E qela kete tem per shum arsye jo personale por kolektive me mer mendja se edhe ju do te pajtoheni dhe do te me bashkangjitni xhdo gje qe nuk do ta them une,dhe te dalim me nje rezultat ne fund te shohim se cka kane bere keta parti per ne Shqiptaret qe ne i votojm.
Do ti mbledh te gjitha gjerat ketu vetem te nje tem,do te beje edhe pyejte poashtu edhe beni pyetje,po ashtu pergjigje njeri tjetrit te hapim syt njeher edhe na jemi RINIA dhe duhet te shohim krejt me nje sy tjeter sic shohin keta politikanet ton.
Pse duhet ti votojm ne keta parti(krejt dmth) cka kan bere keta per popullin shqiptar.
A votohet tash partia nga shumica vetem per ceshtje personale e jo per ceshtje qe me te vertet duhet te zgjidhen njeher e pergjithmon.
Pse ju te BDI-se e votoni kete parti,me thoni cka bere kjo per popullin shqiptar,me thoni cka eshte duke bere tash kur eshte ne pushtet.
Pse ju te PDSH-se e votoni kete parti,me thoni cka bere kjo per popullin shqiptar.
Pse ju te DR-se,etj etj etj me thoni pse do ti votoni keta parti,mendoni se do te punojn dicka per popullin shqiptar,a mos mendoni se do te jene te njejt sic kan qen keta para ketyre,apo si gjithmon interesi personal i juaji e jo i popullit ne pergjijthsi.
Do flas dicka edhe per komunen e Tetoves dhe disa pyetje Tetovareve,me thoni cka ka punu HAZBI LIKA per Tetoven,ta ndreqi qendren hmm sa e di une ajo ka pas qen krejt mermer dhe tash eshte krejt begaton,dmth jet shkurtt eshte ajo,hmm harova na vendoj drita apo na ndreqi rrugen,aii po po ndertoj kalaja ne mes te Tetoves dmth Ndertesa nga 7-8 kate per vetin e vet po e di cka halla i koft per ket po sikur te punonte edhe per rrinin pak me teper me mire do te ishte nuk do tja permendshna mandej ndertesat,aii po na nderoi emrin nga KODRA E DIELLIT e vendoi ne POPOVA SHAPKA,hmm rregulloj nje pjes te qytetit ndersa kendej nga shkolle muzikes e la mbas dore,tash ja kujtu me vendu ndonje drite,ke shkolle muzikes qent,macat dhe njerzit bashk jan duke jetu ne ato kuntinjera me berllok,me ata flak qe ngrihen nga 3-4 metra lart dmth qe ndizen kontinjerat mbrenda dites ku aty eshte stacioni Tetov-Jazhinc dhe njerez me te madhe ka aty.
Pse ne asnje qytet shqiptar se paku nje bazen dimror,apo sall te jete e ndertuar nga shteti.
Pse nuk dergojn kurgje nga qytet shqiptare?
Do te vazhdojm nese me ndihmoni edhe ju ne xhdo gje qe ka te beje me ne,jemi RINIA dhe ju them mos ju frigoheni partive o njerez,sepse ne vet duhet te formohemi dhe ne jemi ata qe mund te cojm zerin ton lart,mund te frigoheni nga Zoti se nga njeriu jo jo kurr.
Mblidhuni te gjithe ketu te kjo tem,pa mos anuar nga asnje parti,mos mendoni se e vetmja menyr per te jetuar na qenka partia,sa e di une menyren e te jetuarit e ben vet njeriu e jo dikush tjeter.Mua personalisht partia nuk me ka ndihmuar ne asnje gje,sme eshte desht dhe e them keshtu mund te perkrahi dhe kam perkrahur partit tona,por ajo qe do te na beje ne realitet dicka qe me te vertet na premton,po deri me sot cila e beni realitet apo cila e mbajti fjalen e dhen perball popullit asnjera.
Edhe njeher u them mos u frigoheni,nxjereni zerin se jemi ne demokraci,edhe pse shteti nuk eshte shtet demokratik.
Krijoni Kontakt