajo parti ne qeverisje,ka shume gjera per te treguar se cfar ka bere, ka shume gjera qe neve si qytetar na nevojiten dhe shumicen prej tyre per shume pak kohe qeverisje arriti qe ti realizoj,mirepo ne shqiptaret duam gjithcka te jete ne rregull atehere kur shohim se dicka po ec mire ndersa kur shohim se cdo gje shkon mbrapsht kerkojm te kemi shume pak qe mos te ngelim pa hic.Jam shum i drejt dhe thash qe nuk anoj ne kete shkrim ne asnje parti mirepo duke pare realitin ti them keta gjera.Jam po ky qe isha kunder asaj qe ndodhi ne parlamentin e fyromit(edhe pse ishte PDSH ne qeveri),jam po ky qe kisha mendime te kunderta per rastin e brodecit,mirepo doren ne zemer kur te flasim per te arriturat e ketyre dy partive duke shume qarte gjerat se kush beri e kush s`beri.Njoh njerez(kuadro) te reja ne PDSH te cilet me te vertete do ua kishte lakmin cdo subjekt politik ti kishte ata njerez te rinj te gjalleruar dhe te pa lodhur nga rruga e dijes nga rruga e drejt.Nuk jane rastesi levizjet e fundit te cilat ndodhen ne kete parti qe nga largimi i Selmanit dhe me pas edhe te tjereve,iku koha e tyre,kemi rradhen ne sic ke cek edhe ti RINIA jemi ata te cilet nje dite do perfaqesojme kete komb qoft ne fyrom apo kudoqofshim.Thjesht nuk shoh prespektiv tek partia e cila eshte ne pushtet,seriozisht e them se partia maqedone qeveritare shume thjesht i ben gjerat kunder shqiptareve pa pyetur fare partnerin e koalicionit,taman si periudha para 2001.
    Besoj qe isha i kuptueshem per te gjithe e sidomos per personin te cilit iu drejtova.Ne jemi ketu per te debatuar dhe do te debatojme kurdohere.
    Nuk jam qe ne Maqedoni te kete sistem njepartiak sepse kete e garanton edhe kushtetuta edhe eshte demokratike, prandaj cdo subjekt i mirfillt do ishte nje fare konkurence per tjetrin sepse tjetri mund te krijoje nje fare monopoli, mirpo per te qene " konkurues ne treg" duhet te ofroj dicka, si kuadro te rinj, te respektuar te ngritur etc etc.
    Dhe mu do me beheshte qejfi edhe pse jam BDI, PDSHja te fortohet dhe te ofroj dhe te deshmoj dicka me mire se tjetra. Por nuk e di se a do pajtohesh me mua sepse nje here ne nje shkrim temin nje anetar i PDSH mu pergjigje duke me share, derisa PDSHja te kete ne radhet e veta njerez si Refet Elmazi dhe Ernad Fejzullahu nuk do ngrihet asnjeher.

NoboDy Maska e besar_atb
    Anėtarėsuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Citim Postuar mė parė nga Raim Lexo Postimin
    Nuk jam qe ne Maqedoni te kete sistem njepartiak sepse kete e garanton edhe kushtetuta edhe eshte demokratike, prandaj cdo subjekt i mirfillt do ishte nje fare konkurence per tjetrin sepse tjetri mund te krijoje nje fare monopoli, mirpo per te qene " konkurues ne treg" duhet te ofroj dicka, si kuadro te rinj, te respektuar te ngritur etc etc.
    Dhe mu do me beheshte qejfi edhe pse jam BDI, PDSHja te fortohet dhe te ofroj dhe te deshmoj dicka me mire se tjetra. Por nuk e di se a do pajtohesh me mua sepse nje here ne nje shkrim temin nje anetar i PDSH mu pergjigje duke me share, derisa PDSHja te kete ne radhet e veta njerez si Refet Elmazi dhe Ernad Fejzullahu nuk do ngrihet asnjeher.
    Mos u bazo ne numra individesh se po te shohem ashtu edhe ne BDI ka njerez te tille,duhet te shohim ne pergjithesi si shkojne rjedhat ne nje subjekt apo ne tjetrin dhe te flasim me argumente.

Nuk kam cekur se duhet te kete sistem njepartiak se nuk do ishte interesante politika pastaj,mirepo sic ke thene edhe ti per te qene konkurent ne treg duhet te ofrosh dicka e jo te premtosh qe ofron dicka e ne te kunderten mohon ate qe ofron tjetri.

shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    une do votoj pdsh pasi qe mendoj se kandidati per kryetar komune ne komunen qe gravitoj eshte antar i lasht i pdsh dhe ndjek rugen kombetare te pdsh.. do votoj pdsh pasi qe eshte e vetmja parti qe kujdeset per shqiptaret, pdsh kur eshte ne qeveri shqiptaret e kane me lehte.. kete e ndjen secili por ata te bdi nuk e pranojne..ju te dneruar tetovar duhet te votoni pdsh per nje ardhmeri me te mire kandidati i pdsh ne tetov eshte shume shume me i afte se ky aktuali...andaj votoni me mend
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    nuk duhet me dale ne zgjedhje, kjo ehste ajo se cka duhet me bere.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •