Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Mondi T
    Anėtarėsuar
    08-12-2007
    Vendndodhja
    Michigan, U.S.
    Postime
    3

Loja Final Fight

Jam munduar te gjej nje loje qe quhet Final Fight
    per ta luajtur ne ndonje kompjuter, si Play Station 1, 2, ose me ndonje
    lloj kompjuteri tjeter por nuk po e gjej dot. Kete loje e kam pas luajtur kur isha
    ne shqiperi neper ato kompjuterat me xhitona. Kam gjetur nje version shum te ngjashem qe e luan online por eshte ishkurter.
    Nese ka mundesi te me ndimonit ose nese dini ndonje gje per kete loje me thoni.
    Nese se keni parasysh mund ta luani te ky websajti. Ja u rekomandoj eshte loje njesh fare.

Shume faleminderit
    Mondi T

http://final-fight.freeonlinegames.com/

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Nuk e di a ke degjuar per emulatoret. Nejse, per te shpetuar kohe, kam paketuar lojen edhe nje emulator ne kete adrese. Unzip dosjen rar, hap WinKawaks.exe. Shko tek File, Load Game, kliko Final Fight (World), kliko Ok. Butonat jane F-sulmim D-kercim S-special. Shtyp F3 te "futesh xheton" shtyp F1 te "start". Alt+enter e ben lojen te mbushi ekranin.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Une kam pas luajtur nje loje me xhitona po se mbaj mend mire si quheshe po ka shume mundesi te jete TAITO . Ishte si tip puzzle dhe kishte shume loja te ndryshme puzzle ku ti duhet te gjeje ndryshimet midis dy fotove kishte dhe puzzle bobble . Ishte multi game puzzle me duket por e kam kerkuar por se kam gjetur dot , se desh harrova kishte dhe goca te zhveshura ku di duhet te gjeje ndryshimin midis dy fotove .
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Aman mer vetem une e paskam lujt kete loje .
    Eshte me dy figura njera majtas dhe tjetra djathtas dhe gjen ndryshimet mes te dyja figurave sepse tek njera nga pamjet mungon dicka , si tip rikreative do icik tru dhe shqisa te forta .
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

ca po shikon? Maska e F Fanatic
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Postime
    10
    Final Fight e kam luajtur per NES(nintendo nga ato te kohs me kaseta)dhe SNES por di qe eshte edhe nje tjeter per Playstation 2 Final Fight Streetwise

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •