Close
Faqja 13 prej 18 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 176
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...sa her qe godet prindi femiun e tij , nuk e ka qe e urren femiun e tij por e ka qe te mos ndodh e keqja me teka ai/ajo.
    pra qdo shuplak e prindit ndaj femiut eshte sikur te diplomojsh ne nji fakultet.
    Me vjen shume keq qe mendon keshtu!
    Nuk them, edhe une si prind ndoshta e kam tepruar ndonjehere, por pikerisht ne ato here qe e kam tepruar, kam shpalosur injorancen time...!
    Pra sa here qe nje prind ngre dore mbi femijen e tij ( shiko mire se nuk eshte prone e tij ), tregon qe eshte shume me i dobet nga ai femije, edhe pse i tij.
    Me kete nuk dua te them qe; ti leme te bejne ē'te duan, por edhe te abuzojme pse jemi me te forte, kjo eshte thjesht idiotsi!
    Pike!.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Te arrish te besh nje xhest te tille ne mes te shkolles ne diten me diell eshte se c'eshte. Vetem nje daddy kafshe e ben dhe ul dinjitetin e femijes se vet ne publik. C'a do i ngeli atij tani , midis te tjerave dhe URREJTJA nga femija e tij. Ik vrit veten me mire ti thuash. Copa mishi, ka sa te duash ne ate vend me mentalitet kafsheror.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Ateher ketu po flasim per nje vajze e cila eshte studentedhe nuk eshte e ndare akoma nga familja.
    Nuk e di nese keni femije,por gjithmon im ate me thot kur te kesh femijet e tu atehere do te me kuptosh se sa te dhemb femija(megjithese dhe une i martuar jam).
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

Pastaj kulmi fare..., ketu na vijne e na "justifikojne" prindin, per ate xhest te famshem, sikur nuk ishte prindi, por ndonje sampist.
    Po prit o te pjerdhsha mendjen, prit se je dy here fajtor, nje qe e solle ne jete dhe dy, qe nuk i dhe rruge si duhet, pasi pikerisht kur ngre dore, do te thote qe je duke deshtuar...!
    Nuk e gjete ne rruge, a dere zi, por je duke e mbajtur me buke, ku po te jepet rasti, jep edhe jeten pa u menduar dy here, pra kush eshte aresyeja e nje reagimi te tille? - INJORANCA!!!
    Mjere ne qe aresyetojme, sikur te jemi te plotfuqishem dhe njekohesisht, padrone te pjelles tone!

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Per ngjarjen konkrete pak veshtire te flasesh kur nuk di rrethanat, por nje pyetje kisha une:
    Babai nga ky veprim, perfitoi ndonje gje apo humbi gjithshka?
    Une nuk e ve ne dyshim qe cdo baba normal i do te miren femijes se vet. E kuptoj edhe mentalitetin e brezit te tij, ashtu sikurse edhe mentalitetin e brezit te vajzes. E kuptoj edhe sa ndikon opinioni tek babai dhe sa ndikon opinioni (i shoqeve/shokeve) tek vajza.
    Puna shtrohet ndryshe:
    Babai ka dashur qe ta ndryshoje sjelljen e se bijes, dhe ta sjelle ne "udhe te mbare". A ja ka arritur?
    Ka ndonje qe vertet mendon qe kjo fyerje e dinjitetit te vajzes do e ndryshoje sjelljen e saj per mire?

Dhuna fizike dhe sidomos ne publik nuk ka pasoja fizike sa ka pasoja psikologjike. Sipas mendimit tim ai njeri ose ka shkaterruar cdo lloj pavaresie dhe vetbesimi tek vajza, ose ajo qe ka me teper mundesi, do e shtyje vajzen ne reagime edhe me ekstreme, qe mund te shkoje deri ne vrasje ose vetvrasje.
    Sidoqofte ai njeri ka shkaterruar cdo lloj ure komunikimi me vajzen dhe cdo lloj harmonie dhe respekti familjar. Sado i perkushtuar te kete qene ky prind nuk ka me shanse per rikthimin e respektit reciprok.
    Per t`ju pergjigjur me dy fjale pyetjes se fillimit:
    Babai maksimumi i perfitimit eshte iluzoni qe "ka vene nderin ne vend" apo qe "i tregoi vendin se bijes" perpara opinionit te fshatit/qytetit te tij, dhe ka humbur pergjithmone vajzen e tij.
    Bilanci del se kush eshte me i rendesishem, opinioni i fshatit apo familja?

O ari32, po pse o i uruar pse, mos mendon qe nje prind ka te drejten e jetes dhe te vdekjes, thjesht pse rasti e solli te behej prind???
    Po a nuk e di ti qe, edhe nje maēok eshte ne gjendje te beje kelyshe, por nuk ka si te jete prind.
    Ne boten e kafsheve, "nje prind", nuk e keqperdor "pjellen" e saj, vetem e vetem pse keshtu e sheh te aresyeshme, pasi eshte e pa aresyeshme te nderhysh brutalisht, kunder kujt, -kunder gjakut tend..., pasi njohim edhe raste qe i kane vrare femijet e tyre, ( jo kafshet) por bishat me dy kembe, duke u justikuar " per te miren e tyre"..., sa qesharake!
    Ku kultura eshte per toke, femijet keqtrajtohen edhe me shume, ne te kundert, femijet gezojne me shume te drejta.
    Pse jo te gjithe femijet, mos te jene njolloj? - Kjo mvaret nga eterit me kulturen perkatese...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga ari32 Lexo Postimin
    Ateher ketu po flasim per nje vajze e cila eshte studentedhe nuk eshte e ndare akoma nga familja.
    Nuk e di nese keni femije,por gjithmon im ate me thot kur te kesh femijet e tu atehere do te me kuptosh se sa te dhemb femija(megjithese dhe une i martuar jam).
    Une kam femije dhe jam une ajo qe e ndaloj burrin te ngreje dore ndaj femijes jo vetem ne publik ,por edhe ne shtepi.Burri im e di dhe pendohet ,kur ndonjehere ja vesh me pellembe.Femija im eshte i vogel,por nuk dua te rritet me mendimin se dhuna fizike eshte e domosdoshme per zgjidhjen e konflikteve.Kur burri qellon femijen dhimbjen e ndjej une si nene.
    Nena e asaj goces eshte vrare dy here.Nje here nga veprimi i pamatur i vajzes dhe heren e dyte kur burri i rrahu vajzen ne publik.
    Sa per studenten ,une veprimin e saj nuk e konceptoj dot ,por nuk i dihet ku qendron e verteta.Vetem ata te dy e dine.

i/e regjistruar Maska e AGREPI_25
    Anėtarėsuar
    24-01-2009
    Postime
    234
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Te arrish te besh nje xhest te tille ne mes te shkolles ne diten me diell eshte se c'eshte. Vetem nje daddy kafshe e ben dhe ul dinjitetin e femijes se vet ne publik. C'a do i ngeli atij tani , midis te tjerave dhe URREJTJA nga femija e tij. Ik vrit veten me mire ti thuash. Copa mishi, ka sa te duash ne ate vend me mentalitet kafsheror.
    Ai qe e beri ne poplik nuk beri mire po ku ta bente si pas te se kjo kucka kishte ter ars kohe si nuk ju pergjigjte ne tel lere me ta takonte apo te fliste me babain e vet
    Ky nuk eshte nje daddy kafshe sic e ke then ti po duhet te ket pase shume arsyet te forta si e ke bere ket

Ku e dim ne se ai baba nuk ka ken ne gjendje te dilte e te pinte nje kafe i lire se ter njerzit thosi shife kete persan si vajza e tij bledhe larte e poste sa me njerin sa me tjetri
    E mos harro se ne populli shqiptar 80% jeton per nje fije fetyre e moral familjar

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    [QUOTE=AGREPI_25;2163091][QUOTE=

Une te thashe dy arsy te mundshme po ti more vetm njere Ata njerez te tidh duhet ti djegush ne zjar te gjadhe[/QUOTE]

Pse ai njeri qe rreh vajzen mbi 18 vjec si kafshe ne publik te duket normal ty?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga AGREPI_25 Lexo Postimin
    Ai qe e beri ne poplik nuk beri mire po ku ta bente si pas te se kjo kucka kishte ter ars kohe si nuk ju pergjigjte ne tel lere me ta takonte apo te fliste me babain e vet
    Ky nuk eshte nje daddy kafshe sic e ke then ti po duhet te ket pase shume arsyet te forta si e ke bere ket

Ku e dim ne se ai baba nuk ka ken ne gjendje te dilte e te pinte nje kafe i lire se ter njerzit thosi shife kete persan si vajza e tij bledhe larte e poste sa me njerin sa me tjetri
    E mos harro se ne populli shqiptar 80% jeton per nje fije fetyre e moral familjar
    Mos je dhe ti ndonje kafshe e ngjashme me kete daddyn ?

Sja kapte telefonin ? Oh well,ka menyra te tjera . Po te kish qene cun ashtu do i kish hyre ai me dru ne mes te shkolles? Hmm se besoj se do i ishte dhimbsur vetja. Femrat jane dhe delikate nga natyra. Pse duhet ti hysh ne dru , femijes tende. Kur do e mesoni ju koketrashet e shekullit se femija nuk eshte prone private -materiale. Dhe femija ka ndjenja, ka dinjitet, personalitet. Dhe ajo jeton njelloj si ty.

Ohu ik se nuk merrem me njerez me mentalitet shekullor une. Se kam per borxh tju ben ban nga ky forumi . If .. Loool
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 13 prej 18 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ma zhdukėn vajzėn murgeshat!
    Nga Agim Bardhi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 15-11-2012, 10:01
  2. 8 vjet burg pėr babanė qė abuzoi me vajzėn
    Nga ruhit nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 04-08-2007, 00:55
  3. Pranga nenes qe i shiti vajzen dashnorit
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2003, 15:24
  4. Dėshmia: Si linda fėmijėn me vajzėn e xhaxhait
    Nga Beqari002 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-05-2003, 15:31
  5. Pranga 60-vjeēarit, shiti vajzėn 6000 euro
    Nga Artur_1985 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-04-2003, 16:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •